Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 696
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ети, да ви е жива и здрава каката и да е все така прекрасна!

За столчетата за кола - Михаела е с някакво Чико, Боян е в кошница, вече му опират много краката отпред, но все си мисля, че е рано да го местя по посока на движението. Не беше ли към годинката време за обръщане на посоката? Е, той не може още дълго да се събира така и ще трябва да помислим за ново столче.

Приятен ден на всички!

# 601
  • sofia
Мишел, по-добре песен, от рев, нали? Аз ако съм съсед бих го предпочела.
Още мъничко и ще започнем да спим, аз така се успокоявам.

# 602
  • София
Добро утро  Hug

Честит Рожден ден на порасналата принцеска Яна, късмета и здравето да не се отделят от нея  Hug

Честити 7 месеца на Владимира, Калина, Карина, Калоян и Константин Hug

За столче за кола ние взехме Чико Елетта, още април месец като пътувахме, водещото беше, че ставаше за малко бебе с една приставка вътре  Peace Тия се вози единствено с гръб към движението  Simple Smile

И ние привечер палим джапанките към Ягодина, хубаво денче и приятна събота и неделя на всички  Hug

Ети Абе, чудя се на съседите дали им пречи, че от сутринта за 48 път слушат стефан как си пуска песничката "паячето малко полазило чешмата"?  Crazy
При нас е " Кокошка край хамбара "  Crazy

# 603
ехооо  Grinning пропуснала съм най-малко 1 тема, но наваксах най-същественото, вярвам ))

честити месечинки и рожденичка на Ети! само усмихнати и доволни личица да виждате!  Hug

ние бяхме десетина дни извън Сф и успях да си налегна малко парцальосата и въпреки наличието на компютър да прекарам известно време афк. добре ми дойде! начетох се, навозих се на байк с Мартин, за първи път не излудях от тишината на малкия град от години, успяхме и да се наплуваме - обиииичам, обичам, о-би-чам да откривам все още относително чисти зони в Дунав, а и не бях плувала по-натоварващо от комай две лета! Катето също накваси краченца!:) направих й алтернативно изследване за Hb, повишил се бе на 116 (от 101 при контролата на 6 м.), като от предписаните 24 капки малтофер дневно успяваме да приемем най-много 10. същото се отнася все още за почти всякакъв друг вид храна/вкусове, изключая кърмата. с хиляди мъки набутвам максимум 2-3 ч.л. това е всъщност най-доброто ни постижение, при това само с просената каша (Hipp, която въведох заради ниския Hb), и то едва след като доволно се втечни. продължавам да се изумявам колко много папкат някои от наборите, евалла!; при нас ще минат дълги месеци, преди да мога да обмисля нещо като първо заместено хранене!

на консултация бяхме вчера, наддала е 270 г за последния месец, +2 см (т.е. 7570/ 67) - малко, но от сърце, както се казва. повече растем на ум & дивотия, страшно е захитряла, бърбори и пее много. инак не пълзим, общо взето и ние основно се въртим и прибутваме по други начини, когато е легнала. скучно й е да седи, иска само да стои права, но педката вчера се изока, така че спирам да й го позволявам засега. зъби нямаме, аз съм доволна, защото това предполага (уж) по-здрави зъбки, стига да не е взела гена на баща си. имахме няколко по-ревливи следобеди и привечери, в които сложих веднъж-дваж гела на Бочко, не разбрах оказа ли ефект, тепърва ще видим. ..друго, здраве. Simple Smile и прегръдки на всички!  Hug

# 604
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!
Имахме доста хахава нощ.  Crazy Божидар се буди 2-3 пъти, бебето да не остане назад и да не пропусне нещо - и той се буди.

То това принципно не е страшно, но с Пресиян-след-среща-с-баба е ...  ooooh!. Всеки път рестартираме с възпитанието... сега само слушам "искам" #Cussing out... защото детето свиква, че на тази дума съответства 3 баби и 1 дядо да козируват и да чакат само да им се каже какво иска...  ooooh! ... нали се сещате, че няма как да стане това у нас... ама и това си иска съответните мерки, в 90% от случаите травматични за детето...
 Tired

Позната история. Божидар беше две седмици при баща ми, като се върна не мога да си позная детето. Но този път бързо влезе в час. Само дето е обратното, не му обръщат много-много внимане и го игнорират за някои неща и когато се прибере си наваксва с реването и гушкането.
Божидар от три дни е с разтройство. Не е страшно, обаче довечера пътуват с баща си за София и се чудя как да предотвратя гафове. По-късно ще звъня на хомеопата да ми препоръча нещо.

