В 12 като ида да я взема се надявам да не е плакала, виждайки други ревящаи деца 
На мен все още ми е свит стомаха и нищо не мога да преглътна, но поне от кафето ще се възползвам 
) и може би бих се измъквала незабелязано. Мисля, че е добре обаче който го е завел да отиде да го вземе детето, за да свикне с мисълта че там го оставяме временно и това че сме го оставали не значи че няма да го вземем. Не искам да плаша мамите, които сега сблъскват с яслата, но в повечето случаи първият ден е лесен - по-трудни са следващите. Първия път детето влиза и не знае какво следва, но на следващия ден като отиде в яслата вече знае, че мама или тати ще си тръгнат и то ще остане няколко часа там без тях. Та стискам палци днес да им е харесало на мъниците и утре да отидат отново с желание, за да спокойни мамите. Чакаме ви да се отчетете като се приберете. 

,изумих се ама бързо се окопитих и не останах длъжна
.Явор ходи за ръка и общо взето количката я влача за мое удобство 
.Мъжът ми отдавна ми е сложил вето за тея неща,че аз изчитам книги за по 2 дни
.А сега както съм влязла в серия....сигурно мога да изчета 10 книги този месец
.Вече съм набелязала още една поредица
добре са се представи,браво.
Каката я возих на количка до 2 и 6м и може би още щях да я возя ама тръгна на градина 

А на другото интервю даже не се явих. 

Иначе и аз мисля, че първия ден е шок за майката, а детето изживява по-тежко втория, третия и т.н. дни (или направо месеци).

Препоръчани теми