Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 628
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Честити 7-ми месечинки!
На отпускарите пожелавам хубаво време и спокойна почивка.
На завърналите се-Добре завърнали се! Laughing
На Мила.....здрави нерви.Ако можеш дай го по лежерно и си гледай своя кеф.
Лук ат ми,ако пак имаш нужда да отпуснеш напрежението ти предлагам това Mr. Green
Вико се попробуди  Mr. Greenи сега го гушкам заспал.Миризмата на заспало бебе ме влудява от кеф! Crazy
Нашето акане върви към добро...но не се хваля още.
Захранване с месо-или пуйка,или заек.
Бррр-от скоро,но голяма лига се точи след него.
Дистанционно и мобилен са фаворити.

# 511
  • В две тъмни очички
Ейййй, забравих да напиша, че доки ни изписа Дентокинд - хапченца

Мишел, фина, фина, колко да е фина - 7.520  hahaha А това с кошарата направо ме стъписа! Търси си правата!

# 512
Еления hahaha Joy при кърмачките явно сезонът на дините всъщност е сезонът на зелките Laughing
Сутринта пак беше тръгнала да се заформя бучка, добре, че помпа Марти засуква яко. А какъв е тоя карък с тези бучки просто нямам обяснение, но започнаха да стават точно когато си дадох помпата на една приятелка, която наскоро роди/ между другото роди мома 4600 Shocked/ А преди това помпата ми събираше прах половин година

Елч, не знам защо ме болят тези пломби да ги ......... Отдолу нервите са живи и предполагам, че заради това. В петък съм пак на зъбар и ще видим какво ще каже.

И при нас дистанционното, мобилните и лаптопа са много желани предмети. Набира се като глист на буца само и само да ги докопа

Мартин седи само като го сложа седнал, сам нито сяда, нито опитва 33uu
На мен колежките ми подариха уолкър, а пък проходилката, която ни дадоха е мн амортизирана, та и ние ще сме на уолкър
Сега като гледам и този месец няма да напреднем много със захранването - 2 седмици ще сме на море и май няма да е мн подходящо тогава да въвеждам нови продукти doh

# 513
Бубе  тенкс bouquet

как се дава този Дентокинд, все се каня и аз да почна да давам, чух че уж имало ефеткт newsm78 разтварят ли се? има ли ги на капки? хомеопатични са нали?

мерси предварително   bouquet

# 514
бубе, влади е толкова подвижна, че просто килограмите нямат шанс Simple Smile

look at me, ама ти имаш живи нерви! споко, още утре сутрин ще си забравила за болката. това е, защото се глезим с упойчици Simple Smile

а дара днес изяде 250 гр. пюре. към 200 опитах да й го взема - е няма такъв рев!
усещам как следобед и довечера ще си похпне малко по-малка дозичка Simple Smile

аз давам за зъбите камомила и в по-тежките дни арника. смея да кажа, че помага. поне на дара много добре й действа. да видим като се засилят симптомите как ще е.

# 515

Мишел, фина, фина, колко да е фина - 7.520  hahaha А това с кошарата направо ме стъписа! Търси си правата!

Аз от позицията на горда майка на към 10-килограмова бухта, това със 7,520 си ми е направо в категория перо. Малко ме притеснява производителите на кошарата да не ми кажат, че не са я предвидили за акселерати разрушители  Laughing А иначе от фирмата вече ми отговориха, помолиха за снимки и обещаха по-късно да ми пишат за тяхното предложение за решаване на проблема, но честно казано аз се замислям. Първоначалната ми идея беше да си искам парите обратно и т.н., но сега се чудя дали не е по-смислено да се свържа с комисия за защита на потребителите и по-скоро да действам да не се случи на друг подобно нещо.

# 516

Аз от позицията на горда майка на към 10-килограмова бухта, това със 7,520 си ми е направо в категория перо. Малко ме притеснява производителите на кошарата да не ми кажат, че не са я предвидили за акселерати разрушители  Laughing А иначе от фирмата вече ми отговориха, помолиха за снимки и обещаха по-късно да ми пишат за тяхното предложение за решаване на проблема, но честно казано аз се замислям. Първоначалната ми идея беше да си искам парите обратно и т.н., но сега се чудя дали не е по-смислено да се свържа с комисия за защита на потребителите и по-скоро да действам да не се случи на друг подобно нещо.
покажи коя е кошарата, моля те.  Confused

# 517
  • В две тъмни очички
Малко ме притеснява производителите на кошарата да не ми кажат, че не са я предвидили за акселерати разрушители  Laughing
хахаххаха  Joy  Joy  Joy Ела да видиш Владимира какво прави и как руши! Няма нищо здраво до което се докопа!

Кате пие се по схема, днес ще го купя и ще пиша пак! Хапчета са и се разтварят до колкото знам!

# 518
Все забравям да пусна русото.
Ето ме преди и след обаче мисля че само ФБ-прителите ми могат да ги видят. Wink
А като заговорихте за кг,аз малко се притеснявам с нашите 9.500  Shocked

# 519
# 520
Оффф голям мързел ме е налегнал smile3507

Еления, много хубави очи, много ти отива късото, но русото мисля ,че трябва да е др нюанс. Това не ти отива на тена на кожата. Надявам се разбираш, че го казвам с най ама най- добри чувства Hug Но то винаги като се минава от тъмно към русо първото русо е такова, после се оправя. Аз в петък отивам да си орежа косата наполовина и след морето ще я изрусявам и аз.
Имам голяма нужда от русо Laughing

Елч, живи са ми всички видове нерви, само 1 мъдрец ми е умъртвяван досега

# 521
Адис, точно за Хипското става въпрос, днес ще търся на Гербер, благодаря че сподели  Hug Мен лично копъра не ме притеснява, макар, че самата аз не го ям, на Кали ще и давам всякакви подправки и храни, а тя ще реши какво ще яде.

Каши, давам всеки ден. Вече съм вкарала глутена и кашите ми са глутенови, но имам /в момента/ два вида, едната млечна с плодове, другата безмлечна. Когато давам втората слагам вътре плодово пюре.

Мила, дано бързо да се оправят шушулките. Относно свеки, не мога да коментирам, защото моята е страхотна и ако случайно дойде с нас на почивка, ще гледа децата нон-стоп и ние ще си починем.

Kate84, кои са тези глутенови каши на Нестле в бурканче? Дентокинд и аз давам, хапченца са, разтварят се, не съм чула да има на капки. Дозировка: Деца до 1 година:При остри оплаквания по 1 табл. на всеки час до максимум 6 табл. дневно. След отшумяване на оплакванията по 1 табл. 3 пъти дневно.
 Отделно от вчера мажа и с Калгел, че както вече писах зора е голям.

Alluria, аз след две седмици трябва вече да съм си в Бургас, ако искаш обади се  Hug

# 522
  • София
Ей заспа мойто дзвер  Crazy

Ако оцелея след зъбопоникването ще черпя  smile3511 моята щерка сякаш я гони критическата, както си се смее, пее, бабо-сва и брррр-ка, така изпада в истеричен рев и започва да " бие " всичко което достигне и да рита, така около 15-ина минути и пак зараздава усмивки  ooooh!

Абе девойки, дайте акъл, може ли от зъби да се появи слуз в акото? В събота и дадох пюре на гербер, в което имаше масло, и от тогава нещо и стана с коремчето, по 2-3 пъти на ден се изхожда, и то доста редичко + слуз... Според нашата педи било комплексно зъбки + жеги + вирусче  Sad А аз се чудя дали не е от гадното пюре, вече 4-ти ден я държа само на мляко горката и днес просто съвсем категорично отказа да яде...дадох и чиста оризова каша и нея не я иска, та сложих вътре мъничко банан...и малко кисело мляко за проба дадох, много и хареса  Simple Smile

look_at_me да не са долни зъбите, от моя зъбар знам, че те болят доста, на мен последната пломба около 2 седмици ми трънеше, особено от топло и студено  Peace

За зъбките аз я мажа с дентинокс, уж има някакъв ефект, но е около 10-минутен и пак се започва  #Crazy

# 523
  • ул. "Мечтание"
За зъбите давам комбинация от цветята на д-р Бах. Супер съм доволна от ефекта!  Sunglasses

# 524
  • София
Като ви чета, ще взема да се изруся и аз.  newsm78 newsm78

Купихме проходилка, сега с кеф обикаля навсякъде. Най-вече около пердетата. Изглежда много вкусни изглеждат. Аз я махна от тях и я пратя в другия край на апартамента, след две минути пак е там. Ужас.

Много ми хареса шейка. Днес ще пробвам.

Бубе, няма как да не свалите. То това шило неземно.... Де да бях и аз като нея Grinning

Ноеми, благодаря!

Еления, честита прическа.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт