Февруарските гадини и зверчета с кеф омазват с пясък своите дупЕта (34)

• 25 534
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Мерси, момичета! Hug
Котееее, вече ти гониш  Laughing
Не аз, Алекс. Joy
Мяу, честито на майчето на патерици!  bouquet

# 256
  • София
Ти гониш, Коте, ти.  hahaha Алекс ще търчи далеееч напред, само чакай да се осъзнае в свободата си.  Twisted Evil

Мяуче, честит рожден ден на майка ти (на патерица)! Да ти е жива и здрава и да те ядос... ъъъ... радва дълги години! Hug

Оооох, как ме върнахте в далечни спомени за безсънните нощи, 'га лежахме по полянки и скали покрай морския бряг и гледахме "падащи звезди", а саундтрак ни беше шума на морето.  Heart Eyes

# 257
  • offshore & overseas
Аз пък съм гледала звездите на село, ама падаща тъй и не видях, то ако стааше по поръчка (едрите звезди над Фамагуста Wink

Ей ви да видите и мойта винтидж звезда, днеска я наснимах, нацелувах и... без да искам приспах. Ся да видим с кое по-напрЯд да сЪ зафана Wink newsm78

Ради, добре са моите, мерси, че питаш. Калина я изпратих до довечера при баба ѝ и дядо ѝ да ги едосва в МладоС, с една торба модни аксесоари (вълшебна пръчка, корона и крила от обикновен найлонов плик, в който обичайно си сбираме боклук).

# 258
Ти гониш, Коте, ти.  hahaha Алекс ще търчи далеееч напред, само чакай да се осъзнае в свободата си.  Twisted Evil
Абе, май точно това имаше Любезната предвид. smile3555
Обаче имам месец преди господина да се сети да се затича напред-назад. fiuuuuuu

Мяу, Винтиджа ти мнооо готски. Heart Eyes

# 259
  • София

ДД!  Grinning
Благодаря ви от сърце за хубавите пожелания! Разчуствахте ме!  Hug Hug

Мии, да ти е жив и здрав сина!  Hug
Пухче, честито ви година и половина и много здраве на племенницата!  Hug
Котич, браво беее! Айде леко и безаварийно!  Crazy
Аник, мина ли разстройството? Ние /аз и Максо/ го прекарахме за един ден и вече сме добре.  Peace
Мяуска, да е жива и здрава майка ти!  Hug
Брат ми е на абонамент там, да.  Mr. Green Понеже момчето му е доста диво, па снахата вече ич я няма с нервите, та затуй нагло-нагло го тръскат там за всяка събота и неделя, та ако веднъж ми се наложи да оставям моите, бивам отбита най-безцеремонно. Ама тоя път да духат супата всички, като се наспят ги стоварвам и аз, да се оправят.  Twisted Evil
Оооох, Люс е страхотна!  Crazy

Само аз ли не съм зяпала звездите като млада?  Embarassed Че и като стара.  Embarassed

# 260
Кат ви слушам за бабите ... къв абонамент,ко`и туй чудо... Радина е виждала баба си веднъж от май месец насам  и то за няколко часа в мое присъствие... добре,че Свеки взима Радина три-четири пъти за цял ден, та малко да ми почине компютъра  Rolling Eyes
Много ми е тъжно,Радина забрави всякаш майка ми и вече не говори за нея, но всеки има приоритети и трябва да си плаща за това май Thinking
Понеже четем много Франклин тези дни, той па си нема друга работа та все прави ябълков пай с майка си  #2gunfire сетете се сами какво ми е домашното  Confused
някой да има лесна рецепта за пай с блат от бисквити newsm78 или нещо подобно   bouquet

# 261
  • York
Честити поводи на всички!   bouquet newsm51

Моята майка също не гледа Анета. За 3 месеца от както е в Бг я е взимала точно 3 пъти за по 3-4 часа. Но пък иначе с удоволствие си гледа големия внук по цяла седмица или пък всяка събота и неделя, че и  от петък до неделя.  Stop

# 262
Ей на, изплаках и майка ми цъфна следобедно  Shocked
Пфуй, то да не се оплаче човек  Mr. Green че и като не се виждаме нямаме никакъв синхрон... пребиването й в къщи е по-скоро изнервящо  Blush

# 263
Ника, ЧРД   bouquet !

Коте, опасна е твоята Акула, а да ти е честито  Heart Eyes !

Любезна, Фнимавай какво си пожелаваш  Laughing !

# 264
  • До Балкана
Добре вечер!
Никич, честит рожден ден! МНого здраве, късмет и каквото си запланувала да се сбъдва без усилие! Предполагам сте си изкарали страхотно, дано си имала много изненади днес!

Котеее, Котее, честито да ви е бързоходното Акулче! Само така с уверени крачки - предпазливо, но пък сигурно! Hug
Мауче, да е живо и здраво майчето! Люс е прекрасна! Heart Eyes
Пухи, честити поводи и на вас!  bouquet

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 22:57 от Dallcheto

# 265
Добро утро момичета  Flutter

Хубав ден Hug

# 266
Ника, честит рожден ден на патерици- бъди здрава, щастлива и много обичана и слушана от мъжете вкъщи но съм сигурна че няма къде да ходят).
 Grinning
Мии, честито и на големия батко - да ти е жив и здрав и по-малко ядове да създава (да не изкара тежък пубертет). Mr. Green

Коте, честита ти ходеща Акулка. Сигурна съм че сега направо ще почне да тича, та дупе да ти е здраво.  Twisted Evil

# 267
ДУ, момичета...
Хубав неделен ден ви пожелавам!

# 268
  • София
ДУ!  Grinning
Благодаря ви още веднъж, момичета!  Hug

Понякога, Любезна, успокояващо е да знам, че не съм сама.  hahaha
Аз си допивам кайвето и излизаме на разходка.
 Hug

Сетих се да изброя думите, които казва Макси /тези думи ги използва съвсем целенасочено и съвсем на място, иначе пърпори неразбираеми неща по цял ден/.
Мама, тате, Бобо, баба, деде, гол, кола, гума, дай, не, край, ко(фа), па(дна), (разгло)би, опа, ела, ало, апчих, биби (биберон)
За тези се сещам в момента, май е що-годе нормално развита реч за възрастта му.  Rolling Eyes

Тъй, не разбрах точно с кой зъб-резач го е сторил, ама е пробил и двете си биби. Едната замина в кофата, другата му я запазвам за известно време, но съм решила повече нови да не купувам и изглежза ще му се наложи да се откаже. Да видим как ще преминем през това нещо, той е много пристрастен. Peace

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 09:43 от Ника

# 269
Теди, мерси за закуската! Hug
Никич, намачкай тоз' твоя малък бърборан! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт