Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 566
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Привет, и аз съм 54 кг. но наистина нищо общо в коремната област както преди Confused Паласки,неприбран корем - даже преди няколко дни мерех едни рокли,че сме на сватба след две седмици и направо .... Cry продавачката ми вика - Ама защо ще си криете коремчето,то е толкова хубаво да си бременна Sick #Crazy В интерес на истината преди да забременея бях 52 кг. и много се кефих след раждането че бързо успях да си сваля натрупаните килиграмчета,но с тоя корем...май само с упражнения ще трябва да се оправя Peace А кога ли newsm78 Crazy

# 556
  • ул. "Мечтание"
Май коментирахме скоро, но моля препоръчайте столче за кола от по-големите. Хич не съм доволна от сегашното ни и искам поне следващото да е добро, че нали се ползва по-дълго.

Баткото е с Макси Кози Priori (9-18 кг) - супер съм доволна. Бебан и той скоро ще се курдиса в такова. Не е скъпо и е с много добри показатели на краш тестовете.

Мила, надявам се твоите кукли бързо да оздравеят. Надявам се също да имаш хубава почивка без  afwitch наоколо.

Тути, то днес не е трудно да го пишеш дъждовен!  Joy  umbrella Mr. Green

Мен ме мъчи яко синузита от снощи. Направо ме побърква!  Crazy Crazy Crazy

# 557
Нощни на мен много ми помага еуфорбиума, за гадния синузит.

Снощи Тея плака цял час милата, повръща слюнка и сополи на 2 пъти, със сто зора и дадох панадол, успокои се и заспа, днес вече драска тоя горен зъб  Tired

И Тея и Явор са в Макси Кози приори, като Тея е от 3 дни в него, е, родихме се, няма вече истерии при пътуване, преди все я дразнеше че и опират краката в седалката, че не може да гледа, все искаше да се изправя да седи, а сега е една спокойна, разглежда, вижда и бати и мама и тати, и мама вече е човек - на предната седалка  Mr. Green

# 558
Добре де Макси Кози давали добри резултати на краш-тестовете,а другите (по евтините например)те да не би да не са тествани?!...замислих се защото вече няколко пъти го пояснявате.... Thinking
Тази сутрин когато каката тръгваше за ДГ,бебан такава гайда наду. CrazyНе можах да го успокоя,гушках го,но той се извърта към вратата и посова ръце към нея.Много жално плачеше.Та по този повод каката днес не е на градина. CrazyМдааа причиних си го-дъждовно време с 2 малки деца затрорени вкъщи. CrazyКараме го криво-ляво и таман поспря дъжда и ги стегнах и двамата за навън,обути облечени бебан в количката вече закопчан и аха да тръгнем и хоп-пак заваля проливен..та  така... Tired
Нападат ме и после ще довърша.

# 559
Здравейте мацки,

аз правя едно дзак само. Няма с какво да се похваля в момента, Ема не лази и не се изправя, както и не седи добре сама   Sad, голям е кеклик. Опитите и за лазене стигат само до въртене по часовниковата стрелка.
Иначе за хранене се храниме здравата, на обед си омила 180 гр. без да се замисли, досега нищо не е отказала  Joy

# 560
  • Варна
Привет, ние сме с Рьомер Кинг плюс (9-18), тоест Диана е с такова, сега Боби ще се мести на него, а на Ди взехме ново столче Cybex Solution X2 Fix (15-36кг), и двете столчета са с едни от най-добрите показатели на краш тестовете на ADAC.

Elenia, сигурно са тествани и по-евтините столчета, но най-вероятно не са чак толкова сигурни колкото по-скъпите, те най-вероятно са изработени от по-добри материали, не знам... Абе, да не се налага да ги тестваме ...

# 561
...Опитите и за лазене стигат само до въртене по часовниковата стрелка.

Ели беше така преди да пролази  Simple Smile

# 562
  • ул. "Мечтание"
Добре де Макси Кози давали добри резултати на краш-тестовете,а другите (по евтините например)те да не би да не са тествани?!...замислих се защото вече няколко пъти го пояснявате.... Thinking

Има много марки и модели, които доколкото знам не минават краш тестове. Отделно, че надали всички краш тестове се публикуват. Аз следя тези на ADAC, които тестват марки, които се продават в Германя. Само тях намерих олайн. Възможно е да има  други, които покриват и дрги марки.

В България има страшно много столчета, които са стари модели и които също нямат краш тестове или са с по-ниски резултати, защото са правени по по-стари методи и конструкции.

Специално Макси Кози и Чико са по-скоро от евтиния към среден клас столчета.

# 563
Такааа,ето я и втората последна пауза за деня. Mr. Green
Да се похваля от 2 дни пишкаме в гърне,а днес и едно хубаво ако пусна-малко ,но от сърце hahaha,а което е и по важно-твърдо!И точно след обедното пюре-пуйка,картоф,морков,пак -взрив.С педката стигнахме до извода,че цялата история иде от проклетият картоф(и млякото де).3 дни давам едно и също на обед и трите дни точно минуита след като го е изял и-бум!....Та утре без картоф,че да видим.... Tired
Проходилката веч не ни е интересна,предпочитаме да я бутаме от външната страна. CrazyБънджито го изнервя,защото му ограничава движението само до скачане,а това никак не го устройва.Най-новият хит е да гоним кака,хванат за мамина ръчичка. Whistling
Ех,Инка!- живот си живееш ти!  Laughing
Да Тони и аз така мисля.Просто изработка,плат и ПВЦ може да са по-добри,а и самата марка оскъпява доста,но не мисля,че евтините не са тествани.....Абе да пази Господ!

# 564
Да Тони и аз така мисля.Просто изработка,плат и ПВЦ може да са по-добри,а и самата марка оскъпява доста,но не мисля,че евтините не са тествани.....Абе да пази Господ![/color]

Изработката няма да ти спаси детето при удър  Laughing Конструкцията е съвсем различни - имала съм мони и макси кози - нищо общо ... Всички чиполино , кангаруу, мони, и тем подобни не са тествани, те са просто едни красиви седалки... и наистина само господ те пази  Laughing

ето да видиш един краш тест;

едно столче от тези ефтиняците е 130-150лв, за 70 лв отгоре ще си вземеш макси кози /има ги в майтойса за 210лв/

# 565
Бебешондел,все да съм виждала краш тест досега...Но мерси че го пусна все пак....

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 16:12 от elenia

# 566
Гледам сте подхванали темата за столчета за кола.
По този повод-колко и какви са критериите да се прехвърли бебето от кошницата,в столче гледащо вече в посока на движението???В смисъл-ще чакате ли бебетата да станат 9 кг или може и по-рано.Че мойто диване вече не иска да седи "сгъната".Столчетата изглеждат доста по-удобни.

# 567
  • ул. "Мечтание"
Хайде сега не го првете на драма голяма. По-добре някакво столче, отколкото никакви или такова, което само стои за красота в колата за пред полицаите и не се използва.

Женката, хубаво е да се достигнат тия 9 килограма. Но принципно този клас се водят за деца на 6 месеца - добре е най-малкото да може да стои седнало стабилно за да може да се вози с лице към движението. Ние също ще местим бебан в Приори-то, защото кошницата вече му е възтясна. Докато съберем пари за ново столче за баткото следваща група, ще вземем от приятели да го ползваме временно и двамата ще са с Приори. За баткото ъм си харесала Макси Кози Rodi SPS.

# 568
Напоследък не се спирах, но днес е мрачно ,студено и дъждовно и се застоях на компа. Само отгорцеотгорце попрочетох.

Рая става днес на 7 месеца, може би затова вчера се изсули от дивана. Направо от столчето  ,на дивана и на земята. За секунди. Слава богу, нищо и няма.

Много е злояда, ужас, нито едно от децата ми нее било такова. Не знам как ще се храним. Нищо не ще да яде. Само праскова харесва и кисело мляко. А всеки ден и готвя пюренце, и после си го ям. Ако прекарам 1-2 лъжички е голяма работа.

Леприкоче, значи сме при една педиатърка. Готина е. Какви ви бяха резултатите от изследванията?

# 569
И ние като Инка§Ко. - не пълзим, не стоим, поседяваме по-малко, преди царствено да полегнем на кълка... абе защо говоря в 1 л., мн.1  Crazy (и аз не седя! не съм седнала не знам вече откога - искам да ходя на работа, че да си почина от това "седене вкъщи")

Яде Крис като хала (закуската: 1 банан, 3 лъжици кисело мляко, 3 чаени овесена каша - засмукана за 3 мин по часовник); но с месото реших да почакам още месец-два, да позахладнее, да стане пържолено време ... ще въведа жълтък и повече видове сирена (козе, извара) и зърна...  

Без спорт не става - откакто сме се прибрали крада по няколко часа на седмица (понякога това означава ставане в 5 сутринта, за да се прибера преди ММ да излезе за работа)  Tired и ходя на бикрам йога - има шанс докато стане време за море (ноември-дек) пак да имам стегнат плосък корем. И мажа с масло за тонус и стягане на кожата.

За столчетата какво казва закона... тук не го мислим - има си закон, много удобно  Mr. Green

Леле - днес сме ставали на 7 мес! Честито и на наборите и най-вече на наборките  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт