Звездни компромати-107

• 63 161
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
  • Пазарджик/Лондон
И аз съм голям фен на моделите от 90- те - много красиви жени Heart Eyes.

# 61

Анджелина преди беше по-свежа и изглеждаше по-добре. Да знам, че и сега изглежда добре, но все си мисля, че ако беше на предишните си килограми щеше да изглежда по-свежа и по-млада. Защо имам усещането, че когато една жена отслабне и се застарява ...   newsm78 Вие как мислите?

# 62
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък не разбирам какво не харесате на Жизел или Саша newsm78

# 63
  • На брега на реката
Не знаех, че Блайт Данър от "Запознай се с нашите" e майка на Гуинет Полтроу. Пък дори не знаех, че и братът на Гуинет е в актьорското съсловие  Joy

# 64
На мен Жизел ми харесва много. http://i.actualno.com/club.bg/files/2006/10/30/9f8630fc83.jpg

# 65
  • Има много детски смях.
Защо имам усещането, че когато една жена отслабне и се застарява ...   newsm78 Вие как мислите?

Определено има връзка!
Неслучайно се казва, че жената трябва да избере- слабо тяло или младо лице.  Laughing

# 66
Не съм много съгласна с последното.При Джоли не говорим за здраословно отслабване и слабо тяло ,поне на мен ми изглежда толкова изпита.Направо има нездрав  вид .

# 67
Аз пък не разбирам какво не харесате на Жизел или Саша newsm78

Естествено, че има интересни лица в модата и днес. Но на мен лично Жизел не ми харесва повече от нито една моделка от 90-те  Peace
Харесвам:

Каролина Куркова
Адриана Лима
Миранда Кер
Мариса Милър
Doutzen Kroes

Като казах сегашните модели, имах предвид точно тези на снимките, които бях постнала, а не за моделите на Victoria's Secret и други изключения  Peace
Но съгласи се, че доста скелети се разхождат по подиума. Понякога като си пусна Fashion канала и се чудя от телевизора ли е или наистина момичетата на подиума са толкова слаби  Tired

# 68
  • In The Middle Of Nowhere
Време е да пристигат фенките на Мария и да ни затрупат със снимки от лятното парти за РД на Марая.  Flutter

Може ли и нефенките да публикуват?  Flutter
http://bg-bg.facebook.com/media/set/?set=a.237601719612868.59838 … 407004&type=1  Flutter

А тук e в Найт Флайт. Роклята ми харесва.

# 69
# 70
# 71
... Защо имам усещането, че когато една жена отслабне и се застарява ...   newsm78 Вие как мислите?

Най-малкото защото пълното лице е с опъната кожа, а на слабото си личи всяка бръчка. На снимката на Анджелина Джоли се вижда, че колкото и да са я шпакловали с тежкия професионален грим, пак си личат бръчките от носа към устата и от устата към брадичката.

# 72
  • София

Ей страхотни снимки ...върна ме в тинейджърските ми години.
  bouquet

# 73
Найт[/url] Флайт. Роклята ми харесва.
Роклята е страхотна, но на Мария и стои ужасно (моделът не е за ниски жени особено в комбинация с налъми).

# 74
  • София
новата татуировка на Майли
Означавала - equal rights for all!

Общи условия

Активация на акаунт