Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 575
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Аууу, честито на месечинковците  newsm51 smile3525
Дара на Елч и Лора на Еми също   bouquet

# 571
  • В две тъмни очички
А-а-а-а , Жужи, не обвинявай Влади  Joy Да не си ги срещала, та да се научава де  hahaha

Подкрепям мнението на Нощни за столчетата, по - добре пластмасово някакво, отколкото без никакво или скъпо,ама за красота само  Peace

Честито на месечинковците   bouquet

# 572
Здравейте,
малката се трупяса и аз да видя какво правите Simple Smile
 От днес си имаме DJ в къщи  Whistling (дали не си вкарахме трън в гащите   Thinking ,  взехме проходилка DJ на Чико). Ама се забавлява детето, не прави опити да ходи още, но аз и нещо не мога да регулирам още височината, трябва да я погледна пак.

Дадохме първите лъжички каша (Хип) - ммного и хареса (и на мен ми допадна   Grinning ) за сметка на миризливите броколи с които се опитах да я измъча на обяд.
Днес реших да взема нещо различно и взех големи бурканчета на Бебевита да ги пробваме, обаче съм забляна и съм взела едно за 6м, а иначе взимам за 4м още, чудех се дали да и го дам..., съдържа освен зеленчуците витамин C, железен дифосфат и рапичното масло е 2%, а на тези за 4м е 1%.
Някой  newsm78
Или сутринта да ходя да купувам друго?

# 573
  • София, Лагера
Хау!
Мацки, днес водих Тервел на фризьор  bowuu  Crazy hahaha. Вече мяза на момченце, не на бебе  Heart Eyes

Гледам темата за столчетата върви. Знам, че парите не са маловажен фактор, но аз лично предпочитам да дам малко повече (макар че Макси кози са среден клас, не висок) за столче, отколкото за каквото и да било друго (например количка). Хич не ми пука каква марка е, колко е фенси и какъв цвят е - да е сигурно!
Женката, Тервел мина 9-те кг, имаме и налично столче, но още си го возя в кошничката. На мен тя ми изглежда по-удобна, но е и от по-големите и не толкова сгънати.

Нощни, и ние сме с Роди и съм много доволна! (+ много лесно се пере  Mr. Green)

Агентке, утрепа ме с този спорт в 5!  Shocked... а аз на едни коремни преси се назлъндисвам  ooooh! Честита ви месечинка!  Hug

# 574
  • София
Здравейте и от мен  Hug

Аз също предпочитам да дам пари за столче, въпреки, че твърдо съм убедена, че няма да помогне. Ама дано не се случва да разберем. Аз имам Макси Кози Приори (май така се казваше) от Яна и смятам да го използваме и за Ивка. И следващото Макси Кози (май е Роди), чиято седалка Яна още използва. А и са в един цвят. Mr. Green

Аз днес дадох домашно приготвено пюре от пиле. Много й хареса. Или поне аз така си мисля. Купих пиле на Джиев, майките в квартала казаха, че били качествени.

Ноеми, дай снимка да го видим.

# 575
  • София, Лагера
Ети, пробвай на Джиев пастърмата!!! (пилешка) Колко бира пие  Whistling Flutter

Аз като гледам май всички тук освен Тони сме с Макси кози Роди и Приори (или Тоби)  Laughing

Ети, ще го снимам по-късно и ще пусна във ФБ. Малко му отиде чара, ама това е положението.

# 576
  • Варна
Макси кози Роди мисля, че не е с Изофикс затова взех Cybex-a. Сега ще видя. Бебето е в Макси кози Кабрио фикс Simple Smile
Това е на Диана. Това са вносителите на Cybex. На него ще се мести.
Настоящото й столче е това. На него ще мине Боби.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 20:59 от Toni_baraboni

# 577
Хубаво говорите за столчета и сте пуснали Адак тестовете за 2011, ама там има точно  4 стола в група 9-18, то и в предни години е така. Аз от къде аджеба да разбера резултатът на столче към което съм се насочила, защото то не фигурира там, както и Макси Козитата не ги виждам.
Има само:
    HTS Besafe iZi Comfort X3 Isofix                  
    KIDDY Energy Pro 2    2011            
    CASUALPLAY Fix QR    2011             
    CASUALPLAY Fix QR mit Stützfuß
 newsm78

# 578
  • София
Бенджи, и аз това се чудя.

Благодаря за препоръките, май се навих за Макси Кози. Знам, че на Пег Перего също са добри показателите, ама много скъпи бе, ужас! А какво мислите -  9-18 кг ли е по-добре или направо 9-36 (т.е. 3 в 1).  Ако ще даваме много пари не е ли добре да се ползва по-дълго?
Сега търся друг сайт с краш тестове и ако намеря ще го пусна тук.

# 579
Бенджи, и аз това се чудя.

Благодаря за препоръките, май се навих за Макси Кози. Знам, че на Пег Перего също са добри показателите, ама много скъпи бе, ужас! А какво мислите -  9-18 кг ли е по-добре или направо 9-36 (т.е. 3 в 1).  Ако ще даваме много пари не е ли добре да се ползва по-дълго?
Сега търся друг сайт с краш тестове и ако намеря ще го пусна тук.

9-18 ще го ползваш до към 4-5 година, не е ли достатъчно  Sunglasses Предимството на този клас е че има позиция за ''полягване''. И аз съм на мнение, че това е най-важната покупка

Ети,ще помогне, мислех да не го разказвам случая, ама... Едно приятелско семейство се блъзнаха с вана /блъснаха ги странично, другия офьор беше виновен/, - само шофьора и детето в столчето оцеляха ...

# 580
  • София
Мелона, вземи 9-18. Яна е около 23 кг и е само на седалка. Нуждите са съвсем различни.

Ноеми, ще взема, ще взема.  Laughing Сега отивам да дебна Тервел у фейсбуко.

Искам да кажа, че след днешната разходка с Бубенцето и Люба, и след като заради Люба фалирах, се чувствам най-щастливия човек на земята  Hug Hug Много ви обичам!!!!

Бебеш, както казах, дано не се наложи да разберем.

# 581
  • София, Лагера
Мелона, разликата е, че тези от 9-18 имат нещо като пластмасова стойка, чрез която се регулира позицията на гръбчето. Ако пътувате само в града може и да не е от голямо значение, но на дълъг път, когато детенцето спи има разлика, главата му клюма гадничко.

Ети, след малко, че току що се върна Пресиян... и ми е криво... ама това е друга тема...

# 582
Гледам сте подхванали темата за столчета за кола.
По този повод-колко и какви са критериите да се прехвърли бебето от кошницата,в столче гледащо вече в посока на движението???В смисъл-ще чакате ли бебетата да станат 9 кг или може и по-рано.Че мойто диване вече не иска да седи "сгъната".Столчетата изглеждат доста по-удобни.
Зависи от това, главата да щръкне над облегалката на столчето. Колкото по-късно се премести, толкова по-добре. До към годинка - 13 м. общо взето кошницата си е перфектна.

# 583
  • sofia
Ети, още един магазин в списъка. Аз на хубаво ще те науча, не се съмнявай. Мъж ти какво каза?

# 584
  • София
Ноеми, бързо, бързо се усмихни  Hug Hug

Люба, какво каза ли??? Каза: "Бебето се е возило на CL, а аз не."

Общи условия

Активация на акаунт