Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 597
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • София
kleche, ние купихме кошара преди около месец. Да кажа, че стои непрекъснато вътре, ще излъжа. Но пък винаги мога да я оставя на сигурно място, за да ида до тоалетната Laughing

Иначе, ако е в добро натроение, Йоана прекарва в кошарата сама до 1 час.

Да и аз мисля за по сигурно да й купя такава кошара  Peace

Ако знаете колко пюрета имам на Хип, направо не знам какво ще ги правя. От Метро яко заредих последния път, когато ходихме. Явно ще ги проверявам, като ги изсипвам в купичка  newsm78

Изглежда ММ се оказа прав, че всичко е само реклама и комерс  Mr. Green

# 676
  • В две тъмни очички
Момичета, знам че е неприятно това , което се е случило, но замислете се - пюретата не се пълнят ръчно, а от машини! Няма да използвам думата "нормално", а ще използвам "възможно" е да се случи такова нещо! Ще го кажа с прост пример - наскоро във ФБ пуснаха слух с бананови храни на НЕСТЛЕ и в отговор на въпроса ми "Възможно ли е това, което се пише да е вярно" , свекърва ми, която работи там ми каза, че се случвало да им връщат цели партиди, защото от машината се е счупила някоя пластмасова част, която никой не може да забележи, без специален оглед. (и да кажа,че този слух не се отнася до БГ и е от началото на годината, а не от сега, също така тези храни не се предлагат на нашия пазар)
Та, цялата идея на това, което писах е, просто да внимаваме всички и да се опитваме максимално да не даваме пюрета от бурканчетата направо, а да ги слагаме в друг съд и да ги оглеждаме предварително (нещо, което аз отскоро правя, но само в къщи)Peace

И да се пооплача, милото ми дете днес се преби на масата, сега има лицеви поражения , слава Богу - леки Cry

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 22:38 от bubeto_d

# 677
  • София
look at me, наистина е ужасно това което си преживяла, искрено се надявам и вярвам че всичко с Марти ще е добре  Praynig Hug
А относно пюретата бях гледала, че всички бурканчета минават през ренген, който засича ако е попаднало нещо вътре, но явно всичко е само реклама и качеството не е това, което ни представят  Tired
Бубе, много неприятно  Confused , дано милата ми Влади, бързо се оправи  Hug

# 678
  • sofia
Бубе, каквато е дивачка Влади, не ме очудва! Дано да не и се случва често , миличката ми сладурка, много я обичам да и кажеш!

# 679
  • Сандански
Бубе  Hug Да нагушкаш Влади и от мене.Милата калпазанка,ама като имат тръни в дупето.Днес и Дари се удари в крака на масата Blush

# 680
Ох ,и аз давам предимно на Хип пюрета и сега се разтревожих. Confused
Лук, HugДобре е детенце,нали?Щом досега нищо му няма,значи е ОК.мисля.
...И АЗ ГО ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖА ЗА ИЗГОТВЯНЕТО НА ПЮРЕТАТА....по скоро платения репортаж-реклама за пюретата на чичо Ганчев.
Ох с тези падания на бебоци много кофти.И ние вчера регистрирахме леко приземяване на килима по глава(фонтанела)Аз уж о държах за краката,когато бе на 2 см от пода,но явно съм го изпуснала леко и той тупна на глава,ама нали е тежичък,ревна малко..може и аз да го стреснах...
Проявяват ли характер вашите бебета.На Вико ако някой му вземе играчката  ooooh!настава ....ад!Също като го обличам и преповивам...и като се опитам да го вържа с колани. hahaha
И аз съм се замислила за кошра за игра....мисля да взема такава като на Стефан на Мишел. Peace
Отопляавам се с печка -водна риза и радиатори-парно по стаите.Единственото кофти е че нямам мазе и котелно и печката е в хола и дърва мърва и те там малко си е играчка с почистването...но пък тя печката сама по себе си не грее като обикновенна дървена а разпределя потлината по радиаторите и на всякъде  у нас е една Т.

# 681
Ехо,

Аз най-после си приспах детето и реших да понаваксам преди да припадна.

look at me Hug сигурна съм, че всичко ще е наред. Предполагам, че се чустваш кошмарно, но се опитай да се успокоиш.

Мелона щом от Пирогов са ви пуснали значи всичко е ОК - там ако имаха и минимално притеснение щяха да ви оставят за наблюдение.

Бубе  Hug добре, че сте се разминали с повърхностни поражения.

elenia нали разбра, че нашата кошара Стефан успя да я счупи (за огромно учудване на производителя) Crazy . Kakche препръчваше нещо подобно като размери, но по-стабилно.

Оххх, много съм неадекватна... от половин час ги пиша тия три реда...

Спокойна нощ на всички

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 22:56 от =Michelle=

# 682
и аз да докладвам, че срещичката с Тути и фамилия беше супер, само където нещо кратичка ми се стори, още имахме какво да си кажем Laughing Нелката е едно много лъчезарно бебе, а Таня сядка не я лови Simple Smile

имам си една мечта, пробвай с друго месо и най-вече с друго пюре. те всички са с различни зеленчуци. пример: дара много обича тиква, ерго тиква и пуйка яде, та ушите й плющят.

жоржи, да кажеш като се преместите! мойто лекар е в люлин, поне веднъж месечно мога да ви досаждам Simple Smile

за стъклото можем само да стискаме палци марти да е добре и на нас да не ни се случва да изживяваме стреса на look at me.
а за нестле фейсбуук кампанията прилагам това:
http://19min.bg/news/8/34974.html

иначе на вилата нещо се понапрегнахме днес - на дара баща й я издумка в един полюлей с все сила във фонтанелата (или поне аз така си втълпих). голям рев му изревах. защо съм такава ревла не знам!  а дара след около 10-ина секунди плач започна да се смее с глас и аз нали съм паника викам "тя сигурно е изпаднала в истерия". абе пуст характер, човек не може да избяга!

# 683
  • София, Лагера
Здравейте, мацки!
Ние се завърнахме от вилата, но ще пиша утре, че нямам сили сега.

Жужи, още малкоооо, ей, какво хубаво, нова къща!!!  Party Heart Eyes

Мелона, Бубе, Еления  Hug. Децата се жилави и оцеляват въпреки нашите грижи  Peace  Mr. Green (Тервел колко пъти пада  Whistling, добре, че ни е много ниска спалнята)

Look at me...  Crazy и аз на твое място бих казала на де що институция има! А защо не пуснеш и тема в съседния форум? А според мен Марти не може да е глътнал стъкло, щеше да го задави, издере, да има болки, кръв... а ако все пак е преминало нещо, то според мен би трябвало да е не по-голямо от кристалче захар...

Клече, нямам кошара, но Тервел пълзи из къщи направо по пода  Wink За пюретата на Хипп - мини ги през цедка.

Малии, Мю, в много гадно приключение си се хванала  Sad

за отоплението - ние сме на централно парно, но не го пускаме много-много. Пускаме климатика в хола. Апартаментът е много добре изолиран и лятото е хладно, а зимата - топло.

# 684
Добър вечер,
добра, добра.. колко да е добра
мен не ме пуснаха да изляза тази вечер. Трябваше да съм на Spirit of Burgas, но както казах трябваШЕ. Не ще да заспива и не ще, заканих й се после тя като ме пита мога ли да изляза ще и кажа аз...  hahaha
Това е две вечери даде гювеч, трета не дава, сега си играе и гледа концерта на Конча Буйка  Simple Smile , днес е особено голям инат, цял ден ме вбесява, не е спала общо повече от час за целия ден. Спи и се, заспива и след 15мин рееев, зачудих се (да не ни започнат зъбите и нас)  

Реших да преодолея разните му неща дето ме спират Mr. Green  като направя няколко опита да сготвя аз пюре, утре ще ходя за хубав пасатор, пък да видим  newsm78

# 685
ЛЛЛ дами, надявам се все още да преглеждате нашата тема. Да ви опиша накратко как стоят при нас нещата с кърменето. Продължаваме да кърмим на поискване, като имаме въведено обедно и следобедно хранене, но от известно време насам Ивайла се храни предимно от едната гърда, поради което другата започна да "произвежда " по-малко мляко. Мога да кажа,че от нея яде 1-2пъти дневно. Забелязах, че се е образувало малко топченце, може би с големината на грахово зърно или малко по-голямо, което обаче не е болезнено. Въпросът ми е възможоно ли е това да е запушване на канал, доколкото знам в тези случаи има болка или се лъжа. От вчера й предлагам първо тази гърда на всяко хранене, тя много, много не я иска..., но все пак нещо дърпа, има ли нещо друго което бих могла да направя или направо да се консултирам с мамолог?  

Здравей, адис!

Чудесно си се сетила да предлагаш първо гърдата, която не е предпочитана от Ивайла!
За да стимулираш още интереса й към тази гърда, можеш да я предлагаш първа особено в следните случаи - когато детето е сънено или полузаспало (на нощните кърмения, ако имате такива), когато е спокойна и весела, когато не е прекалено изгладняла и няма да се изнерви, че й даваш да суче от по-малко любимата гърда.

Също можеш да опиташ да я кърмиш от любимата й гърда и след това, без да променяш позицията на тялото й, да я преместиш внимателно на другата.

Вариант е също да кърмиш в контакт кожа-до-кожа, в тихо и притъмнено помещение, да кърмиш, ходейки и полюшвайки я. Така вероятността да поиска непредпочитаната гърда е по-голяма. Шарен гердан или пъстър шал около врата също може да задържат вниманието на Ивайла към гърдата и да помогнат да суче по-ефективно.

За топченцето – след като не е болезнено, вероятно не се касае за запушване на канал, а за задържане на мляко. Това състояние се нарича «галактоцеле». Има вероятност и да е мастно образувание. И в двата случая, за твое успокоение може да те види мамолог. Много е възможно топченцето да се резорбира от само себе си и много жени предпочитат този вариант. Ако искаш, наблюдавай топченцето още известно време и ми пиши отново дали има развитие Hug

# 686
Евридика, сърдечно благодаря за отговора! Ще пробвам вариантите които предлагаш, а ако има развитие за топченцето, ще пиша. Още веднъж, благодаря!

# 687
Добро утро, дами!

Ето и кафето:

и фреша:

Луук, страшно неприятно и стряскащо е това което ви се е случило. Надявам се, че Марти вече е добре, а също така и нервната система на мама вече е по-добре.

# 688
  • В две тъмни очички
Добро утро, макар моето да не е точно такова  Hug

Малката се събуди към 5 с идеята , че се е наспала и до 5:50 сука - след 15-тата минута вече нямаше какво, но тя се приспиваше! Накрая просто я отскубнах от гърдите ми и тъй като бях гола умрях от студ! След като благополучно все пак Владимира заспа, аз си легнах също - но за кратко! В 7 тя реши , че няма да спи повече!
И като за капак на всичко си имам нов херпес! Писна ми вече от тези херпеси - няма отърване да го е*а  #Cussing out Нямам и Активия - а аз закусвам кажи - речи само това от година насам!
Явно влязох в супер серия някаква!

# 689
 Пепита, благодаря за кафето и фреша!

Бубе, и на мен ми писна от тези херпеси, лятно време ми излизат от слънцето, затова гледам винаги да съм или с гланц или с червило, а на морето бях с гланц за устни с УВ защита, помага.

Общи условия

Активация на акаунт