Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 630
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Луук, направо звъни в медиите иначе няма да има ефект. Какво беше пюрето? Стискам палци на дечко да му няма нищо. Мисля си дали човек да не прекарва пюретата през ситно сито ако има нещо да се хване навреме  Thinking Мацка, дръж ни в течение

# 661
  • София
Луук ет ми, аз като човек от медиите бих те посъветвала да подадеш и до тях сигнал, без значение дали производителят удовлетвори молбата ти или не. Нека потребителуте знаят какво се случва. Ако решиш да подадеш сигнал, плс пиши ми на лични ми да звънна и на моите колеги. Може и с есемес - пращам номера си на лични.
Вярвам, че на Марти нищо му няма, не се тревожи. Не мисля, че лекар би се наел да снима на рентген без сериозни съмнения. Диана онзи ден не я снимаха макар че падна отвисоко на главата си в/у теракот. Все пак какво каза личната?

# 662
 ooooh!
Look at me дано не е погълнало нищо детето  Hug Сигурна ли си, че не се е случило при отварянето, бурканчето цяло ли си е от всякъде, винтовете за капачката гладки ли са? В какъв съд храниш, аз бях с една стъклен ачаша за уиски и така ръба на чашата беше се отронил и малко остана да и го дам за обяд парчето, ама свекървата беше мила чашата, джаста праста и я чукнала Close

Оф, ами сега... параноята ще ме подгони яко. Почти само Хип давам пюрета, имам им най-голямо доверие  newsm78

Бях навита да си приготвям сама пюретата, ама пусто готовите едно, че са удобни за мързеливи като мен  Mr. Green , второ нямам никакъв шанс да се сдобия с домашни продукти.

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 13:15 от Христиана

# 663
Момичета, току що се връщаме от Пирогов. Не го снимаха на рентген, защото хирурга каза, че стъклото не се вижда. Каза да му даваме гъсто картофено пюре/  Беренд  bouquet/ и да следим няколко дни за кръв в слюнката и акото.

Иначе звънях в Агенция за качеството на храните, но не очаквам нищо кой знае какво да се случи. Щели да направят проверка на дистибутора за България, но в крайна сметка те само правят пласмент, нито пакетират, нито произвеждат. Писах им и на тях де/ на дистибутора за България/ но предполагам, че те всячески ще се опитват да ни замажат очите.
Мелона , ще ти звънна да ме консултираш как да процедирам с медиите
Аз още съм шок, на всичкото отгоре чувам долу как ме коментират свекър ми и свекърва ми. ЯВно ако си търсиш правата и се грижиш за детето си си психар. И е сега отивам да им тегля една ....... и да си събера багажа.

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 14:51 от look_at_me

# 664
  • Сандански
look_at_me Hug Hug HugНаистина трябва да се научим да си търсим правата,за да спрат да ни тъпкат PeaceНаблюдавай Марти,но съм сигурна,че всичко ще бъде наред!Пиши какво е пюрето,за да знаем и да внимаваме(и аз давам главно Хип) Hug

Беренд,наистина много ценен съвет  bouquet

Аз да се похваля,че вече лазим като хлебарки и спокойствието на мама окончателно свърши Twisted EvilОчите на 6,ушите на 4 от тук нататък LaughingВече прави и стъпки като го придържам под мишниците и на гъз вече хич не се задържаме,червейчето ми то Heart Eyes

# 665
  • София
Лук ет ми стискам палци всичко да е наред с детето, майната им на на свекъра и свекървата  Peace

Някой има ли кошара за игра, че нещо съм наумила да купя, че зачестиха историите с паднали разбойници  Rolling Eyes

# 666
  • София
kleche, ние купихме кошара преди около месец. Да кажа, че стои непрекъснато вътре, ще излъжа. Но пък винаги мога да я оставя на сигурно място, за да ида до тоалетната Laughing

Иначе, ако е в добро натроение, Йоана прекарва в кошарата сама до 1 час.

# 667
МОМИЧЕТА, ТОКУ ЩО НАМЕРИХ ОГРОМНО ПАРЧЕ СТЪКЛО В ПЮРЕ НА ХИП. #Cussing out

Обадих се на комисия за защита на потребителя, пуснах сигнал, те щели да си пускат проверки.
Писах на дистрибутора за България и ако утре не ми отговорят ще звъня в Нова и БТВ.

