Звездни компромати-107

• 63 325
  • 717
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Толкова нелицеприятна и мазна личност изглежда този Енчев! Как въобще някоя жена се навива да легне на операционната му маса?! Не ми вдъхва доверие нито като хирург,нито като човек,с когото въобще бих могла да общувам! Поздравления за вече бившата му жена!  bouquet

# 197
Нямам представа колко добър е като пластичен хирург, но като му видя безумните билбордове, ми се повръща. Браво за жена му.

# 198
Ако беше толкова добър хирург не ще да имаше нужда от толкова реклами - само от чешмата ми още не е потекъл доктора.

# 199
На тази снимка жена му има много измъчен вид, няма щастливо излъчване!

# 200
  • София
Ако беше толкова добър хирург не ще да имаше нужда от толкова реклами - само от чешмата ми още не е потекъл доктора.
А рекламите му са безумни, всъщност дори не мога да намеря думи да ги категоризирам. Отблъскващи са ми. Точно като него.
В последото интервю с него (отпреди седмица) той говореше за пластиката на носа си, която направил в Гърция. Също така се е подложил и на липосукция и говореше, че пак ще ляга под ножа. Имаше и още камара глупости, но кой ти помни всичко.

# 201
Една приятелка си слага хиалуронова киселина в устните при него, не ми харесва как и се получи. Все едно и я е слагал в частта между носа и горната устна и сега стои там издуто, като патица, ужас...бррр  Sick Ама тя си се харесва  Shocked

# 202
Относно рекламите, все още не мога да разбера тая - Прекалено много си харесвам ...ЦЕНЗУРА.
Това ли е за което си мисля  newsm78

# 203
  • София
А имаше една, нещо от рода на "Прекалено много се харесвам, за да работя"  Joy
Значи красивите не трябва да бачкат, така ли. Още днес си подавам оставката  Mr. Green

Това ли е за което си мисля  newsm78
Не знам за кое си мислиш, ама едва се удържам да ти напиша нещо от студенстските ни години - ще ти го припомня на лични.

# 204
Интересно интервю на Радина

Аз знам тези реклами на Енчев:
1  2  3 4
"Много си харесвам...цензура" не съм я мяркала Thinking

# 205
аз не разбрах защо сложиха цензура на билбордите?  Rolling Eyes Те верно са безумни, ама с тая цензура още по-глупаво... каква е идеята  Rolling Eyes

На мен много ми харесва фотосесията на Радина от последната ЕВА!! Страшно естествена и заредена с емоция, абе кефи ме това момиче и това е  Heart Eyes

# 206
  • София
Да не би да е някаква автоцензура като финален напън за оригиналност?

# 207
за това не се бях замисляла... може, ама пак идеята бяга...  Thinking

# 208
  • I want it all and I want it now.
В момента са модерни , ретро рекламите. Навлязоха в чужбина преди 2години. Явно от рекл. агенция са ги включили сега. Излиза по евтино отколкото да наемаш модели.

# 209
Цитат от сайта на Д-р Енчев  Wink

"Хиалуронова киселина
Това е веществото, което днес основно се използва за заглаждането на бръчките. Присъствува на пазара с различни търговски наименования и с разлина концентрация.В зависимост от случая, при по-повърхностните бръчки се използува по-разредена хиалуронова к-на, докато при по-дълбоките- по-концентрирана."
 hahaha

Ретро стил, при това непостоянен  Joy

Общи условия

Активация на акаунт