Ети, честита ти рожденничка!  Hug  bouquet

careener, чудесно сте си прекарали!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 15:00 от Нощни очи

# 605
  • Сандански
Ети да ти е жива и здрава порасналата рожденичка!!!Да расте умно,любознателно и усмихнато дете,за радост на мама и тате!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 606
  • В две тъмни очички
Мацки, мерси за поздравите  Hug

Ети
, поздравът е личен   bouquet

Ноеми за съжаление този момент го има при почти всички деца и съответно баби! Ще го вкарате в час сега на почивката  Hug

От днес Владимира влиза в собствената си стая и нощем ще спи там! Трябва да побързам, че и при нас започва периодът "рев-ако мама изчезне"
Днес и двете спахме до 9 часа и да се похваля - месните пюрета се приемат с удоволствие и заместих още 1 хранене с кисело мляко и бисквити (въведох глутен). При което имам въпрос - слагам по 2 бисквитки Плазмона на 160 мл мляко, ама ми се струват малко?! Вие по колко слагате?

# 607
  • София
Дами, много благодарим и двете за прекрасните пожелания  Hug Hug Hug Много ви целуваме, всичко тъпкано да ви се връща.

# 608
Коко само повтаря ка-ка, ка-ка, какви каки му се привиждат  Crazy.

Careener, мъж ми и той е от Видин. Бяхме там ноември, оцелихме страхотно време, кучето поплува в Дунав  Heart Eyes.

# 609
  • Пазарджик
Ноеми  Hug

Ние се върнах ме от консултация,шушката е 8,300кг(400г) и е 69см.(4см) Shockedсигурна съм ,че миналия път не я примериха точно.

# 610
Ети,жива и здрава да е каката!
Кари,при нас бебо яде повече от кака си.Да е те отчайвам,ама злоядостта си я показа от бебе още.
Бире,аз пък Бебевита не ги харесвам.Много са нишестяни и захаросани.А Вико от как каза "мама"и аз от как се похвалих,повече не го е казвал,сега само "дади,да-да та-та,ня-ня,брррр!но на подканите на "маааа мааа"отговаря -ББББББ! JoyПроявява характер.А като не стане на неговата така се изкрещява,че троши прозорци. Shocked
Ноеми и при нас е така,затова съм оганичила посещенията до минимум(2 часа седмично)но това не пречи на майка ми да я натъпче с шокалди,чипсове,сладолед и ...други "деликатеси" ooooh!
И Вико се буди по цяла нощ ,на всеки час...ужас-голям.Кога ще се наспя незнам... Tired
Нощни,дано го овладеете бързо,че да не става като нас.Днес спрях картофа.сутрин-ок но на обед,пак дрис,баси вече незнам....Явно го бори,но бавно(каквото и да е)

# 611
ети, честит ти роден ден! Simple Smile
малката сладурка била лъв. много са готини Simple Smile

мерси и на жоржи, че се е сетила да ни честити месечинката вчера!
7-месечната дара все така спи като пор и се хили като ряпа Simple Smile)
на поите подкани да каже 'мама" отговаря с голяяям хилеж Simple Smile)
тук вчера беше малко студеничко, но днес направихме едно кръгче около язовир батак и си беше супер!

# 612
Ети, честита ти рожденичка и от мен. Нека расте усмихната, щастлива и много обичана Simple Smile

Ноеми, и аз мисля, че това го има при почти всички баби. Според мен си зависи и от човека. Едната ми баба е точно такъв случай, но при другата ми баба нямаше шест-пет.

Честити месечинки на всички малки човечета Simple Smile

# 613
...При което имам въпрос - слагам по 2 бисквитки Плазмона на 160 мл мляко, ама ми се струват малко?! Вие по колко слагате?

Слагам 2 или 3, зависи как е яла през деня  Peace

# 614
  • Пазарджик
Днес моята етърва има РД и не можах да се сдържа да покажа,какво направи девер ми и бебе Калина за нея

Общи условия

Активация на акаунт