Пазаруване от ASOS -17

• 28 779
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Имам 28 от тези, има ли желаещи?

А дължината каква им е?

Само на мен ли не ми храсват тези Лакости? Ще покажете ли как седят на краче  Blush.

# 571
Ох не спомня кой казвах в тема, че мъж ще бие по глава с една 5ца лакости - не ще бие, искам ги, кога ги получете - свиркайте Hug

# 572
Ааааа, искам си 40-ката от гащИризонЯ! Rolling Eyes
Как така изчезват разни неща от кошницата ми преди да изтече времето.
Мрън!
Ще я пусна само кажи кога  Peace
И на мен така тези дни ми беше - още преди първия час  Thinking Thinking Thinking
Но днес явно е моя ден  Laughing
Хванах и сива 36ца от гащеризона  Laughing
И докато гледах аз дънките покрай Jana d' Ark и попаднах на една 28ца от тези и на 28ца от тези, както и на 10ка от това

Кажете само как беше за Вранглер - отговаряха ли си, знам че и доста си ги накупиха тези дънки newsm78 Иначе носа 27-28 в БГ, М60 и Килах от тук са ми 25ци, тези 28 дали ще са добре  newsm78

# 573
# 574
 И т.к. не съм връщала до сега, трябва ли да им пиша предварително, че ще връщам нещо.

Не е задължително Simple Smile Връщала съм без да им пиша нищо.

Jana d' Ark, отначало и на мен не ми харесваха, но за зимните обувки лятото е така, усетих го миналата година по намаленията като си взех за зимата. Като падне сняг и като стане студено и като тръгна навън, тогава изглеждат по-хубави и ги оценяваш  Laughing

# 575
  • Бургас
ANNAFACE, ако се откажеш от Wrangler-a, свиркай!
Мисля, че си отговарят, по принцип.

Аз сега се сетих да си търся 36 сиво от гащеризона, пфууу. Толкова дни беше наличен, на мен сега ми дойде музата.  Laughing

# 576
Имам 28 от тези, има ли желаещи?

А дължината каква им е?
Ми не знам държа ги в кошницата и им се чудя, скоро получих едни подобни и се чудя дали има смисъл да взимам и тия  newsm78

# 577
# 578
# 579
  • Бургас

Този го гледам още, преди да го намалят. Но... не знам, нещо ме притеснява в него... да не би да изглежда като работен гащеризон.  Thinking

# 580
имам от гащеризона на Веро мода 36 черно, ако някой го иска Peace

# 581

Този го гледам още, преди да го намалят. Но... не знам, нещо ме притеснява в него... да не би да изглежда като работен гащеризон.  Thinking

Той точно така си изглежда, все едно излизаш от гаража, омазана с масло. Mr. Green
Това е търсен ефект, според мен.

# 582
  • Sofia
zveta111, няма смисъл да взимаш "същите" дънки  Peace
Chocko, искам и аз hook and eye  Cry Cry Cry Но малък номер Praynig Praynig Praynig
Аз съм по по-изчекнатите дънки - скини, смъкнати, разръфани...  Blush

# 583
хванах 34 от гащеризона - сив
Редактирам се: вече го пуснах от коша.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 13:08 от Марципан

# 584
Разгащеризонили сте се днес, гледам. hahaha
Да ви кажа само, че сивият гащеризон на Веро Мода ми се вижда /поне от снимките/ по различен като материя от черния.
При всички случаи, даже и да не ви допадне за носене, спокойно може да си скрои човек палатка от него - да има къде да се скрие, като го номинират за изгонване от вкъщи, заради съсипването на семейния бюджет. Joy

Само на мен ли не ми храсват тези Лакости? Ще покажете ли как седят на краче  Blush.
И на мен нещо не ми допадат. Но обути може би стоят добре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт