Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 650
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Мацки четете май доста през редовете. LaughingЗа проблема на Вико описвам почти всеки ден на всеки 2 страници и и съм аз оплаквайки се от подрисканото си дете. Mr. Green
Той е така от 3 седмици.Първоначално мислих че е вирус,истинка,зъб и.т.н.По съвет на джи пи давах прахчета и прахоляци (всички на пазара)и капки Биогая.Притъпяваха,но не лекуваха. В последствие забелязах,че точно след прием на кърма и АМ се одрисква.Минахме на АМ-ХА,но пак уви,после пък го приготвх с оризова вода -пак нц.Изледване не съм правила за алергия,но съм сигурна ,че прясното мляко е дразнителя(убедих се даже)и сега е на диета.Яде само кисело мляко,ориз,картоф,морков,телешко,дренки,банан,шипка,...ябълка...Ака по 3 пъти,но значително по гъсто..личи си че го бори.
Днес се чух с хомката по въпроса ,според нея има надежда,изчакваме...и продължаваме с диетата до следващата седмица,когато ще се чуем пак.Въпреки всичко Вики се чувства оК,даже добре си дебелее за моя учуда.
Бренд,аз и без това кърмих само по веднъж,а на кърмата мисля,че нищо и няма,аз муам лщто от как се е родил,на него нищо му нямаше,ни колика,ни стон...
Бире,Калмацин пих аз за този проблем и съм доволна..що годе. Peace
днес се загледах в състава на буквите в думата "екс-кърмачка" hahaha и реших че е асоциация или синоним на "секс кръчмачка" Joy

# 406

Добро утро!

# 407
Добро утро!

Димара, благодаря за кафето, имах нужда.
Кали нощес се събужда няколко пъти. Тия горни зъби са голям зор.
Днес ще бъде страшна жега.

# 408
Димара мерси за кафето   bouquet

Четох, четох ,ама май няма по какво да се включа  Simple Smile

Еления, много кофти че така се получава има позната, на която детето беше със същия проблем и си го отгледаха с кисело мляко  Peace Важното е  Вико да се чувства добре  Hug

Да дам един отчет от Ели:
-зъби няма, ама и признаци няма....
-вече има проходилка голям купон пада в нея  Party
-сутрин за закуска отказва да яде мляко (ама с тия две нощни хранения, на които пие по 300 мл.)

# 409
жоржи, добре зъвърнала се!

по 300 мл.!? впечатли ме адаршката!
а тя продължава ли да се буди нощем?
не е ли било само за морето?

# 410
  • София
Добро утро!

След нашите кански мъки (разбирайте повече мои), ревове, температура, сополи и каквото се сетите още - днес, на дърти месеци, изби първия зъб.!!! Сега се надявам да се наспя. А на Яна онзи ден й падна един.  Mr. Green

Доживях да прочета за послушна Влади  Laughing Laughing  Бубе, ти с твоето дете ли беше?

Жоржи, уби ме с 300 мл.

Забравих какво щях да пиша... Старост нерадост  newsm78 newsm78 newsm78

# 411
Да ви кажа и мен ме впечатли, пробвах да й дам вода, ама на 3-тата глътка се усеща, че не е млекце и пищи все едно го дера това дете. Пробвах да слагам бисквити във вечерното ядене, е не става ...направо 6м. не разбрах, че имам бебе спеше си по цяла нощ какво й стана не знам  Shocked
Та по този повод почнах да дохранвам с АМ  Tired, че нямам толкова кърма, а запасите от фризера взеха да намаляват...

а тя продължава ли да се буди нощем?
не е ли било само за морето?

Буди се около 1ч., 3.30ч. и в 7ч. и само млякото спасява положението, иначе пищи и спи едновременно  ooooh!

# 412
  • София
Добро утро  Hug

Офф Еления много сложно сега с папането  Tired

Абе мацки, има ли някое дете, което отказва мляко  newsm78 Моето чаве, само като помирише шишето и изпада в див рев, вчера я оставихме на брат ми и снаха ми, че ходихме на р.д., и вечерта се бяха видели в приключение, с триста зора изяла 50 гр. #Crazy  Тази сутрин се събуди освирепяла ( реално от вчера в 17 ч., до днес в 8 е изяла 50 гр.) и пак рев от шишето, пробвах с лъжичка, изяде няколко и пак спря, та в крайна сметка закуси пюре от моркови ( от 2 дена е с нещо като разстройство )  ooooh! Чудя се вече зъби ли са и какво да я правя, пюрета и каши си яде без проблем, мляко не ще... Tired

etomira честито озъбване  Grinning , сега малко затишие и се започва със следващите  Crazy

# 413
  • София, Лагера
Здрасти мацки! Завърнахме се!
Изкарахме прекрасно в Банско! Сън до обед, после разходки с приятелки. Моя много близка дружка е от Банско (живее си в Сф), още докато бях с бившия мъж изкарвахме у тях уикендите цяла зима (у майка й). После като се разделихме с бившия с нея си продължихме приятелството. Тя сега си има бебе с 2 мес по-голямо от Тервел. Та и те си бяха там, по цял ден миткахме заедно. Отделно и една от мамите от другата отчетна е от Банско - не съм скучала  Party. Ходихме на джаз феста, гледахме Лили Иванова - баааааси жената, направо разбиваща! На 73 години, такава визия, такъв глас, Тина Търнър пасти да яде!!!

Ети, супер новини!!!!  Hug Peace

Люба, аз бих заложила на Албена! Инклузивите им са добри, много от хотелите са на самия бряг, само дето е леко пенсионерско за без деца.

Еления,  Hug И честита прическа!

Мацки, бебоците са вече големи, не страдайте за кърмата! Който каквото дал - въпрос на възможности е!  Hug

Гледам много зъби - да са ви честити на всички! И Тервел се сдоби с още един зъб  Simple Smile

... Ако не е тайна пиши ми в коя фирма нали и аз съм в тази сфера  Peace
Аз съм във Фадата, Крас е в САП  Peace Peace

# 414
  • София
Добро утро,
днес малкият разбойник става на 7 месеца, чувствайте се почерпени

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 10:52 от bimbim

# 415
  • sofia
Ноеми, мерси за предложението! Аз май харесах хотел Клиф бийч в Обзор, чакам оферти сега!

Лия се буди по 3 пъти, а за вечеря и давам каша! Не е истина, а сутринта в 5ч нахили ли ми се?!

Момичета, нямам търпение да дойде 20ти и да я оставя за 10дни, нямам сили вече, честно! Лягам в 12, ставам по 100пъти, а в 7ч вече за последно!

# 416
  • София
Люба, гадост! Но поне има светлина в тунела....  А аз нямам такава. Sad

Морето отпадна, защото каквато съм експедитивна намерих наематели за апартамента и живи или мъртви, трябва да се изнесем до 15 септември. И да видите, както се мотаехме, как експедитивно довършваме в момента Mr. Green

Може би има нещо във времето, защото и Ивка последните дни започна да яде нощем... Док каза да й дам попара - кога да я дам??? Тя яде в 4,30 и в 7,30 се буди с див рев, а аз бързам да дам мляко. Следващото ядене е между 12 и 13 - пюре. Кога да дам тъпата попара?????????/

# 417
Ети, ами няма да даваш попарата, при този режим и аз не виждам кога ще я даваш.

# 418
  • в Надежда-та
ама това не е ли голям интервал от време от 7.30-13ч.  без ядене Thinking

Мойто имам чувството, че яде на всеки час Crazy

# 419
  • София
Голяма е, но тя яде два пъти сутринта  - около 4,30 и в 7,30 и изглежда това я засища за по-дълго. Днес обядва в 12,30.

Ноеми, не знам как псаираш ориза, но моят е отвратителен. Sick

Общи условия

Активация на акаунт