Февруарските гадини и зверчета с кеф омазват с пясък своите дупЕта (34)

• 25 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добро утро!
Мерси за стиснатите палци, определено помогнаха  Hug
Да се похваля, първото оставяне в яслата мина без рев. Докато вървяхме в двора малко се позамисли като видя другите плачещи деца и почна да вика "НЕ НЕ НЕ", но в крайна сметка и обясних, че отиваме при децата да си играе и тя се съгласи да влезем. Почакахме докато ни дойде реда да ни приемат, после докато и подреждам шкафчето сестрата я хвана за ръка и и каза, че ще и покаже едни неща, Андреа безропотно тръгна с нея и аз се изнесох с пълна газ, за да не ме види как тръгвам  ooooh! В 12 като ида да я взема се надявам да не е плакала, виждайки други ревящаи деца  Praynig

el_P, мерси за кафенцето и закуската! Hug На мен все още ми е свит стомаха и нищо не мога да преглътна, но поне от кафето ще се възползвам Simple Smile

# 676
  • София
Аз да питам нещо. Не е ли по-добре като  ги оставяме някъде да се сбогуваме с тях? Повечето случаи гледам да се изнижа без  да ме забележи ( всъщност 3-4 пъти съм го оставяла разните му баби) Като се залиса в нещо и изчезвам. Така имам чувството, че му създавам някаква тревожност, че по всяко време мога да изчезна. То вЕрно, че ще е голям рев,  Ясен реве като се сбогува сутрин с баща си. Ако се тръгне незабелязано, по някое време започва да го търси из стаите и пак реве.

# 677
  • Плевен
el_p, мисля по същия начин като теб...Дори да знам, че ще плаче (което рядко се случва), гледам да му кажа чао и да му дам целувка...Ох, милите ни пораснали дечица...

# 678
Ел, права си може би. Аз като го оставям на баща му или баба му му казвам чао, но някои път стават драми. Та си представям какъв рев ще е ако трябва да го оставя в яслата (не са ни приели, за да разбера Simple Smile) и може би бих се измъквала незабелязано. Мисля, че е добре обаче който го е завел да отиде да го вземе детето, за да свикне с мисълта че там го оставяме временно и това че сме го оставали не значи че няма да го вземем. Не искам да плаша мамите, които сега сблъскват с яслата, но в повечето случаи първият ден е лесен - по-трудни са следващите. Първия път детето влиза и не знае какво следва, но на следващия ден като отиде в яслата вече знае, че мама или тати ще си тръгнат и то ще остане няколко часа там без тях. Та стискам палци днес да им е харесало на мъниците и утре да отидат отново с желание, за да спокойни мамите. Чакаме ви да се отчетете като се приберете.

# 679
Гледам яслените теми вървят,ама не мога да се влюча!Пожелава бърза адаптация на дребчовците и спокойствие на мамите  Hug
Рали честита розова радост  Hug
Далче мен веднъж ми пуснаха такъв коментар за количката  #Crazy ,изумих се ама бързо се окопитих и не останах длъжна  hahaha .Явор ходи за ръка и общо взето количката я влача за мое удобство  Whistling
Аз не съм много активна тези дни,че съм се зачела в една поредица и сега драматично обмислям как да скътая 15 лв. да си купя последната книга  Blush .Мъжът ми отдавна ми е сложил вето за тея неща,че аз изчитам книги за по 2 дни  Crazy .А сега както съм влязла в серия....сигурно мога да изчета 10 книги този месец  Blush .Вече съм набелязала още една поредица  Twisted Evil

# 680
Merijaan, в Щастливо детство ли ще ходите на ясла, че знам ,че там първите дни майката е с детето? И ние на 20.09 тръгваме на ясла, но Стели така или иначе реве за щяло и нещяло.Сигурна съм ,че ще падне голям рев, но той целият персонал на ОДЗ-то вече го познава покрай кака му и ежедневното взимане на кухня и от сега лелките знаят какво ги чака.Като го закачат на кухнята или го вземат на ръце  да го внесат вътре в градината да си играе , Стели почва да пищи и да ги бие и те набързо го пускат обратно при мен.

# 681
Мики, аз поради високите цени и липсата на място за складиране на прочетените книги се ориентирах към електронни. Само където е доста по-изморително за очите и липсва удоволствието от допира на хартиената книга и прелистването Simple Smile

# 682
  • Плевен
Ваня, да. Там ще ходим. Беше приет и в ясла Дружба, но се оказа, че имам познати там и за тяхно добро го записах в Щастливо детство. Просто като се знам какво представлявам, щях да побъркам хората за щяло и нещяло. По-добре, където никой не познавам, че белким се държа по-кротко и нормално. Стели къде отива?

# 683
Ние живеем на Сторгозия и блока ни е лепнат до ОДЗ Незабравка .Там ще го пиша,че и кака му си  остава там предучилищна.Много съм доволна, от персонала, но тя кака му беше кротко дете и не е създавала никакви проблеми , нито веднъж не е плакала.Тя тръгна на ясла на 1г. и 2м и в деня в който започна имаше театър в детската градина.ами то детето направо се влюби и ходеше с такова удоволствие.Всеки ден като я взимаме Стели е с мен и влиза вътре в групата.Пускам го да си играе, ама аз съм там.На няколко пъти лелките от яслата , понеже ме познават и са ми отгледали Алекс , искаха да го вземат и  да го пуснат в ясленската група да си поиграе, но уви, не им се получи работата.Та сега се чудя дали кака му като е в съседната стая  да не я изпратя да постои малко при него в яслата.

# 684
  • Плевен
Оле, мале, не знам и вие как ще се справите. Искрено се надявам да мине всичко безболезнено...

# 685
  • Burgas
Здравей те!
Браво на всички дечица тръгнали днес на ясла  Hug добре са се представи,браво.

Ивето изобщо не ходи за ръка,като я пусна да върви и не иска да я държа,иска да бяга накъдето свари  Whistling Каката я возих на количка до 2 и 6м и може би още щях да я возя ама тръгна на градина  Laughing

Танче как спа Аля снощи,напишка ли се?

# 686
  • София
ДД!  Grinning
Танче, дано все така да влиза с желание Андреа!  Hug

Четох, четох, спах, пак четох и почти нищо не помня.  Joy
Отказах работата.  bowuu А на другото интервю даже не се явих.
Мноо мислих и премислях, и накрая реших да си доизкарам майчинството като бял човек, пък после да го мислим. Да ви кажа, изглежда за мен това беше правилното решение, защото цял ден ми е едно такова леко и щастливо.  Crazy
Плюс това ЧР-ката ми каза, че се разделяме с добри чувства на този етап, и като си пооправя кашата в главата, да и се обадя пак.  Laughing

# 687
Танче как спа Аля снощи,напишка ли се?
Аник, Алето изкара нощта сухичка, събуди се 2 пъти да пишка. Имахме успех през първата вечер. Затова пък днес през деня 3 пъти се наака, докато се улисваше в игра и забравяше да ми каже.  Mr. Green
Водих я за половин час в детската градина и й хареса- говори, игра с децата, ходи с госпожата, не ме търси. Не че имам намерение да я пускам скоро, но исках да видя как ще се държи.  Wink
Адашче, радвам се, че сравнително лесно ви е минал първия опит с градината! Все така да е!  Hug
Ел, аз предпочитам да не казвам, че заминавам, защото Аля се разплаква много. Направо изчезвам, тя после не плаче за мен, само пита "Мама, мама?", бабите отговарят "Мама ще дойде после." и това е.  Sunglasses
Ника, радвам се, че си взела решение и че ти е паднал тоя товар.  Hug

# 688
  • София
Привет, дами!  Hug
С вас съм по отношение на яслените емоции!  Hug Иначе и аз мисля, че първия ден е шок за майката, а детето изживява по-тежко втория, третия и т.н. дни (или направо месеци).  Crazy Mr. Green
Иии, малко късно, но все пак навреме, да почерпя за рождения си ден:

Ох, тая година, дето ми предстои, е много важна, пожелайте ми само да ми се наредят плановете.  Praynig

# 689
  • Burgas
Юхууу честит рожден ден!Желаяти всичко да ти се получи както искаш и както си го планувала!Успех!

Ника и аз бих постъпила като теб,по-добре си изкарай майчинството,пък работа има,цял живот това ни чака,пък децата толкова бързо растат......

Танче браво на Алето,дано и другите вечери така се представи.Ивето и тя днес 4 пъти се напика,има дни нито веднъж не се напикава,има дни пикае в гащите....ама какво да се прави така ще е....докато се научат.

Общи условия

Активация на акаунт