Звездни компромати-107

• 63 264
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • Cyprus, Пловдив
А не можаха ли да дарят пари на гладуващите деца в България,а не в Индия  Thinking

# 152
А не можаха ли да дарят пари на гладуващите деца в България,а не в Индия  Thinking

Не е имиджово за страната ни пред чуждестранните гости.

# 153
  • I want it all and I want it now.
Защо Миро "изгуби контрол" http://showbusiness.actualno.com/news_355841.html 

# 154
# 155
# 156
Момичета, днес в съседен хотел снимаха клип на някаква чалга певица, но не я разпознах, че беше руса и с големи очила Simple Smile Песента беше нещо от типа "хладно.....покрий ме с лед". Някакви идеи? Рядко дървена и неритмично танцуваща беше, дано после при монтажа я оправят...

# 157
  • Пловдив

Много се радвам, че Майкъл се оправи и много ми харесват като семейство, въпреки разликата във възрастта   bouquet

# 158
Момичета, днес в съседен хотел снимаха клип на някаква чалга певица, но не я разпознах, че беше руса и с големи очила Simple Smile Песента беше нещо от типа "хладно.....покрий ме с лед". Някакви идеи? Рядко дървена и неритмично танцуваща беше, дано после при монтажа я оправят...
Те май повечето са руси  и все в песните им искат с нещо да ги охладят , че им е много горещо. Mr. Green

# 159
# 160
 Joy
Е, има и брюнетки, които искат да ги обработват с ...нож... Whistling

# 161
За дървена - Гергана, Емилия. Още по дървена - Лияна ( ама тя не е руса ) . hahaha

# 162
Като че ли беше слабичка за Гергана...абе ще я видим. Боса, танцуваща в бяла мрежеста рокличка край басейн, класически сюжет Mr. Green

# 163
Joy
Е, има и брюнетки, които искат да ги обработват с ...нож... Whistling
Брюнетките май по - хард го предпочитат. Laughing

# 164

Общи условия

Активация на акаунт