Февруарските гадини и зверчета с кеф омазват с пясък своите дупЕта (34)

• 25 527
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Най-зеленият остров
Деси и Ния не винаги иска кремчета, но аз не я и карам много де  Blush. Нишестени кремчета е яла единични случай, а мляко с ориз още не. Сега нали е пълно с плодове и караме за следобедна закуска само на тях / без мляко/. В началото когато не и бях дала салам умираше за кашкавал, но като усети вкуса на мръвката кашкавала остава в чинията и  Heart Eyes. Ти правиш ли диетата? Аз уж я започнах пак, но както и предишния път в началото хич не свалям и това ме демобилизира.

# 646
  • Бургас
Кате,и аз й давам плодчета и добре,че си хапва.Ама зимата като има само едни банани и ябълки и всичко друго е бъкано с нитрати,не знам как ще я караме.

Пфф,не я правя, ама трябва,че като се върна на работа ми се иска изглеждам нормално.  Mr. Green

п.с.Нещо не ми остава време за Скайп,по-късно се надявам да се засечем да си пишем.  Hug

# 647
  • York
Рали, знаех си аз, но си мълчах тихо в ъгъла. Честито ви розово!  Heart Eyes
Моята приятелка ходи на ЖК и роди при този доктор и е много доволна  Peace

Мацки, напомням, че тече гласуване в групата за срещата! Стига се скатавайте, а гласувайте!  Crossing Arms

# 648
  • София
Ника, ти не беше ли на диета?  Crazy Какво подпитваш за манджи?  hahaha
Иначеее стогвих нещо като запеканка от тиквички - тиквички към кило, 1 домат, нарязани скилидки чесън, сирене, яйца (3-4), малко брашно и хоп - в топлата фурна. Яде се с млечен сос, отива му и бира...  Whistling Бе стана идеално ядливо.  Flutter Само че сместа ми стана малко повече, та отделих малко, сложих още малко брашно и фърлих в тигана (имам един нов, мноЛ як, керамичен), 6 кИфтенцо-омлети станаха за 5 минути, за разядка преди запеканката.  bowuu

Понякога, иска ми се да гласувам и съответно да дойда, ама...  Tired

Да ви се похваля, Диди вече има 11 зъба, от които 5 излязоха през месец август.  bowuu
Чудничко!  newsm19

# 649
  • offshore & overseas
То кат е на диета човек, най му се яде, тъй знам аз.

Обаче, Юхуу, я ме светни кое точно е сместа? + или - тиквичките? Иначе звучи ядливо, да, стига продуктите да са у ред.

Ти пък ся ме хвърли в дилема? Да ида ли за тиквички или да не ида? Оооо, въпросът е решен, лъв ми размахва вече ножа в куфнята. Дано да е поне наполовина толкова ядливо неговото готвено.

Аз също щях да проверявам за васермана, ъф корц, нямаше да я остаЯ тъй неизяснена тъз работа. Още утре звъня в одз-то.

Ся опитах да навия лъв ми него да го бодат еБентуално, а не мен (все пак не е васерман от майката, за 1 нещо данмъ търсАт мен изрично), ама нещо дава заден, мноЛ му били изпопукали вените вече. Дали да не му кажа, че таман са му изпопукани, няма кво да се тревожи да не му ги спукат тепърва? Twisted Evil

Кремчета Люсил обича и яде. Естествено невинаги, то да не са некви роботи, я. Според мен и зимата, и сега, дори единия банан и едната ябълка са си напълно достатъчни за разнообразие. По принцип няма дете да яде всичко, а към 3-4 стават особено зли и злояди (да не ви плаша). Mr. Green

Браво на Диди за масовото озъбване - Люси има общо 14 зъба, но май растат още 2 (долните кучешки). То вече му загубих края, но много и не следя, щото знам, че в крайна сметка към 2 години и половина ще се озовем с пълния комплект. Единственото, което мога да направя, е да я подкрепям емоционално в трудните моменти, като подавам по някоя цица тук-там (иначе казано - непрекъснато). hahaha

# 650
И аз да се обадя - Танче, изглеждаш страхотно! Много ти се радвам!  Hug
Рали, честито потвърждение! Grinning
Аз като ли попрекалих с четенето на Ла Вида и нещо се замислям за трето. Mr. Green Като гледам и Танчето с такова хубаво коремче... Но то аз ако се реша сигурно пак ще стана сто кила. Crazy Абе не ми се носят тия провлачени анцузи пак! Mr. Green Сега забелязах че Рали е в 17-та седмица?! Кога мина това време бе? Много бързо върви нещо...

