Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 641
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Аууу трябвало да сменяме столчето за кола ли вече ooooh! Ние сме с Макси кози кабрио, то не е ли до 13 кг newsm78

Между другото забелязвам, че напоследък Марти не иска да спи в колата и само мрънка. Може би му е неудобно. Даже това си мислех тези дни как ще стигнем до морето с това мрънкащо дете
Май по спешност ще купуваме друго столче.
Аз не разбирам хич, ма както казва Ети дано не ни се налага да изпробваме при удар

# 586
От вчера Макси казва  ма-мма и се хили и само това повтаря, като понякога добавя някоя друга сричка за респект  Joy
Вече  вкарахме в менюто пиле и сме добре.
Кой спомена пюретата на Бебевита?? Аз съм супер доволна засега от тях (консистенция, съдържание, вкус), а и Макси, де  Laughing

# 587
  • В две тъмни очички
eti, ama i az te obicham beee! Ama drugiq pyt kakto kazah si tragvate s men i to ne zashtoto mnogo harchite, a zashtoto harchite bez men Mr. Green

Noemi, nadqvam se vsichko da e ok, ne se natajavai Hug

Sorry za latinicata,ama pisha ot gsm

# 588
благодаря ви за отговорите за столчетата момичета    bouquet
И извода ми е,че не трябва да бързам да я местя от кошницата-няма 9 кг.,не седи сама.Дори си мислех да отложа проходилката поне с месец-да укрепне още кръстчето,че мойта девойка като скакалец.Незнам дали е и 7 кг.

# 589
  • sofia
Бубе, Влади вече е голяяяяма. Да е здравичка!

Ети, мъж ти другия път ще го омилостивяваме с обиколка с СЛ, пази го като жокер.
Ети, да ти е жива и здрава Яна, много да те слуша и в живота да постига всичко.

# 590
  • София
Добро утро!

Днес е един много специален ден за мен и искам да ви почерпя, защото голямото ми мишле става на 6 години! Пожелавам й да расте все толкова красива и добра и да слуша поне малко родителите си!
Наздраве!!!

Люба, мерси  Hug

# 591
  • София
Добро утро!

Ети да ти е жива и здрава Яна! Да расте умно, весело и палаво дете за радост на мама и тати!

Взимам си едно парче торта за закуска да не заслабна. Laughing

# 592
Ети, честит празник на теб и честит рожден ден на Яна, да е все така лъчезарна и любопитна

# 593
 Ети, да е жива и здрава малката рожденничка и много радост да ви носи!   bouquet

Ивайла тази нощ се буди в 3:30ч., в 4:30ч. и в 5:15ч. реши че вече е време за ставане.... ooooh! 
Кажете моля ви отново какво мажете/давате за зъбките и има ли ефект, че вече се чудя това мрънкане и реване да не би пък и от зъби да е...

Хубав ден и много настроение!  Hug

# 594
Адис и Ел е така, може би е от рожденната дата  Mr. Green

# 595
Ети, да ви е жива и здрава каката и много да ви радва!
Адис, и ние тази нощ почти не спахме, но без да ревем и мрънкаме - просто не й се спеше, за разлика от на мен. Общо четири часа стоя будна между нас на спалнята и само търсеше с кой да се закача. Затова сега ми е едно свинско, че не се наспах. Но при вас сигурно са зъбите, щом мрънкате.Дано по-бързо да се показват.

# 596
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!!!Повече няма да си пиша дъждовни дни,щот не седнах вчера и като беше тръгнало си викам чакай поне гардеробите да си оправя(вчера писах за тях ,че трябва да разместя малко ,заради на нашите багажа)та до 24ч.

Моите шушки спят,Нели се събуди за сефте в 8,30ч. яде и заспа пак,от два дена и давам Дентокинт-хапчета и вчера беше  по спокойна.А може да са и дали почивка зъбите  newsm78

Ети ,Честит Рожден Ден на Яна да ви е жива и здрава,много късмет и желая ,и много да се гордеете с нея!!!

И да питам ,от кога мога да включа леща в бебешкото меню,доста различни мнения прочетох по този въпрос.От известно време Нелката проявява голям интерес към нашата храна,седи с нас на масата и си иска ,слагам и плод в силиконовата биба ,но като че ли усеща на моменти ,че не ядем това ,хвърля бибата и си иска.Снощи ядох ме леща,ей откачи.Дадох и малко Embarassed  и се наложи да отида в другата стая докато се наядат другите ,щото си иска и се сърди ако не и дадеш.

# 597
  • София, Лагера
Ети, честит празник! Да ти расте хубава, умна и добра щерката!  Hug

Аз съм недоспала и кълбо от нерви. Лесно свикнах на хубавото само с Тервелче, от вчера съм и с Пресиян... То това принципно не е страшно, но с Пресиян-след-среща-с-баба е ...  ooooh!. Всеки път рестартираме с възпитанието... сега само слушам "искам" #Cussing out... защото детето свиква, че на тази дума съответства 3 баби и 1 дядо да козируват и да чакат само да им се каже какво иска...  ooooh! ... нали се сещате, че няма как да стане това у нас... ама и това си иска съответните мерки, в 90% от случаите травматични за детето...
 Tired

Тути, на Пресиян леща му дадох 9-ти месец, и с Тервел така мисля да направя.

Хубав ден на всички!  Hug
Ние следобед заминаваме на една вила, ще се включа пак в понеделник! Весел уикенд!

# 598
  • София
Ети, да ти е жива и здрава щерката  Hug Много здраве и много късмет   bouquet

# 599
Добро утро,

Бебан пак спа неспокойно. Не знам зъби ли са ама аз се озъбих вече с него. Будна съм от 4-5 часа, но мозъка ми проработва чак сега.

Ети да ти е жива и здрава прекрасната пораснала Яна! Желая и много късмет, добрина и красота в живота!

За толкова ми стигна концентрацията. Отивам да се досабуждам с кафе.

Абе, чудя се на съседите дали им пречи, че от сутринта за 48 път слушат стефан как си пуска песничката "паячето малко полазило чешмата"?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт