Пазаруване от ASOS -17

• 28 759
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Разгащеризонили сте се днес, гледам. hahaha
Да ви кажа само, че сивият гащеризон на Веро Мода ми се вижда /поне от снимките/ по различен като материя от черния.
При всички случаи, даже и да не ви допадне за носене, спокойно може да си скрои човек палатка от него - да има къде да се скрие, като го номинират за изгонване от вкъщи, заради съсипването на семейния бюджет. Joy
Аааа, какво искаш да кажеш с това различна? По-хубава, по-лоша? Mr. Green
Уф, значи, викаш уголемен е...мамицата му и гащеризон... hahaha

# 586
Аз сега се сетих да си търся 36 сиво от гащеризона, пфууу. Толкова дни беше наличен, на мен сега ми дойде музата.  Laughing
А черно не щеш ли? Grinning

# 587
  • Бургас
Аз сега се сетих да си търся 36 сиво от гащеризона, пфууу. Толкова дни беше наличен, на мен сега ми дойде музата.  Laughing

Annaface ми даде сиво. Черно не искам.  Peace
Не нося черни дрехи.  Simple Smile

Само чакам Бианка да каже какво има предвид за материята...

# 588
  • Варна
Имам 40 от гащеризона, търся 36

# 589
Аз сега се сетих да си търся 36 сиво от гащеризона, пфууу. Толкова дни беше наличен, на мен сега ми дойде музата.  Laughing

Annaface ми даде сиво. Черно не искам.  Peace
Не нося черни дрехи.  Simple Smile
Пускам го тогава, който иска да се възползва!

# 590
Всички се уредихте, не ви е срам! Mr. Green
Аз още малко ще почакам 38 да се появи (независимо от цвета) и ако не стане, пускам палатката, която ми даде Annaface. Crossing Arms Joy

# 591
В никакъв случай не ми се вижда по-лоша материята.
Някак на нишки сякаш стои при сивия гащеризон, вижда ми се по-тънък плата.
Но пак казвам, това са ми наблюденията на база снимките в сайта. Реално може да не е така.

# 592
# 593
Днес получих поръчката ми от 01.08.Много съм доволна.Ето това са нещата,всичко е 18-ти р-р:
http://www.asos.com//Asos/Asos-Ruched-One-Side-Top/Prod/pgeprodu … aspx?iid=1392200- цвета е като на снимката.Много приятна на външен вид и за носене.
http://www.asos.com//Asos/Asos-Twist-Sleeve-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1374679 -сиво,цвета е тъмно сиво-синьо, доста наситен.Много ми харесва и стои чудесно.
http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Linen-Wide-Leg-Trousers-With-Tie- … .aspx?iid=1496905 - в бяло.Не ми харесва защото прозира,иначе като кройка и материя  е страхотен.
Дали си струва да го върна,т.к. досега не съм връщала нищо или да си го преправям по-добре?
Колко ли излизат пощенските обратно?

# 594
ех аз си пазих един черен 36 от гащеризона, но бях на разходка с бебо и съм го загубила вече - ако някой има в повече - аз съм на линия   bouquet

# 595
  • Варна
Пускам 40 - сиво и 42-черно от гащеризона

# 596
В никакъв случай не ми се вижда по-лоша материята.
Някак на нишки сякаш стои при сивия гащеризон, вижда ми се по-тънък плата.
Но пак казвам, това са ми наблюденията на база снимките в сайта. Реално може да не е така.

Аз получих вчера сивия. Сега специално станах да гледам за нишките, за които говори Бианка. Но нишки не виждам. Такива нишки се виждат само на увеличената снимка. Материята е супер - 100 % памук, лека, приятна на пипане, мека.

# 597
  • Sofia
Марципанчето ми пусна 34-ката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Преди да го пусна, един последен въпрос - мачка ли се много? Става ли много набръчкан отпред след седене (като лен примерно)?

# 598
# 599
Марципанчето ми пусна 34-ката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Преди да го пусна, един последен въпрос - мачка ли се много? Става ли много набръчкан отпред след седене (като лен примерно)?

Мисля, че не, поне не на пръв поглед. Но най - добре е Бианка да се включи по въпроса. Тя беше "виновна" да го купя и го има по - отдавна май.
Бианка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт