Февруарските гадини и зверчета с кеф омазват с пясък своите дупЕта (34)

• 25 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Аз по нощите да се включа, ама не можах да се стърпя...
Мери, лека и успешна бременност и пухкаво бебче на финала.
Юхуу, изпрати ми мъничко от твоята магия, че при мен нещата зациклиха и вече си мисля, че ще си умра гладна и дебела.
Мяу, много ми стана гадно от случката в автобЯса, аз сигурно и на бой щях да налетя.
Ника аз съм сигурна, че ще намериш работа каквато искаш.
Ел само като си помисля че трябва да съжителствам с друг освен децата и мъжО и ме полазват тръпки...Даже преди да се вземем с настоящото миО, го предупредих, че 8 години като щастливо разведена жена ме направиха такъв егоист, та го вземам само щото от време на време няма на кой да си изкарвам яда.

# 361
  • София

МийHug

# 362
  • София
Гутен морген, мили момичета!

Да напиша и аз нЕкои размисли в тоз недотам ранен час.  Mr. Green
Ел, сега прочетох, че ще трябва да живееш с баба си. С 2 поколения на едно място не си е оферта, съобразяването и нервите, които ще хабиш не знам дали биха си стрували и най-голямата заплата. Лошото е, че се "вмъкват" едни допълнителни теми за разправии, което неминуемо води и до влошаване на отношенията между теб и миОто. А и старите хора, особено живяли сами, трудно приемат новото и трудно изкореняват манталитета "докато си в моя дом, ще правиш каквото ти кажа". Мислете пак и дано да успеете да вземете най-доброто решение за вас  Hug
Аник, с болежките все едно мен описваш. Нон стоп ме боли нещо - я кръста ме е схванал, я глезен, я петата, я глава, я някое от децата ми е вдигнало зверски кръвното... бетер пенсионерка съм станала, покрай седенето вкъщи и това, че мозъка ми не работи усилено в дадена тема или да разрешава проблем, както в работата, следва едно непрекъснато вглеждане в мен самата и търсене на болежки и под вола теле. Май, като се замисля, ще ми е много здравословно да се върна на работа  ooooh!
Амели, ще ти пиша на лични, разбира се. Принципът е постепено да се дава по малко от алергена и ако няма реакция, то да се увеличава дозата. Сирене за нашите дребосъци, което е достатъчна порция е кубче с размер на кибритена кутийка (мерила съм го на кантарче, около 40-50 г излиза). И още нещо - Амели (прекрасна е Heart Eyes) има алергия към белтъка на кравето мляко, т.е. вероятно се касае за непоносимост към казеин. Козият белтък е друг, овчият - също. Т.е. можеш да си по-смела в даването и на козе и на овче сирене. Започва се със сирене, т.к. казеина е течен и изтича със суроватката. Следващото е кисело мляко (йогурт) и прясното мляко е последно.   Hug Успех с намирането на работа  Peace
Ники, работа с отговорности и материална отговорност - те разбирам напълно, че не искаш. И аз след майчинството със Софи направих рязък завой в кариерата си. Бях търговец ключови клиенти, но зарязах търговията и по стечение на обстоятелствата смених и сферата. В началото нямах даже стационарен телефон в делта околност около мен, а мобилния ми беше личен и почти не звънеше (кеф). МиОто тогава много ме подкрепи, помогна ми да навляза и да припомня инженерни дисциплини, че след 7 г търговска дейност нищо не помнех и така... Днес, 6 години по-късно съм му безкрайно благодарна, за това, че вярваше тогава в мен, че ми помогна и, че имах късмета да се докажа и в новото поприще. Желая ти успех, мечтаната работа и високо заплащане!  Hug
Юху, имала си т.нар. хормонален целулит. Той се появява по време на бременност и обикновено след нормализирането на хормоните и леко заслабване изчезва. Аз имах такова чудо със Софи, което след като си възтанових килата отпреди забременяването, изчезна мистериозно. Дай Боже всекиму, ще кажа аз!  Hug
Рали, приятно прекарване на Арбанаси!  Hug И нацелувай красивия ми зет!  Heart Eyes
Пухи, за данъка. Да, не може да се плати навсякъде, специално в София - може само в общината по постоянен адрес. А и колата се води на друг човек, така де, не се напъвайте. Whistling Обаче, пак се опитайте да си я прехвърлите на ваше име таз кола, че ...  Crazy А иначе - може само в общината, в която е регистрирана колата, защото това са местни данъци и такси - демек трябва да са си в Шумен парите.  ooooh!
Калина е по-добре, само малко има разстройство от АБ. Избиват и два бр. зъби, та е и леко несговоричива, да кажем. Но вчера, на вечеря, бе особено любезна да хапне малко супа топчета и мусака, които готвих в нейна чест. По 2-3 ч.л. но аз и на това съм доволна  Mr. Green
Хубав ден ви желая, да видя дали ще мога да кача някоя морска снимка днес.

# 363
  • York
Мери, честито! Леко и спокойно бременеене!  bouquet

Ника, аз също започнах да си търся работа, но обявите в моята област основно се въртят един и същи по няколко месеца, после за малко спират и наново  ooooh!

Юху
, много приятно звучи това с изчезналия целулит. Я хвърли една магия насам  Laughing

Ел, незнам какво подтиква местенето ви при баба, дано е за кратко  Peace Ние две години живяхме при майка ми докато си направим жилището и мен адски ме дразнеше цялата ситуация, накрая вече нямах и грам търпение да се измъкна от там, а майка ми не е някаква досадница да кажеш. Бърка се в живота на децата си, но при най - малката забележка се нацупва и престава за дълго, което мен изцяло ме устройва  Whistling

Ние си продаваме апартамента и днес следобяд ще ни бъде първия оглед. Много ми е криво. Все едно в душата ми ще ровят, но като знам каква е каузата и някак си се поуспокоявам  Blush

# 364
  • Плевен
Добро ви утро. Ponqkoga, успешна сделка ви желая. След като сте взели решение да продавате, не го мисли повече. Да става по-бързо и толкоз. Слънчев и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 365
  • offshore & overseas
ДУ,

Яна, защо продавате? Аз нещо не съм в час.

# 366
  • York
ДУ,

Яна, защо продавате? Аз нещо не съм в час.
Искаме да си построим къщичка  Sunglasses

# 367
  • София
ДД!  Grinning
Понякога, успешна и изгодна сделка ви желая! Понеже явно нещо не съм в час за каква кауза говориш, надявам се, че е да се разширите в по-голямо жилище!  Hug Аааа, дописала си - успееех!
Юхуу, поздрави за изчезналия целулит!  Crazy
Аник, това за "Дърто, ама се озърта" е култово, ах как ми хареса.  Joy
Пухче, гледам всеки ден откривате и "хубавите" страни да имаш кола! Mr. Green Mr. Green Hug
Слънчо, да и мине всичко на Калинчита!  Praynig

Снощи Максуел ме притесни бая. Абе добре си беше до последно, дори баш преди да се приберем се катереше по една ограда  Crazy Crazy и съответно падаше и се удряше, ама нищо необичайно. Метнах го в количката и го прибрах, свалям го вкъщи от количката и не иска да ходи. Не може да стъпи на дясното краче, ама пищи от болка.  Tired Като го гушна и успокоя - пипам, въртя - не реагира да го боли. Като стъпи - пищи.  Rolling Eyes Тази сутрин го гледам, че нищо му няма.  Grinning

Правя някакъв бъркоч в момента - овесени ядки със сушени плодове и семена, прясно мляко и нишесте, ама тия моите много го обичат тоз десерт.  Peace
Напоследък Борис трайно е навлезнал в периода "нищо да не му се пипа" и "всичко, което държи Макси - веднагически трябва да му се отнеме"  Mr. Green Mr. Green което ме вбесява неимоверно. Тия дни дърпаха един камион, биха се и реваха...ама така ме вбесиха, че треснах камиона в земята и го разпарчетосах. Един ден беше мир и любов, от втория айде пак. Сега само му напомням, че почвам да чупя и спира да дърпа от брат си.  Twisted Evil

# 368
  • Burgas
Здравей те!
Юхуу,я кажи какви упражнения правиш,аз за моя голяма радост целулит и стрии почти нямам,но много съм се отпуснала,особено дупето,направо ужас,сега с разходките се движа повече,но като застудее и като се затворим съвсем ще се отпусна.

# 369
  • София
Момичета, вижте какво има пуснато в Клю-то, на някоя майка или семейство в затруднено положение може да бъде от помощ.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=603872.msg17770748#new

# 370
  • София
Ника, онзи ден гледах по Тв, че им се полагал основно ориз и голяма част от партидите били мухлясали.  #Cussing out, а имаше и някакви консерви, чиито срок на годност изтичал след дни... или не разбрах точно - за някакви сарми ставаше дума, които били развалени, ама май били в срок на годност...
Та ако има такива мами, да погледнат какво вземат, че да не се окаже само да си отворят работа да търсят  боклукчийски контейнер в околността...  Crazy

# 371
Мили мои, от три дни не съм ви ни чела, ни писала... Като в някакъв филм съм... Алето се разписа с първото си по-сериозно боледуване и първи АБ. Sad Гърлото й е огън, с разстройство е, крива, иска само мен... На предела на силите си съм имам чувството... Искам да ми е здраво детенцето, искам да поспя, искам да не ме болят кръста и гърбът, искам да си чувствам краката, искам утре да отидем на планираната екскурзийка... Много искам, ама.. Sad Всичко се струпа наведнъж на главата ми. От вторник само гости посрещаме- все желани и обичани, но в неподходящо време за жалост се оказа... Дойде ми в повече... Исках да си изплача душата, та дано ми олекне малко. Стиснете по едно палче да ми оздравява душичето и да настане пак спокойствие в наш'та къща! Липсвате ми! :*

Мернах само, че Мери ще става пак мама и не мога да не я поздравя. Честита прекрасна новина, Мериян! Леко, спокойно и безпроблемно бременеене ти желая!  Hug Страхотно е да прочета, че февруарките с коремчета се увеличаваме с още една.  Wink
Янче, а на вас желая бързо и лесно да продадете имота, та да си сбъднете мечтата. И нашата е такава, но е далеч от сбъдване, та ще се вълнувам отсрани заедно с теб.  Hug

# 372
Ника, онзи ден гледах по Тв, че им се полагал основно ориз и голяма част от партидите били мухлясали.  #Cussing out, а имаше и някакви консерви, чиито срок на годност изтичал след дни... или не разбрах точно - за някакви сарми ставаше дума, които били развалени, ама май били в срок на годност...
Явно сме боклукчийската кофа на цяла Европа, мам** му! Twisted Evil Close Twisted Evil

Танче, да ти оздравява Аленцето, че да си поемеш дъх! Praynig
Янче, дано бързо уредите продажбата... Praynig
Елфи, как сте? Как е Изабел? Hug

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 17:18 от Xcat

# 373
  • Плевен
Мила, Таничка, дано й мине бързо на малката маймунка. Предполагам как се чувстваш..Ако имаш близка приятелка помоли за помощ, ако не за детето, поне за къщната работа. Стискам палци да й мине бързо и ти да успееш да си починеш. За екскурзията не се ядосвай - било е писано да не отидете явно...Вероятно ще излезе нещо по-хубаво..Пожелавам ви. Благодаря ти и на теб за топлите думи!

# 374
  • София
Ми, Аник, разни видеота дето съм дърпала оттук оттам. Ни линк мога да ти дам, ни нищо. Освен да си пратиш скайпа на лични и да ти метна някое друго видеО.  Thinking

Танче, бързо се оправяйте!  Hug

Понякога, ех, че хубаво е това с къщичката.  Heart Eyes

Ника, да не би да се е схванал Максо и да се е уплашил от това?  Thinking Добре, че нищо му няма!  Peace

Айде, пак се качвам на черешата.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт