Звездни компромати-107

• 63 139
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
  • София
^HONORA^, никой не може да ти държи сметка за мнението, много ясно  Wink За теб е неприемливо и толкоз.
На мен пък не ми пука кой как ходи на плаж, нито на колко години е  Peace

Ким Кардашиян с оригинални очила  пак тя  прави ми впечатление, че рядко се пуска неглиже, винаги е с перфектен грим, тоалети и се питам - не я ли изморява този перманентен стремеж да изглежда безупречно Thinking
Алесандра  Амброзио
Дженифър Лав Хюит

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 10:55 от tonkabonka

# 646
^HONORA^, никой не може да ти държи сметка за мнението, много ясно  Wink За теб е неприемливо и толкоз.
На мен пък не ми пука кой как ходи на плаж, нито на колко години е  Peace
newsm10

# 647
И на мен не ми пука, както и никой не може да ме съди или да ми държи сметка като се захиля като видя дядо с прашка или баба с цици до пъпа на плажа, сори  Mr. Green Peace

# 648
# 649
# 650
# 651
  • в Кошера
ЕврОто и на мен не ми е симпатична, особено след изявата си в ББ, но пък за монокините хич не ми бърка в очите  Peace

Вълка и Ивайла отново заедно?!

Чалгията Магда замалко да се пребие  Rolling Eyes

Зара набита и със сцепена уста?!

Джен и Джъстин искали бебе..

Шапките на Кейт, топ 10: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

# 652
 Вчера ми попадна списание, но не знам кое е точно, може би ОК, в което има снимки на Лиана с нормален грим, май представя летни тенденции в грима, много е красива! Ако го открия ще го сканирам и ще покажа снимки.

# 653
  • Burgas
Те Дичо и Катето Евро май на заведението на Андрей дето ще го събарят.Вчера по новините дадоха за заведението и имаше доста известни там-дадоха интервю с Фънки и Жорш Ганчев.
http://www.varnautre.bg/index.php?a=332&cid=14&articleID=24525

# 654
# 655
# 656
# 657
  • София
Шапките на Кейт, топ 10: 1,  9
Много ми е чудно как подобно нещо на главата минава за шапка  Mr. Green
Е, аз съм си проста - разглеждам шапката само от практично естество - да пази от студ или от слънце.

# 658
  • Варна
На деветата снимка е като селска мома гиздава.  Joy

# 659

Общи условия

Активация на акаунт