Звездни компромати-107

• 63 122
  • 717
  •   1
Отговори
# 690
Вече съм почти убедена, че "разводът" на Иван е реклама. Видяха колко полезно им се отрази раздялата на Андрей, та, айде наново. Зарад медиите се ожениха, зарад рейтинг се разделят. Прогнозирам, че ще има драма, участия тук и там и накрая ще си "простят". Силната и истинската любов ще надживей трудностите. Амин.

# 691
Вече съм почти убедена, че "разводът" на Иван е реклама. Видяха колко полезно им се отрази раздялата на Андрей, та, айде наново. Зарад медиите се ожениха, зарад рейтинг се разделят. Прогнозирам, че ще има драма, участия тук и там и накрая ще си "простят". Силната и истинската любов ще надживей трудностите. Амин.
 Peace Joy
Всъщност по какъв начин се е отразил полезно разводът на Андрей? Не съм в течение, затова:)

# 692

Ще се разбере в съответния брой Simple Smile То малко странно - вчера се разбра, днес вече изповеди...нещо е странна тази работа. Стори не е ли пак жълто, тоест може ли да се очаква, че ако там го пише значи е истина ?
А Стори не е ли месечно списание, което се подготвя по-дълго време?

# 693
 Peace Joy
Всъщност по какъв начин се е отразил полезно разводът на Андрей? Не съм в течение, затова:)
По време на лятната пауза непрекъснато се говореше какво ще стане с предаването, ще има ли рубриката, няма ли да я има, Даниела ще води ли, няма ли да води. Всички медии бяха заинтересовани от раздялата, а това увеличава потребителския интерес, дори на продуцентите не им е нужно сами да си правят реклама. Създава се едно очакване сред публиката за бъдещата развръзка. Имам чувството, че това е някакъв журналистически трик, създава се едно събитие, не заради самото него, а заради очакването какви последствие ще има то.

# 694
Някоя мацка спомена, че е видяла снимането на чалга клип с певица в бяла рокля край басейн с четирима негри  Joy, които обаче не хващат ритъма на попфолка  hahaha, малко ар енд би го дават. Ето го:  
http://vbox7.com/play:e3c719048b
Магда е!

# 695
  • където ми харесва
Някоя мацка спомена, че е видяла снимането на чалга клип с певица в бяла рокля край басейн с четирима негри  Joy, които обаче не хващат ритъма на попфолка  hahaha, малко ар енд би е. Ето го:  
Магда е!
Това тази, дето се потроши ли е? Tired

# 696
А, баш тя. Ама аз видях само като я снимаха с бялата рокля до басейна, статисти нямаше  Grinning

# 697
Стори е седмично списание Peace

# 698
  • Tам през Атлантическия океан

Прилича ми на мексиканска мома , тук е пълно с такава латино "хубост"   Wink

На мен не ми е по вкуса  Wink

# 699
  • Балчик
И аз клоня към това , че новият
любовен светски триъгълник е
ПР - акция , но само за едно
се замислям , Сарачинова
изглежда най- готина от
всички там водещи-отчаяни,
как по дяволите се е навила
да я въвлекат в такъв  филм  newsm78

# 700
Aз пък невярвам да са толкова изтрещели .Да се вкарват две семейства в такива филми заради пр , рейтинги и прочие.Не забравяйте , че имат деца все пак.Ако пък е заради рейтинга , това е наистина безумие. Rolling Eyes

# 701
# 702
  • Балчик
Aз пък невярвам да са толкова изтрещели .Да се вкарват две семейства в такива филми заради пр , рейтинги и прочие.Не забравяйте , че имат деца все пак.Ако пък е заради рейтинга , това е наистина безумие. Rolling Eyes
Наистина е безумие , но много и все
семейни драми и радости и
все в началото на нов сезон за предаването им.

# 703
  • Burgas
Някоя мацка спомена, че е видяла снимането на чалга клип с певица в бяла рокля край басейн с четирима негри  Joy, които обаче не хващат ритъма на попфолка  hahaha, малко ар енд би го дават. Ето го: 
Магда е!
Преди ми харесваше повече,сега ми е някак изкуствена на тоя клип,все едно не е тя,имитира някой май....

# 704
  • София
На Лияна нещо веждите не ми харесват, изобщо лицето не ми харесва никак.
Стил и грим също.
Тялото и е перфектно, на черното бяло не мога да кажа.

Магда в началото на кариерата си беше много сладурска, сега ми прилича на Барби-пластмасова Tired

Общи условия

Активация на акаунт