Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Тя кака е войствена, така че не си и помисляйте дори за Киво.  hahaha Само си спомнете как го беше насъбрала на Мисис Ц. дето оплете Мехметчо. Stop

# 601
Няма не искам , няма недей,ама с тоя рамазан ще ни изкарат нервите. Големи пости при тях,ама и при нас почват.

# 602
  • Враца
Какво правите бабини душици , гледам парти сте спретнали баба ви поканена ли е  Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green

# 603
не барайте кака си... Laughing

# 604
Бабе идвай,и си начело Laughing

# 605
Тя кака е войствена, така че не си и помисляйте дори за Киво.  hahaha Само си спомнете как го беше насъбрала на Мисис Ц. дето оплете Мехметчо. Stop

hahaha hahaha hahaha

не барайте кака си... Laughing

А така, мамче. Hug Laughing

# 606
Няма не искам , няма недей,ама с тоя рамазан ще ни изкарат нервите. Големи пости при тях,ама и при нас почват.

Те постите при нас краййй нямат, че криза сестро, криза. Joy

# 607
  • Враца
Бабе идвай,и си начело Laughing
А така  Party Party . Айде сега и баба да ви почерпи нещо . Айде да ви е сладко  Hug , ама да оставите нещо и за баба си че и тя е човек  Naughty Joy Joy

# 608
За баба - слиповете. hahaha Да ги изпере. Mr. Green

# 609
Ичи, ти на нас с Меги каква ни се падаш? newsm78 Уж почерпка, а не я виждаме, тръгна си с нея. Crossing Arms Joy

# 610
  • Варна
Бабо може ли без слипове да е почерпката  Mr. Green

# 611
  • в очите на дъщеря си
Систър , пак си объркала буквите  hahaha

И аз се нареждам за наш Киво. Брачедке шЪ мЪ звиниш ама и аз искам от това ярешко  Embarassed

Само мама да не чуе , че ще ми се кара

# 612
Деца подкарахте я съвсем през просото. Thinking

# 613
  • Варна
Систър като видях снимката и забравих азбуката  hahaha

# 614
Край опуснахме си момите, не от един ми от двама батковци трябва да ги пазим. Заставам на входа и само момци  с добри помисли, ще пускам у дома. Joy  

Общи условия

Активация на акаунт