Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 215

• 34 950
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Пепелче, жената на снимката е Йозлем, а снимката беше на стената на Ямурчето, когато правеше снимките, след погребението на Джемил.А и снимката е горе долу от тогава, защото Йозлемчето е със странното кафяво сако, с което беше и в сцените с погребението. Grinning Grinning Grinning
  bouquet

# 691
Мерси за информацията,Ради!    love001
Хубави снимки!
  love001  love001  love001
Рексиии  bouquet, тази сцена ми е от любимите, а и беше много непринудена smile3521

# 692
Пепелче, жената на снимката е Йозлем, а снимката беше на стената на Ямурчето, когато правеше снимките, след погребението на Джемил.А и снимката е горе долу от тогава, защото Йозлемчето е със странното кафяво сако, с което беше и в сцените с погребението. Grinning Grinning Grinning
  bouquet
  love001  love001  love001

# 693

За последната май ще трябва да вадим лупите  newsm78 newsm78 newsm78  Joy Joy Joy
На тази снимка със сигурност мъжа е Серхан,но не съм сигурна дали жената е Йозлем.Ако са те,много хубаво! Как са се прегърнали и са ухилени! hahaha
Те са със сигурност,но ми се струва ,че това не е нова снимка.Може би е от момента , когато Харун търсеше Мелда и се срещнаха с Еда на кея,за да обсъдят бъдещите си действия и за да търсят аблата разбира се hahaha #Crazy!!!!

# 694

Каква любов , какво чудо!!!!!
Тати вместо да сложи цветенцето в косите на Ямурчето , го слага в косата на мама.
Голямо обгрижване пада, баща и дъщеря се грижат за мама!!!

# 695
# 696
# 697
# 698
# 699
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!  bouquet

Ако си мислите, че сте се отървали от мен, жестоко се лъжете!  Naughty Аз съм от неизтребимите "луди калинки" от психодиспансер "Незабравима"!  hahaha hahaha hahaha
Липсвах известно време, но за съжаление не бях на почивка, а се бях увъртяла в един тръстиков ангажимент, та чак мачетето ми се подпали от зор да я реже пустата му тръстика!  hahaha hahaha hahaha
Но, сега съм вече тук и благодарение на вашето неуморно упорство да поддържате прекрасната ни тема, с най-голямо удоволствие се потапям в релакса на Райското ни кътче! Благодаря ви!  newsm51 newsm51 newsm51
Ако искате ми вярвайте, но истинска отмора е за мен да се върна на място, където има толкова прекрасни хора, с които ми е приятно да си бъбря , да се посмея, lalalala да погледам нашичките любимци /радост за очите ми/,

да поклюкарствам  Mr. Green и т.н.
Липсвахте ми и ви обичам всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега отивам да си наваксвам  smile3529

# 700
Прекрасен стих на Дани, оформен невероятно от Диди69 newsm51 newsm51 newsm51, много вълнуваща комбинация newsm10 newsm10 newsm10

Рекси, благодаря, че ни го припомни!  bouquet  bouquet  bouquet

А за колажа от целувки newsm09 newsm09 newsm09 smile3505 smile3521 smile3521 smile3521

# 701

[/video]
Ивчето е качила вече първите 11 епизода,за което съм и много благодарна.Аз ги гледах в Бокса, също с много добро кчество , но много раздробени.
А това е еп. 1 - Невероятно начало , невероятен филм , както невероятна игра на нашите сладури.
Хубавелко говори на Газелка на "Вие", а тя през цялото време му се репчи , говори му на "ти", а на всичкото отгоре му скри шапката , като се преоблече в колата!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Ивче, благодаря ти!!! newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3501

# 702

[/video]
Ивчето е качила вече първите 11 епизода,за което съм и много благодарна.Аз ги гледах в Бокса, също с много добро кчество , но много раздробени.
А това е еп. 1 - Невероятно начало , невероятен филм , както невероятна игра на нашите сладури.
Хубавелко говори на Газелка на "Вие", а тя през цялото време му се репчи , говори му на "ти", а на всичкото отгоре му скри шапката , като се преоблече в колата!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Ивче, благодаря ти!!! newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3501
+ 1  newsm51 newsm51 newsm51, за Ивчето!

Бобо welcome welcome welcome

# 703
# 704
Привет на Незабравимата компания!!! Hug Hug Hug
Прекрасно е да се потопиш в темата Незабравима , отново и отново smile3521 smile3521 smile3521Страхотни снимки Рекси  bouquet, Ради   bouquetи Пепел от рози  bouquet.Меги и аз съм безкрайно благодарна на Ивчето   bouquet bowuu за качените епизоди .Изключително ми е драго да си гледам серийките със перфектно качесто. Peace
Бобояана welcome, радвам се отново че си при нас.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 14:47 от nadejda 76

Общи условия

Активация на акаунт