Звездни компромати-107

• 63 221
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
# 121

ee злобарки завистливи  Mr. Green сигурно е фотошоп  hahaha

п.п. за неразбралите - ирония е  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 10:19 от malka_mravka

# 122

Много я харесвам Никол Кидман.  Heart Eyes Нещо в нея ми напомня за една друга моя много голяма любимка, за съжаление покойница - Вивиан Лий Не знам защо като гледам Никол Кидман когато играе, зависи от ролята и разбира се де, но ми напомня на моменти на Вивиан Лий. За мен Вивиан Лий имаше най-невероятното излъчване, много я харесвам, особено очите и, на моменти направо светят  Heart Eyes
Между другото на тази  2   снимка не ви изглежда, че Камерън има нещо между крачетата???  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 12:52 от Vividas

# 123

Веднага я познах. Все пак с ръст 169 са малко жени... Wink

# 124
# 125

Веднага я познах. Все пак с ръст 169 са малко жени... Wink

Минала и заминала покрай 169см на токове и с вдигнати ръце.

# 126
Добре, де, нали уж е секси да си миньонче, имало е и такива теми в клюкарника, защо и е на Нилото да иска да е по-висока...Памела е миньонче също...

# 127
Добре, де, нали уж е секси да си миньонче, имало е и такива теми в клюкарника, защо и е на Нилото да иска да е по-висока...Памела е миньонче също...
защото е най-успешният бг модел  Mr. Green иска й се да дръпне малко на ръст ми се струва

# 128
 Адриана Лима и семейство на почивка в Маями:
http://celebritybabyscoop.com/2011/07/31/adriana-lima

# 129
защото е най-успешният бг модел  Mr. Green иска й се да дръпне малко на ръст ми се струва

Ех, това Ни Ло бе ...  Mr. Green Чудя се какво още има да и коментираме на нея. Всичко е изкоментирано  Mr. Green и то толкова изкоментирано, че чак вече ми се  ooooh! Много повече я харесвах когато беше по-загатнато около нея, сеха вече всичко е ачик, еми повръща ми се вече, не ми е чак толкова красива като преди. Имаше някакъв връх, сега вече само спад  ooooh!

# 130

Това сериозно ли?  ooooh! Лицето й е изпънато, ама защо не се е погрижила и за тялото си. Thinking Или може би това е фш, чак пък толкова набраздени крака. Не ми се вярва точно тя да не се поддържа и полага грижи за тялото си.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 12:59 от Mojito

# 131
Е, само на мен ли ми се привижда или ...  Shocked Камерън Диаз

# 132
Е, само на мен ли ми се привижда или ...  Shocked Камерън Диаз
И на мен ми се привижда Simple Smile

# 133
И какво по-точно ви се привижда?  newsm78

# 134
Между крачетата май все едно има нещо, ненормално издуто е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт