Звездни компромати-107

• 63 172
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
  • In The Middle Of Nowhere
Какво толкова е ужасното воблеклото на Марая?Обикновено  е облечена.

И аз бих казала нормално. Ако е с кецове що е с кецове, ако я бяха барнали с някви шикозни обущета, що е пък с такива на какви с е правят. Няма угодия  Rolling Eyes

# 93
  • София
Не е кофти снимката. Даже благодарение на токчетата пак не изглежда колкото е в действителност.

Детето на Мария си е облечено хубаво. Роклята е красива, голяма работа, че съчетанието с кецовете малко куца, но явно са имали някакви съображения. Може пък детето да е изявило желание да ги обуе. Ако ще говорим и сравняваме дечица, на мен лично Сури и нейните парцаливи и развлечени рокленца изобщо не са ми по вкуса. А за обувките й пък да не говорим.

# 94
# 95
На мен пък ми харесва на снимката, много секси дупе Peace

# 96

А знаете ли дали напълняването и се дължи на здравословен проблем? Аз също я харесвам дори и в този и вид. Много ми харесва това, че в лице въобще не си личи, че е пълна  Simple Smile

# 97
  • Варна
Красива булка е!
За мен обаче, двамата с Чочо ще си останат една запомняща се двойка.

# 98
Йоана Буковска е била прекрасна нежна булка.

# 99
Наистина е била хубава Йоана. Heart Eyes
А Анджелина на този фестивал изглежда ужасно,толкова съсухрен и измъчен вид има... Tired

# 100
# 101
 #Crazy #Crazy #Crazy вече съм сигурна, че тоя е пълен идиот, за да не кажа за*ник.  ooooh!

# 102
Момичета, не знам дали сте го коментирали, но днес дъщеря ми забеляза приликата м/у новия видеоклип на Борис Дали и този на Енрике Иглесиас, вижте сами.. И според мен има огрооомно взаимстване, като започнем с танцьорките и пилона, през "дигиталния" или не знам как да го нарека, ефект, сякаш се губи сигнал, сещате се. Докато стигнем накрая като дават Борис Дали да гледа танцьорките, такъв момент има и при Енрике, а да не кажа, че бекграунда е почти еднакъв.  ooooh!

Enrique:

Борис Дали:

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 20:55 от YourSoulMate

# 103
  • където ми харесва
Момичета, не знам дали сте го коментирали, но днес дъщеря ми забеляза приликата м/у новия видеоклип на Борис Дали и този на Енрике Иглесиас, вижте сами.. И според мен има огрооомно взаимстване, като започнем с танцьорките и пилона, през "дигиталния" или не знам как да го нарека, ефект, сякаш се губи сигнал, сещате се. Докато стигнем накрая като дават Борис Дали да гледа танцьорките, такъв момент има и при Енрике, а да не кажа, че бекграунда е почти еднакъв.  ooooh!
Enrique:
http://www.youtube.com/watch?v=vHJAUuicC0Q&ob=av2e
копирала си два еднакви линка

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 20:41 от La Haine

# 104

Общи условия

Активация на акаунт