Обича ли ви мъжът ви?

• 56 167
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
цветиту, много ти се иска, ама - нейсе  Joy ! Не улучи! Темата не е за теб, нито за мен, авторката ненапразно помоли такива като теб, да не влизат и да хвърлят помия върху НЕЯ!
ПП  За съжаление мен за семейния ми живот с нищо не можеш да ме засегнеш, но чувството ми за справедливост - УВИ, да, засегна го!
Аз авторката на темата , изобщо не съм я засегнала , нито съм й писала нещо лошо , но че теб съм засегнала , вече почвам да се радвам , явно си го заслужаваш Wink

# 91
Това, че си конфликтна и завистлива, всички вече го разбраха!!!  Joy
Но това, че не си ясновидка, май още само ти не си го осъзнала!!!  Joy Joy Joy

Конфронтации и войни, може ли на лични  Laughing  , че твоя зелен цвят не е много подходящ за тази тема!

# 92
Това, че си конфликтна и завистлива, всички вече го разбраха!!!  Joy
Но това, че не си ясновидка, май още само ти не си го осъзнала!!!  Joy Joy Joy
Ти сигурна ли си, че си добре ?!

# 93
Конфронтации и войни, може ли на лични  Laughing  , че твоя зелен цвят не е много подходящ за тази тема!

# 94
Ехооо мацки хайде стига с тези безмислени постове Stop. Ако имате да изяснявате нещо, направете го на лични, недейте пълни темата с глупости Peace.

# 95
.......ха ха ха ха , искрено ме забавлявате ! Само искам да знаете , че съществуват Снежанки , но са малко защото , другите търпят унижения , правят компромиси за цената на нищо , перат мръсни чорапи , готвят по три ястия и или им се отблагодаряват с такова отношение като този господин или ги бият до посиняване .
А ти сигурна ли си ,че си обичана?   Laughing
Защото ,за обичана ,щастлива и доволна от живота си жена, си събрала прекалено много агресия и негативизъм ,които да изливаш тук!   

# 96
.......ха ха ха ха , искрено ме забавлявате ! Само искам да знаете , че съществуват Снежанки , но са малко защото , другите търпят унижения , правят компромиси за цената на нищо , перат мръсни чорапи , готвят по три ястия и или им се отблагодаряват с такова отношение като този господин или ги бият до посиняване .
Защото ,за обичана ,щастлива и доволна от живота си жена, си събрала прекалено много агресия и негативизъм ,които да изливаш тук!   
Може просто да не е оправяна.  33uu  33uu  33uu

# 97
Аз изказах и друга гледна точка , къде го видя този негативизъм , просто почнах да отговарям по начина по който вие ми говорите , ако мислиш , че не съм права прочети 1-я ми пост.
Естел , явно много се притесняваш коя съм и колко съм задоволена ,  често оправяна съм , обичана и много слушана , гледана и глезена , а ти ?

# 98
А на кого казвате всъщност Снежанка? На някоя мръсница, която върти седем ниски мъже или на измъчена жена, която прислугва на седем мъже?

# 99
  • тук-там
коя съм и колко съм задоволена ,  често оправяна съм , обичана и много слушана , гледана и глезена , а ти ?

Не съм Естел, но се сдържах, простете... Mr. Green

Като ти гледам лентичката е съвсем в реда на нещата да си "задоволена ,  често оправяна , обичана и много слушана , гледана и глезена" То бива и след 2г. стаж да е нещо друго...

Ела да се похвалиш пак след 5-10-15, че и 20 г....
А някои се хвалят и тогава, ама надали ще си от тях... newsm78

# 100
Как бихте постъпили, ако: Съпругът ви спре да ви забелязва като жена, няма го предишното внимание..., не е груб, нито се държи лошо, просто вече не ви обича, но вие още го обичате!

Не знам как ще реагирам, но знам, че едно свикване е нормално в брака и погрешно го свързваш с липса на обич. Просто опитай да не дуднеш, да бъдеш интересна на себе си първо и после ти си познаваш човека, никой не може да ти даде съвет.

# 101
Не знам как ще реагирам, но знам, че едно свикване е нормално в брака и погрешно го свързваш с липса на обич.

Съгласна съм!!! Hug  bouquet

# 102
А на кого казвате всъщност Снежанка? На някоя мръсница, която върти седем ниски мъже или на измъчена жена, която прислугва на седем мъже?

Joy Изключително уместен въпрос! И в моите представи Снежанка не е най-голямата късметлийка, по цял ден готвеше за джуджета...  Сигурно някой я бърка със Спящата красасица - тя наистина е принцеса, живее си в замък, само си спи и чака да дойде правилния принц, а не някакъв к'в да е принц.

# 103
Спящата красавица си е най-добре. Накрая се омъжи за мъж, със сто години по-млад от нея. Ето това е агнешко!

# 104
  • София
Педофилка.

Общи условия

Активация на акаунт