Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 172
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
и още един въпрос.искам да посетя стефка и искра.възможно ли е в един и същи ден да го направя или не е редно.дали няма да им се объркат силите и да не им са верни нещата които ми кажат.знам че има запознати с това.затова ви моля за съвет.благодаря ви.

# 346
tandonova79, оставам доволна ,когато ми познаят /за бъдещето , за минало и настояще- не ме интересува/ поне 50% или повече, в противен случай отчитам посещението като загуба на време и пари . За Теменужка тепърва предстои да давам отчет,естествено, защото тя отговаря на въпроси за бъдещи неща и няма как да кажа веднага "колко я бива". На единия от въпросите ми, както писах вече, даде абсолютно противоположен отговор на това,което в действителност стана, т.е. НЕ позна! Грешен отговор на 100%. Времето ще покаже колко е познала и за останалите неща,за които я питах. Питах все конкретни неща , които или ще станат или няма да станат- няма вариант "малко да станат" или "малко да не станат",че да има колебание после и в цялостната ми оценката  за нея.
Иначе оставяш , колкото прецениш, аз и дадох 10 лв.

# 347
Хайде момичета.Никой ли не е посещавал във Варна ясновидка  newsm78.Споделете.Моля ви
здрасти в Варна незнам ,но в Игнатиево на центъра има една жена която гледа и наистина познава,поне на мъжа ми позна всичко ! Winkаз знам от своя позната че в Добрич също имало една жена всичко което и е казала се е случило! Wink

# 348
на мен тази жена-добринка-ми помогна и в тежки проблеми.
има и "неща"(1-но,но съществено),което не ми  се е случило..или се иска още време..но и едва ли има 100%познаваемост..
за теменуга-тепърва ще отчитам кое е станало и кое не..на един от въпросите-не ми даде категоричен отговор-"ще видим след време какво ще стане"...

# 349
на мен тази жена-добринка-ми помогна и в тежки проблеми.
има и "неща"(1-но,но съществено),което не ми  се е случило..или се иска още време..но и едва ли има 100%познаваемост..
за теменуга-тепърва ще отчитам кое е станало и кое не..на един от въпросите-не ми даде категоричен отговор-"ще видим след време какво ще стане"...
в добрич имало една жена всичко ти казва без да те разпитва като някои други приятелката ми и и много доволна все при нея ходи но аз не съм ходила все още!

# 350
Сетих се за някаква жена от Казанлък.Мой познат ми беше споменал,че ходи при нея от доста години,нищо не те пита,а направо започва да ти говори,за което си отишъл.Друга моя позната пък беше ходила веднъж при нея и каза,че всичко за миналото и бъдещето и е познала.Взема колкото и оставиш.До колкото си спомням е туркиня.За съжаление с тях двамата се чуваме много рядко и е трудно да взема координатите.Някой чувал ли е за нея? Grinning

# 351
Извинявам се че ще попитам пак.Никой ли не е ходил при Зарифе от Яворница.Никой ли не може да каже  мнение за нея.Заслужава ли си да ходим на толкова километри.Моля помогнете, ако има майки които търсят помощ за децата си като мен ,нека отговорят.Може и на лични.Спешно ми е.Благодаря от сърце на всички който ми отговорят.

# 352
Здравейте момичета, аз следя форума и мисля че е много полезен. Имам обаче въпрос отивате при ясновидка и тя ви казва имаш направена магия. Как се действа нататък аз съм стигнала до тук. Мога да ви дам и примери, но ще ви оттегча.

# 353
Здравейте,

Виждам,че много хора са посетили вече Теменужка-относно въпроса на който не е познала на 100%.Хора много е важно да си зададете въпроса правилно,т.е да го формулирате правилно.Аз също съм си патил по този начин и за това го казвам.

Относно Махмут-дайте малко повече мнения,много обмислям дали да го посетя.Струва ли си според Вас?

# 354

Относно Махмут-дайте малко повече мнения,много обмислям дали да го посетя.Струва ли си според Вас?
Както писах вече,аз съм доволна от него.Една от съфорумките,щеше да ходи тази седмица,и чакаме още отзиви.

# 355
Здравейте момичета, аз следя форума и мисля че е много полезен. Имам обаче въпрос отивате при ясновидка и тя ви казва имаш направена магия. Как се действа нататък аз съм стигнала до тук. Мога да ви дам и примери, но ще ви оттегча.
Аз имам същия проблем. Трябва ми човек, който може да разваля магии, моля споделете, ако знаете за такъв.

# 356
Добре де,няма ли как този който е установил,че има направена магия да я развали Thinking Аз поне,съм чула от познати,че след като са били при гледачи и е установена магия,то именно те (гледачите) я премахват

# 357
Някои са само ясновидци и нямат умения да правят или развалят магии.

# 358
Мои близки и хора които съм изпращал при нея са доволни от тази жена:  http://marga.dir.bg/

# 359
А нали бяхте доволен от Теди Куцева.И нея препоръчвахте за разваляне на магии  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт