. Изпратих ги на село
. Малко ми е кофти, но пък се наспах, станах преди малко, пия си спокойно кафето, зяпам си в компа
и хич не мисля какво да правя за закуска, има ли насрани дупета и т.н. 
. Още веднъж благодаря на Понякога, че се захвана по въпроса с организацията
. В понеделник ще внеса капарото. За малко да изпусна срока с това мое безвремие
.
. Стискам палци за работа на мъжа ти и вЕрвай- от форумското палцестискане има полза
. Така исках да нацелувам и нагушкам това сладко Диди
...
..и така до изнемога. Примирила съм се вече и не ми е проблем. Ако си свикнала като я сложиш да заспива, сигурно ти е терсене, но аз съвет не мога да ти дам. 
. Дано някой ме е разбрал какво искам да кажа и да ми помогне, щото аз не знам как
Ужасна е тази война по пътищата.
Ние иначе ще се оправим, с мъж ми сме здрави, млади хора
Ако пък толкова изгаряш от желание да мачкаш Диди, в готовност съм да ти я пратя по куриер, хем да не ти доскучае без деца. 
Ла вида, дано се възстанови скоро и лесно братовчед ти!
Да си поотдъхнеш малко без децата! Аз нямам подобен проблем с писането във форума- явно повредата е в твоя телевизор. 

Има силно комоцио и много е уплашен, но нито на скенер, нито на ехограф откриват лекарите нещо сериозно ... само е натъртен и стресиран ..., но това е цяло чудо, защото катастрофата е била "зверска" - изпреварвали са ТИР и са се блъснали в ТИР ...
Осветете си наистина къщата, няма да навреди. 

изпреварваше, занасяше, караше в насрещното...
Единият ден направо влезнаха в морето и не даваха зад тях да плува никой и въпреки това постоянно вадеха хора.
Единият ден направо влезнаха в морето и не даваха зад тях да плува никой и въпреки това постоянно вадеха хора.
Понякога просто лошите събития повличат други лоши събития, човек се отчайва и става една... Водосветът е един доста добър ритуал за повдигане на духОВЕТЕ 

Препоръчани теми