Звездни компромати-107

• 63 219
  • 717
  •   1
Отговори
# 525
Ако започне Wink

# 526
Просто Вихра и Ирина ще си сменят местата Wink

Mr. Green На Хазисчо браво от мен, фотошопът не го ли е смалил повече, ако не, евала! изпосталял от глад милият  Confused

Shocked Витомир Съръиванов и той ли такива ги вършил, съвсем съм изостанала откъм новини, уж беше и той примерен съпруг  ooooh!

# 527
 Вихра сигурно ще е гост в първото предаване, ще обсъждат провала на брака и и ще реват, както направиха с Алисия, когато се разбра за Валери и Николета, много драматично беше. Ако не е ПР (както на мен ми се струва) не е ли по добрия вариант наистина да се разделят, отколкото да е и с двете? И Вихра да ходи от медия в медия също една Емилия и да се обяснява, че са заедно. Днес пак някъде мернах интервю с Емилия, как жълтата преса убила личния и живот и скоро не ги били разделяли с Коко. То вече не знам има ли човек дето да и вярва, дано поне сама си вярва.

# 528
А Коко с кого е сега? Преси?

# 529
Представям си какво щеше да се избълва, ако Иван се бе разделил с Вихра заради някоя сервитьорка, или танцьорка в нощен клуб, например. Laughing

За хората, които познават семейството отблизо, това не е никаква изненада. Да са живи и здрави, и дано Ава не страда Peace
Точно.
Но детето няма да е първото на разделени родители. Това вече е толкова нормално, че чак плаши. Аз навремето много се срамувах, че родителите ми са разведени и от целия клас бяхме 3 деца с такива родители, имах се за чужденка:) Сега в класа на сестра ми се открояват само 7-8 деца, чиито майка и баща са заедно. Децата винаги страдат, въпросът е кое страдание е по-малко - живот в среда на лъжа, самозаблуда и гигантско напрежение или живот с един родител.

# 530
На мен пък ми е интересно в какъв състав ще започне "Станция НОВА"  Wink
Ако въобще започне. Нещо се носят слухове, че може и да няма.

# 531
  • In The Middle Of Nowhere
Джейк Гиленхал е това. Heart Eyes

Знам, че е той:) Питам от кой филм е - стар, нов, име?
A cleanly shaven Jake Gyllenhaal lays down the law Monday while filming scenes on the L.A. set of End of Watch.  Grinning

Meрси:)

На  внучката на Елвис, ако й е майка Лиса Мари/не помня дали е имал др бракове/ прилича доста на нея. Peace

ЕЛВИС  е  имал  само една дъщеря  и  от  нея  са  му  и  4 -те   внучета

Леле аз каква глупост съм сътворила  smile3555 обърках Лиса Мари с Присила.. Фактически тази му внучка е дъшеря на Лиса, ами прилича и на майка си и на баба си в такъв случай.

# 532
Представям си какво щеше да се избълва, ако Иван се бе разделил с Вихра заради някоя сервитьорка, или танцьорка в нощен клуб, например. Laughing

За хората, които познават семейството отблизо, това не е никаква изненада. Да са живи и здрави, и дано Ава не страда Peace
Точно.
Но детето няма да е първото на разделени родители. Това вече е толкова нормално, че чак плаши. Аз навремето много се срамувах, че родителите ми са разведени и от целия клас бяхме 3 деца с такива родители, имах се за чужденка:) Сега в класа на сестра ми се открояват само 7-8 деца, чиито майка и баща са заедно. Децата винаги страдат, въпросът е кое страдание е по-малко - живот в среда на лъжа, самозаблуда и гигантско напрежение или живот с един родител.

Според мен проблема за детето не идва от това колко деца са с разведени родители в класа, това е само част от шока. По-трудната част е в това, че трябва да свикне да гледа мама и/или тати с други половинки. А децата определено имат нужда от двама родители. В повечето случаи, че да не кажа и всички майката е по-потърпевшата, трябва да е много силна, страдайки за проваления брак да сияе отвън, за да не изглежда уязвима и за да е щастливо детето и. Ако е вярно всичко това - Кураж, Вихра!

# 533
Никой не знае каква е истинската причина, още повече дали не е някой евтин пиар от страна на Станция Нова за вдигане на рейтинга.
Ако е така, Вихра да си хваща и тя някой любовник и да се забавлява, а не като фолкаджийките да реве по предаванията. Не знам какво толкова му харесват на този Иван. Ирина е много хубава жена и някак не ми стои добре до това пиянде.

# 534

Точно.

Според мен проблема за детето не идва от това колко деца са с разведени родители в класа, това е само част от шока. По-трудната част е в това, че трябва да свикне да гледа мама и/или тати с други половинки. А децата определено имат нужда от двама родители. В повечето случаи, че да не кажа и всички майката е по-потърпевшата, трябва да е много силна, страдайки за проваления брак да сияе отвън, за да не изглежда уязвима и за да е щастливо детето и.

Тук си много права. Исках да изтъкна, че много деца вече са така, това ще е поредното. А не мисля, че на него и без това му е лесно.
От развода на нашите помня именно майка си - бяха ми обяснили, че известно време ще бъде тъжна, ала-бала и прекарвах повече време с други роднини - баба ми, леля ми. Всъщност, пораженията от един, пък бил той и най-цивилизования, развод идват доста по-късно, когато децата станат големи хора. Докато си дете, ако родителите ти са адекватни нещата се приемат лесно, после е трудното (специално моя опит е такъв).

# 535
  • София
Накаря всичко ще се окаже летен флирт, след който всеки ще се прибере при половинката си. Simple Smile

# 536
И аз се присъединявам към въпроса- Коко Динев като не е сега с Емилия , с коя е???

# 537

Точно.

Според мен проблема за детето не идва от това колко деца са с разведени родители в класа, това е само част от шока. По-трудната част е в това, че трябва да свикне да гледа мама и/или тати с други половинки. А децата определено имат нужда от двама родители. В повечето случаи, че да не кажа и всички майката е по-потърпевшата, трябва да е много силна, страдайки за проваления брак да сияе отвън, за да не изглежда уязвима и за да е щастливо детето и.

Тук си много права. Исках да изтъкна, че много деца вече са така, това ще е поредното. А не мисля, че на него и без това му е лесно.
От развода на нашите помня именно майка си - бяха ми обяснили, че известно време ще бъде тъжна, ала-бала и прекарвах повече време с други роднини - баба ми, леля ми. Всъщност, пораженията от един, пък бил той и най-цивилизования, развод идват доста по-късно, когато децата станат големи хора. Докато си дете, ако родителите ти са адекватни нещата се приемат лесно, после е трудното (специално моя опит е такъв).
Hug

# 538
  • София
Накаря всичко ще се окаже летен флирт, след който всеки ще се прибере при половинката си. Simple Smile

И Ирина ще бъде свалена от екран (това ще е официалният повод), а Вихра ще говори от първо лице със събеседничките си за трусовете в семейството и силата да продължиш напред.

# 539
Дъщерята на Кърт Кобейн.

Успях да намеря профилът на Ирина в бгмама и от случайни нейни постове ми се струва много мила жена  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт