The Vampire Diaries season 3 - 19 тема

• 49 008
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
До сега не писах коментар, защото не знаех как точно да се изразя за постъпката на Деймиън. В общи линии ще кажа, че само задето стоя мирен до сега, за няколко минути си развали всичко, което беше изградил. Един приятел си беше намерил и реши, че ще е ОК да му счупи врата, макар после да знае, че ще се възстанови. Елена точно беше започнала да гледа на него по-оптимистично и той уби всичко детско в нея. Каралайн винаги му помагаше, а той опита да убие баща й. Сега не знам шерифът как ще реагира, но предполагам не добре. А да направи всичко това не беше провокиран кой знае колко, в крайна сметка. Дори сега не помня кое толкова го ядоса.
Победата на Каралайн над Деймиън си беше абсурдна, защото той е по-стар, това за гнева не би трябвало да й даде надмощието, което той е получил за 145 години, ама айде, простено им е на сценаристите, нали нямаше кой да й помогне, измислиха само това.
Елена е такава ПАТКА, че ще надмине и здрачната Бела. Не искам да я коментирам даже.
Стефко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ех. Но пък всички започват да разконспирират, че е добър. Милия  Hug
Катрин не я знам какво иска, какво цели, за какво се бори и изобщо що им се пречка из краката.
Направи ми впечатление, че пръстена сякаш отслабва силата си, защото Аларик се събуди на следващия ден. Още едно нещо ми направи впечатление, че Ана каза,ч е усеща тъмнина и книгите се подпалиха, докато Бони и Джер търсиха за огърлицата. Кой ли от отвъдното не иска да те да разберат и намесена ли е Вики?

И последно, Деймиън каза на Елена, че той не е Стефан. Аз ще му кажа, че каквото и да направи, каквото и да каже, ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СТЕФАН  smile3534 smile3533

# 631
Ама не може всичко да е цветя и рози, тогава ще е егати и скуката, малко живнаха всички, завъртя се някаква интрига, намесиха се и лоши страни, иначе щеше да заприлича на сапунка. Общо взето Деймън си е Деймън, а аз си го харесвам лошичък. Лошите момчета винаги са по-интересни. Joy Joy
Дамянчо / както го наричат някои съфорумки, голям майтап, много се смях Hug/ отново показа характер, че беше започнал да ми става скучничък. Абееее, чакам с нетърпение следващия епизод, промото е много обещаващо. Гледахте ли го вече? А Еленка си е патица, съжалявам за фенките й, така че дали ще е със Стефан или Деймън newsm78, не ме интересува, стига и двамата красавци да са в играта Peace
Този Клаус започна да ми харесва все повече, въпреки невъобразимия говор smile3521 Heart Eyes

# 632
  • КиТ
Ххха Мише ти си нямала търпение да го изкажеш всичко това Hug Hug Hug,много добро изложение на случващото се Wink Peace Но надеждата на Делена сякаш не умряла,въпреки,че Дамянчо Mr. Green Joy Joy Joy,прецака всичко,сещаш се Кер,като я пита,защо така всичко му прощава на този...и за леките чувства който има Whistling Whistling Whistling Според мен тя вижда,че няма право да наделеят тези чувства, защото обича по-силно Стефаннннн Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Естествено,той има своя лоша страна,но каквото и да прави,дори преди да срещна Лекси има това чувство угризение на съвестта(не случайно са тия списъци по стената)....тя само му е показала,че може да премахни всичко и да бъде по-добър и да покаже онази скрита добрата,която е имал Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Интересно за следващия епизод,Клас там как ще го извъртят,хем той пак да си мисли,че Еленка е мъртва,хем да търси Стефчо ловеца Thinking

# 633
Интересно за следващия епизод,Клас там как ще го извъртят,хем той пак да си мисли,че Еленка е мъртва,хем да търси Стефчо ловеца Thinking

Може Елена наистина да умре. Нали Ана каза на Джер, че може да я върне. Между другото в книгите Елена умира и после се връща. Не, че сценаристите се съобразяват с тях, но взимат някои добри идеи.Simple Smile

# 634
Мен Ленчето вече толкова ме дразни, че предлагам да пръскат гълъбите със Стефан и да му търсим някоя, за която винаги ще бъде той. Тази фльорца да ходи при който иска. Ако ще и цялата му рода да мине. Е, последното ще е трудно, при положение, че само брат му е жив, но да прави каквото иска. То толкова неуместно поведение няма. Плюс това, всички се опитват да й го намекнат, ама тя не се усеща.
Много мразя такива изпълнения, да ходи с единия, а после да е с брат му, или приятел на бившия, или нещо от сорта. Много глупаво и ........ (сещате се). Да не споменавам, че тя се държи така, все едно още са заедно, той и Деймиън й го намекна с това, че му носи огърлицата. Абе, тъпа работа в общи линии.

bebo4ko, тя вече един път умира и се връща. Клаус втори път няма да се хване на това.

# 635
Имах предвид да умре и да стане дух като Ана. Да си я погребът и всичко. Simple Smile И след време да я върнат.

# 636
Аааа, ясно. Ами не знам дали ще се навият така, но имам чувството, че няма да се сетят за този вариант и няма да рискуват Simple Smile

# 637
  • на кого му пука
Това съживяване вече става банално.Елена съживиха,Джереми съживиха.Аз викам стига толкова.По-интересен вариант да разкарат Клаус и русичката е да доведат ловеца по някакъв начин.Тъкмо ще се разплете малко от загадката на миналото.

И да обявя един голям ПРОТЕСТ. smile3516
Видяхме Деймън по хавлия,Деймън си разкопчава ципа,Деймън във ваната.Защо Стефан трябва да го виждаме гол само когато някой го измъчва.Не може ли и той да се поокъпе малко все мръсен ли ще ходи. Joy

# 638
  • КиТ
Видяхме Деймън по хавлия,Деймън си разкопчава ципа,Деймън във ваната.Защо Стефан трябва да го виждаме гол само когато някой го измъчва.Не може ли и той да се поокъпе малко все мръсен ли ще ходи. Joy

Съгласна дори като правиха секс с Елена му виждах само гърба  Crossing Arms,е кво е това нещо #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy Joy

# 639

Съгласна дори като правиха секс с Елена му виждах само гърба  Crossing Arms,е кво е това нещо #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy Joy

Ние да се радваме, че и тогава не беше с потник, че само да ни дразни още повече. Може да беше гърба, но нали беше плът все пак. Не че ще откажа колко коремни мускули и бедра, обвити в хавлия  Crazy

# 640
Я да си припомним.  smile3521

Това е от по-младите му години, но като не дават друго.Simple Smile
И едно специално видео: http://www.youtube.com/watch?v=R_WXOVYrznA&feature=related

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 13:22 от bebo4ko

# 641
Този път ми хареса серийката, но съм съгласна с Мишето за основните неща. Peace
Става по-интересно вече Peace

# 642
Ехооо феновете от клон Деймън, къдее стее? Тука феновете на Стафан ни заляхааа!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 643
  • София
Да ви е добро утрото (или како то е по това време)!

Днес съм съгласна с всички ви, освен с това, че Клаус има невъобразим говор! И моля ви се фенките стойте по - далеч от него!

На мен основно ми харесва това, че събудиха сюжета и вкараха нещо ново!
Сега си мечтая за две неща: първо Илайджа, Илайджа, Илайджа!!!! Време е и той да се събуди!
                                           второ да не заспи пак работата както стана по едно време в миналия сезон, че хич не щъ сълзи и сополи.

Хубавото Ленче - Не разбирам нейната позиция по поставените проблеми, такава просто липсва. Само ходи нагоре - надолу като алтава. Изобщо не е в час с нещата, които се случват и може би е време сценаристите да я запознаят, защото присъствието и 4 епизода граничи с абсурда и имаше само две смислени сцени с нея.

Карълайн просто изби рибата с победата си над Деймън, но... в сериалите всичко е възможно!
Тя и Тай вече тотално много повече ме вълнуват, отколкото Еленкините терзания.

И тук вече идва да направя едно голямо признание - евала на появата на Катрин. Верно, че изобщо не е ясно къв го дири и тя там, обаче не може да се отрече, че появата и инаги е на място. Сега да видим как ще се измъкнат след убийството на вещицата, която ми се чини беше май по - силна от Клаус, поне той имаше някакъв страх от нея.

малко слънце, няма как да не ви залеем при положение, че хъскито се изложи в последната серия! при това много, много, много!

# 644
  • на кого му пука
Не се е изложил просто беше себе си.А това с Карълайн ,той просто я подцени в битката.Елена е нормално да ходи като алтава все пак са минали само 3-4месеца.Объркана е и търси заместител.

Общи условия

Активация на акаунт