. Нишестени кремчета е яла единични случай, а мляко с ориз още не. Сега нали е пълно с плодове и караме за следобедна закуска само на тях / без мляко/. В началото когато не и бях дала салам умираше за кашкавал, но като усети вкуса на мръвката кашкавала остава в чинията и
. Ти правиш ли диетата? Аз уж я започнах пак, но както и предишния път в началото хич не свалям и това ме демобилизира. 
Какво подпитваш за манджи? 
Бе стана идеално ядливо.
Само че сместа ми стана малко повече, та отделих малко, сложих още малко брашно и фърлих в тигана (имам един нов, мноЛ як, керамичен), 6 кИфтенцо-омлети станаха за 5 минути, за разядка преди запеканката. 

Абе не ми се носят тия провлачени анцузи пак! 

В действителност, не искам никой да ми виси където и да било, ни на циците, ни на полата...

Зора беше една нощ /цяла, дето почти не спахме/ и веднага след въпросната нощ не спа един следобяд.
От там нататък с всеки изминал сън нещата ставаха по-лесни и снощи си заспа съвсем бързо, както обикновено. Не е ревал нито веднъж за нея. Туй то, като цяло мисля, че съвсем леко преминахме и без драми.
За разликата от обикновения тиган говоря, да не си помислите, че не знам за кво служи тиганяТА по принцип. 
). Иначе едни тефлонови тави ми се прецакаха (те бяха евтинджос и без това
) и си купих керамична тава и керамичен тиган, та вече съм фен на керамиката. Много лесно се готви. Тия дни мисля и гювеча от свекървата да извадя и съвсем ще напълня картинката. 

). Готви се лесно, манджата трудно загорява (зася
), не залепва и лесно се мие. И съответно маркетинга се задейства и почват да те зарибяват как тефлона е изкуствен материал, като се нарани покритието се отделят вредни вещества и т.н., пък керамиката ква била готина, предимството на естествените материали и т.н.
А тавата си е цялата баш керамична и заедно с манджата тежи около 3829 кила. Ама кеф голям.
Либидото си ми е екстра, даже откакто мъж ми напусна раЛта ни е много лИбовен период. Ама нормално, двамата докторанти - то все едно студенти, ква ни е работата.

и за да е всичко просто прекрасно, за утре ме поканиха на интервю в друга фирма, където също 100% ще ме одобрят и заплатата е с около 100 лв. по-висока, но няма никаква възможност за развитие /докато в първата фирма ще имам развитие ако искам/. От толкоз мислене ми се подпали чутурата и накрая ще взема да си гледам децата на топло вкъщи и да ми е спокойно на душата.

и за да е всичко просто прекрасно, за утре ме поканиха на интервю в друга фирма, където също 100% ще ме одобрят и заплатата е с около 100 лв. по-висока, но няма никаква възможност за развитие /докато в първата фирма ще имам развитие ако искам/. От толкоз мислене ми се подпали чутурата и накрая ще взема да си гледам децата на топло вкъщи и да ми е спокойно на душата. 
Аз преди години бях пред твоята дилема и избрах работата с по-високата заплата, но след като тъпках 4 години на едно място, ми дотегна до такава степен, че щях да откача, нищо че периодично ми вдигаха и заплтата, факта че върша ден след ден едно и също ме побъркваше. По-добре малко по-ниско заплащане в началото, но все пак да има переспектива за развитие, така имаш стимула да се развиваш