Сега ме е страх дали докато съм го хранила не е глътнал някое по-малко парче. Толкова съм объркана, че не знам какво да правя. Да го водя ли в Пирогов, дали могат да видят по някакъв начин на ехограф дали е глътнал стъкло

Искам да добавя, че вчера намерих косъм в пюре на хип !
Пазя капачката и етикета. Много странно, че нямат номер на потребителя. Аз също мисля да направя оплакване!

# 668
look_at_me,всичко ще е наред с бебчо.Едва ли е погълнал стъкло.Сигурна съм че си щяла да го видиш.А и си мисля че и бебето щеше да усети ако преминава през гърлото му нещо по твърдо от гладко пюре,и щеше да ти даде "знак".Стискам палци.А на свекитата не им се вързвай  Wink

# 669
Пюрето беше[u] морков и ябълка[/u], стъклото не е отлюспено отнякъде, просто си седеше на дъното. ЯВно е попаднало в пюрето , но понеже е голямо и тежко/ няма как да го снимам в момента, но е колкото монета от 2 стотинки/ е паднало на дъното.
Мен ме притеснява да не е имало по-малко, което да не съм видяла.
Мале хора а в Пирогов е някаква потресаваща мизерия, не мисля, че повече някога ще отида там

Лъки, звъни в Агенция за безопастност на храните ако искаш да направиш оплакване. От Кзс ме препратиха там, но според мен те не знаят колко уши имат по главата.

# 670
Здравейте момичета! Hug

Цяла седмица не съм ви чела, и няма да се включа адекватно...ще попрочета какво сте писали, look_at_me - направо съм втрещена от това, което се е случило...стискам палци всичко да е наред, и стъклото да е било само на дъното!!! Praynig
Аз също купувам предимно ХИП...но е адски стресиращо да намериш някаква гадост в бебешки храни - дето са супер скъпи, и предполагаме поне че са с невероятен контрол! #Cussing out

Ние прекарахме отпуската на ММ страхотно, а каката си дойде от Слънчев бряг супер доволна и щастлива! Heart Eyes ВиФреш - хотела наистина е бил чудесен, храната - перфектна! А Слънчев бряг е обявен за най-страхотното място на Черно море! Peace

Миналата седмица дадох на Самуил пюре от тиквичка с картоф - е, беше наистина отвратително. Аз едвам го доизяждах, накрая го изхвърлих. С голям зор 4 дена по малко, което едва ли би минало за въведена храна.

П.С. Момичета, продължават ли да ви капят косите, или това нещастие се случва само на мен???? Положението е ужасно, незнам какво да правя, ще спре ли това чудо?

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 15:33 от Emilly1212

# 671
look at me, стискам палци всичко да е наред и притесненията ти да са напразни!
 Това наистина е доста стресиращо, кой знае и аз как ще се вглеждам от тук нататък в това което давам.
 Аз пък днес забелязах, че в повечето пюрета на Хип има омега 3 МК, т.е. рапица, а такива неща четох за нея...

# 672
 ЛЛЛ дами, надявам се все още да преглеждате нашата тема. Да ви опиша накратко как стоят при нас нещата с кърменето. Продължаваме да кърмим на поискване, като имаме въведено обедно и следобедно хранене, но от известно време насам Ивайла се храни предимно от едната гърда, поради което другата започна да "произвежда " по-малко мляко. Мога да кажа,че от нея яде 1-2пъти дневно. Забелязах, че се е образувало малко топченце, може би с големината на грахово зърно или малко по-голямо, което обаче не е болезнено. Въпросът ми е възможоно ли е това да е запушване на канал, доколкото знам в тези случаи има болка или се лъжа. От вчера й предлагам първо тази гърда на всяко хранене, тя много, много не я иска..., но все пак нещо дърпа, има ли нещо друго което бих могла да направя или направо да се консултирам с мамолог?  

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 15:53 от адис

# 673
  • Пазарджик
look at me направо настръхнах като ти прочетох поста,моля се да е било само това стъкло  Praynig Praynig Praynig
Вчера имах такова съобщение за каша на Нестле-банан,от известно време не купувам пюрета на Хип(вчера и дадох последното което имах)нещо ми се струва ,че само името им остана.Ох наистина се надявам тревогите да са били напразни  Hug

# 674
  • София
Рали, изтръпвам като си помисля през какъв ужас си минала. Вярвам, че всичко ще е наред с Марти.  Hug Hug Hug
Понеже споделих с Драго за стъклото, той каза, че киселините в стомаха разграждат стъклото. Опасността е докато минава през хранопровода, но после се разгражда. Въпреки, че аз вярвам, че не е глътнал такова, не се притеснявай (знам, че няма как да не се притесняваш)  Hug

Общи условия

Активация на акаунт