Пазаруване от ASOS -17

• 28 727
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Здравейте Hug
От вчера се опитвам да пусна поръчка, но не успявам, защото картата не е на мое име а на съпруга ми. Има ли някой който няма този проблем и пуска поръчки с карта, която не е на негово име. Чудя се сега да си направя нов акаунд с неговото име, за да мога да ползвам картата му newsm78
Запиши биллинг адреса на негово име.

И това направих и не става отново.
След като пусна поръчка статуса ми веднага излиза така -- Order Unsuccessful, получавам мейл в който пише това: Dear maya,

Regarding your ASOS.com Order: 34501017

Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason:
Your card has been declined.

Common reasons:

• You entered your security code or card details incorrectly

• You have insufficient funds in your bank account

• You supplied an issue number when one was not required

• Payment was referred by your card issuer

• You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR)

Below are links to the items in your order, so you don't have to search through the website again. Just re-add the items to your basket and proceed to the checkout
Всички данни въвеждам много внимателно и проверявам по 3 пъти, ноооо не ще и не ще...
Дори пробвах с карта на мое име но в нея има малко парички нарочно пуснах един артикул за който ще ми стигнат паричките, но... отново удрям на камък Confused
Извинявам се че ви занимавам с моите проблеми, но с тази карта от която се опитвам да си пусна поръчка никога не съм имала проблем до този момент.....

# 31
АЙде  ако се прави тема за размяна да не е във ФБ,защото аз примерно нямам,а и не искам да имам.нека я направим тук.  bouquet

# 32
Мая,не е проблем билдинг адреса.Аз най-редовно плащам с картата на мъжа ми без да променям нищо.Преди няколко дни и аз имах такова съобщение,но не ми стигнаха парите в картата.Също така може да е проблема в картаталНа коя банка е?На ОББ не приема,също така скоро пробвах с
V - pay на Уни Кредит също не я прие.

# 33
Мая, да не си забравила да пишеш секюрити кода в квадратчето?

# 34
Мая, аз така и не разбрах на коя банка е картата  Blush
Защо не го регистрираш в ПП?? И плати през него.

# 35
# 36
http://www.asos.com/Diesel/Diesel-Ren-Quilted-Nylon-Flat-Boot/Pr … =3&clr=Purple
Тези Дизелки са много хубави  Simple Smile.

Аз също още не мога да платя с ПП, Билдинг адреса и адреса за доставка са ми еднакви, имам пари в ПП. През ноща изпуснах хубавите ми неща и ме е яд много, днес пак ще се мъча, може и нов акаунт да си направя( дали е възможно).
Преди си купувах неща с посредник Г, но сега си промених адреса, не би трябвало това да е проблем.
Така ли трябва да изглежда последната стъпка преди плащането с ПП
http://media.snimka.bg/9089/024433832-big.jpg?r=0 ?

# 37
Жанче, да  Hug

Е, защо да не може с ПП да платите???
Както писаха и снощи момичетата, ако 1 нещо не се доставя извън Англия или другаде, че има разни стоки, които доставят само в някои страни, тогава излиза надпис, че не може да се плати с ПП и дава възможност да се върнеш на предната стр и да избереш с карта да платиш.

# 38
  • ...край Дунава
Подготвих тема за Размяните-да я пускам ли Laughing

п.п. Пуснах я : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=600634.msg19366301#msg19366301

...приемам критики, за първи път пускам тема Blush

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 12:06 от Sisley83

# 39
Да то дори ти го отбелязват продукта с червено  щеш не щеш трябва да го махнеш. Но при ме нняма такива продукти и не става. ей това ми изписва накрая.
http://media.snimka.bg/9089/024434083-big.jpg?r=0

100 пъти пробвах, и ме е страх да не си блокирам ПП, после да се чудя, какво да правя  Laughing.
Ще пробвам да се регистрирам наново, но със същите данни, макар че май няма да стане  newsm78.

# 40
АЙде  ако се прави тема за размяна да не е във ФБ,защото аз примерно нямам,а и не искам да имам.нека я направим тук.  bouquet
И аз така  Peace

V-pay На Уникредит ми я приема. Имах веднъж отказ за плащане с карта, която се води на адреса ми в Италия, а бях оставила билинг еднакъв на този на доставка. Платих с карта, която е по регистрация в България, където и исках доставка и ми прие.
Виждам, че са посочили причините, вероятно е една от тях.

# 41
 Confused Жане, ако не са ти спешни нещата защо не им пишеш!!! Мн бързо отговарят хората, аз нали съм си мрънкало, снощи и в 2ч по нощите имах отговор Wink
ПП ти е верифициран, няма как да не ти е, като знам че пазаруваш от доста време...няма логика да не става  #Cussing out

Май не става с едни и същи данни 2 акаунта, да не те блокират съвсем Sad

Сис, пускай  Joy Joy аз все едно ще искам нещо, ама да съм в играта.  Mr. Green

# 42
# 43
  • ...край Дунава
Гери, страхотен клин Heart Eyes
Обувки Morgan £27.00

# 44
Jana d' Ark, най вероятно нямаш никакъв проблем с Пей Пал, много често се случва в почивни дни да не става плащането към АСОС чрез пей пал,все още не ми е известно по какви причини, но на мен до сега ми се случва мин. 5 пъти, в предишни теми писах за това. Най вероятно този проблем си е някакъв бъг на АСОС, защото към други сайтове в същия момент когато не става плащането към АСОС чрез Пей ПАЛ, няма никакви проблеми и съм плащала към Ларедут или Спортс Директ. Някои момичета ме посъветваха да не спирам да пробвам и така платих на 14-15 опит. Това се случва най вече по почивните дни и когато има голямо претоварване в сайта, примерно изгоден код + голямо намаление  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт