Отговори
# 165
  • София
http://missby.wordpress.com/2007/12/05/prego/ -ако искате да си оправите настроението ... Grinning

Благодаря, че ми го припомни, добре се похилих  Joy

Ако има някой от Козлодуй или района, с най-голяма радост го каня на някое от събития за Световната седмица за кърменето - аз ще съм на всички! Дори съм организирала колективно участие за двата уебинара - ще се събираме в местната сладкарничка за непушачи, която подкрепя кърменето, ще гледаме и ще участваме в уебинар, ще пием кафе и ще ядем торта, а после ще си поговорим Simple Smile
Мисля си, че това е много удобно и за срещи на други градове, затова направо давам линк към цялата програма за страната: http://lalechebg.com/2011/07/wbw-program/ Иначе в сайта вече е поместена и програмата по градове (в разделите Срещи и Лекции) за целия месец август  Peace

# 166
Просто ще падна....Явно живея в най-забутания град в България...Щом в родния ми Сопот има среща,а в "невероятния" Кърджали не...Просто нямам думи за тоя град... #Cussing out

# 167
  • София
Fraqueza, не се натъжавай! Събитията се организират изцяло на доброволни начала от Ла Лече Лига Лидери, помощници за кърмене и майки с добър опит. Може би от вашия град още няма доброволец. Така или иначе двата уебинара и онлайн срещата ще са за цялата страна и за чужбина, така че всеки би могъл да се включи. Може да е удобен момент например на срещата да споделиш мислите си...

# 168
зелено човече (.)(.)   Simple Smile просто много ми се искаше да попитам туй онуй за кърменето,защото при мене се оформя някакъв бъдещ  проблем.И не знам кое е най - правилното...Не съм видяла онлайн срещата...за това така остро реагирах... Peace

# 169
Fraqueza, не ти а аз живея в най-смотания град в България Ловеч,а родом съм от Плевен....направо ужас...нищо няма тука и майки декемврийки от тази тема няма от Ловеч.... smile3515

# 170
  • София
зелено човече (.)(.)   Simple Smile просто много ми се искаше да попитам туй онуй за кърменето,защото при мене се оформя някакъв бъдещ  проблем.И не знам кое е най - правилното...Не съм видяла онлайн срещата...за това така остро реагирах... Peace

Това може да стане много лесно, и то по няколко начина:

Първо, ако погледнеш в първия пост на нашата красива тема, ще видиш информация за проекта на БГ МАММА и Ла Лече Лига, в който нашата група реши да се включи. Обяснено е как точно да оформиш питането си, за да го видят Ла Лече Лига Лидерите и Помощниците за кърмене, които следят нашата тема, но нямат право да се намесват, освен ако не бъдат изрично попитани. Ето линк за по-бързо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=600016.msg19349342#msg19349342 (към края на поста)
По този начин и други майки от темата може да научат нещо интересно, което в някакъв момент да им се окаже полезно.

Второ, в подфорума за Онлай консултации с Ла Лече Лига можеш да пуснеш тема, в която също да получиш отговор. В този подфорум не могат да пишат други потребители, освен Ла Лече Лига Лидери и Помощници за кърмене.

Трето, би могла да пуснеш тема в Кърмаческия подфорум, но е добре да имаш предвид, че там има право да пише абсолютно всеки.

Четвърто, можеш да се обадиш на националния телефон на Ла Лече Лига: 0888 555 385 - национален телефон за подкрепа, информация и помощ за кърмене.

Пето, може да потърсиш контакт през сайта на Ла Лече Лига http://lalechebg.com/contacts/

Шесто, можеш да пишеш на стената на Ла Лече Лига във Фейбсук  http://www.facebook.com/lllbg

+ евентуалните участия на събития, организирани от или със съдействието на Ла Лече Лига, ако ти се случи да пътуваш, примерно

+ ако съм пропуснала някой метод, за което се извинявам предварително   bouquet

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 20:21 от зелено човече (.)(.)

# 171
Деси то и кърджалийки няма...И темата в бг мама на моите "съгражданки"  е една... Sick Ама човек от любов кво ли не прави .../поне аз за това съм се забила тук да живея/

П.П Зелено човече безкрайно благодаря за подробния отговор.Ще видя от коя опция да се възползвам,че малко ме е срам да разказвам пред всички...

# 172
ооо и аз от любов и за нищо друго на света не бих  Hug Hug

# 173
Привет от мен. Ние днес сме цял ден навън и на село ходихме.
Вие момичета поне сте родом от по-големички градове, а аз с тоя смотан Димитровград. Особено много не ми понася след като 5 години живях в Пловдив и сега ми е адски скучно. Приятелите ни и социалния ни живот останаха там. А аз не съм човек, който лесно се сприятелява.
Ох и аз нямам търпение вече да стане петък и да заминаваме за морето, че не издържам тук.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 22:16 от Juli_Ivka

# 174
и аз не съм от най-общителните и за това ми е много трудно в Ловеч,имам само няколко приятелки  Sad Sad Sad
всички и роднини и приятели ми останаха в Плевен

# 175
Ох..., а аз какво да кажа!?!?!?  Sad
И аз не съм от Видин, познавам 5 човека на кръст, цял ден обикалям сама улиците като заблудена овца, отлъчила се от стадото си...  ooooh!  ама... пуста любов...

# 176
Вие момичета поне сте родом от по-големички градове, а аз с тоя смотан Димитровград. Особено много не ми понася след като 5 години живях в Пловдив и сега ми е адски скучно. Приятелите ни и социалния ни живот останаха там. А аз не съм човек, който лесно се сприятелява.
Ох и аз нямам търпение вече да стане петък и да заминаваме за морето, че не издържам тук.

Ето ти на една съгражданка...и аз съм от Димитровград...ако ти стане много скучно пиши да си скучаем двете

# 177
Момичета и на мен ми прескача сърцето доста често. Аз отпреди си го имам този проблем, но сега доста по-често се случва, ама аз толкова съм си свикнала, че въобще не ме притеснява вече.

Днес във Вис Виталис харесахме една количка - АВС Design Mamba - http://www.abc-design.de/en/products/prams/mamba.html
Страшно лека, изключително маневрена и коша е висок. И двамата й хвърлихме око. Сега много се чудя между нея и 3-Тек пак на същата марка - http://www.abc-design.de/en/products/3-wheelers/3-tec.html. Нямаше нито Куини, нито Стоке, нито Бебе Комфорт там обаче, та ще изчакам да отворят Бейби Мола, за да ги видим всички на едно място и да решим окончателно вече.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 22:31 от A_vagabоnd

# 178

Ето ти на една съгражданка...и аз съм от Димитровград...ако ти стане много скучно пиши да си скучаем двете
Мале ама аз май чета наистина между редовете. Вече 3 пъти уж четох, а чак сега видях какво си писала. Може да си организираме и ние една мини среща някой ден да се запознаем.
Аз тази вечер съм като ученичка преди важен изпит и явно няма да мога да спя. Мъжо си пристига утре и не мога да заспя, вече 2 часа се въртя из леглото и не става.
А да и пак забравих: A_vagabоnd и двете колички са много хубави, но и аз бих изчакала. МОже и нови модели да излязат. 

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 00:06 от Juli_Ivka

# 179
Juli_Ivka много се радвам за теб.Знам какво е вълнението  Simple Smile Дано да си изкарате един безпроблемен и много приятен месец  Hug

Общи условия

Активация на акаунт