А Мяу, радвам се че ти се позавръща либидото (някъде беше писала). Както знаеш, аз съм на трайното мнение, че е по-добре мъж да ти виси на циците, отколкото кърмаче в първи клас.  Mr. Green Майтапя се де, то това си е самата истина, но не искам да се дракаме, а само те бъзикам. Hug
Мери, честито бебче! Тъкмо ще пишеш по-често тук! И лека и безаварийна бременност, и разбира се накрая - един прекрасен резултат (с леко раждане, за прИмоция)!:hug:

# 651
  • offshore & overseas
А Мяу, радвам се че ти се позавръща либидото (някъде беше писала). Както знаеш, аз съм на трайното мнение, че е по-добре мъж да ти виси на циците, отколкото кърмаче в първи клас.  Mr. Green Майтапя се де, то това си е самата истина, но не искам да се дракаме, а само те бъзикам. Hug
Хихи, тъкмо написах обратното. Peace В действителност, не искам никой да ми виси където и да било, ни на циците, ни на полата... Mr. Green

Иначе, няма да скачам на бой, разбрах те мноЛ добре, а и по принцип знам какво мислиш по въпроса. Ти също знаеш какво мисля аз, тъй че... Оставаме приятели. hahaha

# 652
  • София
Съни, за следобедна закуска у нас се яде квото се намери. Моя е всеяден, знаете, та е лесно - нишестета, готови разни каши, много обича овесени ядки с нишесте, вафли, бисквити, прясно, кисело, плодово мляко... Понякога си иска една филия хляб и ей така си я яде, давам му кисело мляко да преглъща и така.  Laughing Абе следобяд е лесен той, ми нещо манджите напоследък ги отбягва, да видим като почне кухнята какви ще ги къдрим.  Mr. Green
Аз за Рали бях 100% сигурна, че е момиче, нали и потвърди и Марков в началото, та съмнения по тоз въпрос нямам.  Grinning
Юхи, мерси за рецептата, лесно изглежда и забележи - Е съвсем режимно!  Laughing Да, пак си правя диетата аз, ма нещо се застопорих на -4 кг. и не мърГам от там. А тези четири са точно пораженията от почивката, от тук нататък се почва същинското сваляне.
Максо е с 10 зъба.  Peace

Искам керамичен тиган и аз, че и керамичен нож пък!  Crossing Arms

За бибата да обобщя към днешна дата - мисията е успешна, отне ни общо 3 дни.  bowuu Зора беше една нощ /цяла, дето почти не спахме/ и веднага след въпросната нощ не спа един следобяд.  Peace От там нататък с всеки изминал сън нещата ставаха по-лесни и снощи си заспа съвсем бързо, както обикновено. Не е ревал нито веднъж за нея. Туй то, като цяло мисля, че съвсем леко преминахме и без драми.

# 653
  • offshore & overseas
Никич, браво за бибата!! 3 дни си е съвсем приемлив срок за мъченичество, че даже малко ми се вижда. Ама не при всеки минава тъй леко.

Добре че мъжо ти се е съгласил да си поделите тежката нощ, но и да не беше, пак щеше да оцелеЙш. Mr. Green

И аз искам керамичен тиган, пък, макар и да не знам какво е тва чудо и за кво точно служи. Crossing Arms За разликата от обикновения тиган говоря, да не си помислите, че не знам за кво служи тиганяТА по принцип.

# 654
  • София
Обаче, Юхуу, я ме светни кое точно е сместа? + или - тиквичките? Иначе звучи ядливо, да, стига продуктите да са у ред.

Всичко, барабар с тиквичките. По принцип щях да си играя да ги стържа на ренде, ма ме домързя и ги нарязах с резачката дето е към пасатора (то е все едно като на кухненски робот резачката, само дето тургаш отгоре тялото на пасатора). МноЛ вкусно стана, вярно (и като топло, и като студено), ама отбелязвам, че ако имах малко пресен копър съвсем щеше да заспи.  Rolling Eyes

Искам керамичен тиган и аз, че и керамичен нож пък!  Crossing Arms

И аз искам керамичен нож, ма ще чакам зася, а и с ножовете нямам проблеми (сама си ги точа  Blush ). Иначе едни тефлонови тави ми се прецакаха (те бяха евтинджос и без това  Crazy ) и си купих керамична тава и керамичен тиган, та вече съм фен на керамиката. Много лесно се готви. Тия дни мисля и гювеча от свекървата да извадя и съвсем ще напълня картинката.   chef
Иначе, Ника, браво за бибата!  Peace

Мяуче, както беше модерно по едно време тефлоновото покритие и най-вече тефлоновите тигани, ся са модерни тия с керамичното покритие. Долу горе се поддържат и подобни цени, даже керамичните тигани като че ли са по-евтини от тефлоновите на Тефал (ама аз съм стисната, не съм купувала на Тефал  Crossing Arms ). Готви се лесно, манджата трудно загорява (зася  Crazy ), не залепва и лесно се мие. И съответно маркетинга се задейства и почват да те зарибяват как тефлона е изкуствен материал, като се нарани покритието се отделят вредни вещества и т.н., пък керамиката ква била готина, предимството на естествените материали и т.н.  Crazy  А тавата си е цялата баш керамична и заедно с манджата тежи около 3829 кила. Ама кеф голям.  Rolling Eyes

...по-добре мъж да ти виси на циците, отколкото кърмаче в първи клас.  Mr. Green

При мен са налични и двете, само дето второто не е първолаче.  Crazy Либидото си ми е екстра, даже откакто мъж ми напусна раЛта ни е много лИбовен период. Ама нормално, двамата докторанти - то все едно студенти, ква ни е работата.  kiss

# 655
Танче наистина изглеждаш страхотно!Къде я криеш момата Grinning
Рали честита ти розова радост! Йони ще е супер батко Grinning
Ники браво за бибата!Какво реши за работата?
Деска Сияна хапва почти всичко без мляко с ориз-пробвай с бисквитена торта,правя и и още от кашите на Слънчо.Харесва ги много.
Юхуу честити ви нови зъбчета!Сияна си седи от 3-4 месеца с 16 и няма нови.

Приспах малката,баща и още е на работа.Отивам да пооправя малко и сядам да гледам Отчаяни съпруги.Лека нощ Hug

# 656
  • Burgas
Добър вечер!Как е? Ние до сега гледах ме Листопад семейно  Mr. Green без Ивето де,тя спи-кеф.

Ивето е с 14 зъба и малко,казвам малко,защото 15(горен кучешки)тея дни проби,чакаме и 16.

За следобедна закуска днес имаше кремче на кухнята-хапна го,но грис и мляко с ориз не яде,когато има такова й давам някоя кашичка или кисело мляко.Плодове не яде,ама не се притеснявам и каката не ядеше до към 3та година,после постепенно прояде,сега яде всичко.

За васермана викам на мъжа ми,че детето като тръгва на ясла ще трявва васерман от таткото,а той ка що не от майката,ами щото майката като е забременяла са взимали от нея,сега е ред на таткото и той отсече,а не нашето дете няма да ходи на ясла,не стига,че един път ме излъга като сключвах ме брак ами сега пак,няма да стане  Whistling

# 657
  • София
Пух, не съм решила още за пустата работа...  Thinking и за да е всичко просто прекрасно, за утре ме поканиха на интервю в друга фирма, където също 100% ще ме одобрят и заплатата е с около 100 лв. по-висока, но няма никаква възможност за развитие /докато в първата фирма ще имам развитие ако искам/. От толкоз мислене ми се подпали чутурата и накрая ще взема да си гледам децата на топло вкъщи и да ми е спокойно на душата. Blush

# 658
  • София
Добър вечер!
Ох да си изплача болката и аз, че такава треска ме тресе днес цял ден. Андреа от утре е на ясла, само не знам кой ще е по-разстроен като я оставя. Много ми е притеснено, стискайте палци да няма много рев и тръшкане  Praynig

За Васерман-а и при мен го нямаше в исканите документи, но когато ходих вчера да и оставя изследванията и здравния картон на Андреа ми казаха, че трябва да занеса. Добре, че Слънчи ми каза и вече си бях пуснала изледването, просто не го бях разпечатала.

Пух, не съм решила още за пустата работа...  Thinking и за да е всичко просто прекрасно, за утре ме поканиха на интервю в друга фирма, където също 100% ще ме одобрят и заплатата е с около 100 лв. по-висока, но няма никаква възможност за развитие /докато в първата фирма ще имам развитие ако искам/. От толкоз мислене ми се подпали чутурата и накрая ще взема да си гледам децата на топло вкъщи и да ми е спокойно на душата. Blush

Ника, не че питаш, но аз да си кажа Simple Smile Аз преди години бях пред твоята дилема и избрах работата с по-високата заплата, но след като тъпках 4 години на едно място, ми дотегна до такава степен, че щях да откача, нищо че периодично ми вдигаха и заплтата, факта че върша ден след ден едно и също ме побъркваше. По-добре малко по-ниско заплащане в началото, но все пак да има переспектива за развитие, така имаш стимула да се развиваш Peace
Но все пак иди утре, пък ще го мислиш след това Wink

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 22:27 от tanya_g

# 659
  • Burgas
Танче ще стискам палци,дано мине добре,не показвай пред детето,че си притеснена,че децата усещат и може да го придадеш на нея,всичко ще е наред  Peace

Ника,много работа,много нещо бре,дано направиш правилния избор.

Общи условия

Активация на акаунт