Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 617
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Веднага на баба да се остави най-голямото парче Crossing Arms
Охх бабина душичка  Hug Hug Mr. Green , добре че ти мислиш за мен че младите като се хвърлят и слипове за пране няма да видя  hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy

# 631
  • Враца
Бабе, ти си вземи което парче искаш, преди да я предоставиш на момите, че ще я оглозгат до кокал. Joy
Ама тя баба ви е хитра лисица и от 3 - тата почерпка си взе голямо парче  Mr. Green . Хайде да ви е сладко душици  
От бабето толкоз за тази вечер , тя само ще покрадва от където може  Mr. Green Mr. Green

# 632
Не знам, но гостите които ни четат Sick, ще ни помислят, че не сме добре с главите. Embarassed
Това бабе голяма палавница се извъди. Joy Joy Joy

# 633
Ичи, мерси.   bouquet Страхотна почерпка. Peace

Лека нощ от мен. Hug

# 634
Лека Снежи и на всички, които скоро, ще я последват. Hug

# 635
  • Враца
Не знам, но гостите които ни четат Sick, ще ни помислят, че не сме добре с главите. Embarassed
Еее Наде бива ли така , аз за вас мисля пък после аз съм излизала палавница  Crossing Arms Naughty , бива ли така да говриш на възрастно бабе като мен  Laughing Laughing Mr. Green . Снежи лека нощ  Hug

# 636
Лека нощ  Снежи:)

# 637
  • Варна
На последната снимка го искам без хавлия  hahaha hahaha

# 638
бабе няма лошо да си палавница Laughing

# 639
То затва е весело Наде Laughing

# 640
Дъще, срам нямаш, НИ МЪ излагай пред родата. Joy

# 641
  • Враца
Е какво да направя бабиното , само на Фери ще и се насладят очите да го види без хавлия , ама това наесен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green засега само с хавлия ще се наложи да го гледате  Joy Joy . Меги то няма лошо  Laughing Laughing

# 642
Еее Наде бива ли така , аз за вас мисля пък после аз съм излизала палавница  Crossing Arms Naughty , бива ли така да говриш на възрастно бабе като мен  Laughing Laughing Mr. Green . Снежи лека нощ  Hug

Бабе, че то тук има ли ирархия Shocked, бушуват страшни страсти. Joy

# 643
  • в очите на дъщеря си
Лека нощ Hug

# 644
момичета станах разногледа от вашето  радословно дърво   #Crazy #Crazy #Crazyмного  баби сестрички мами и братчетки   Hug Hug Hug
верно кои чете от гостите ще се чуди дали  не е попаднал вярно  в некоя рода  Simple Smile Simple Smile
поне  аз докато ви  разбера горе доло  за кво става на вапрос верно си  мислих че некои сте   някаква рода  направо човек да ви завиди  на задружието  Hug Hug Hug  

Общи условия

Активация на акаунт