Звездни компромати-107

• 63 234
  • 717
  •   1
Отговори
# 495
http://-spam082-/n/azis--chisto-nov.41562.html Евала на Васко просто ефекта е поразителен ...

# 496
  • София
Не знаех че са двойка:
Теди Кацарова и Жоро Любенов на море в Гърция
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=995336

# 497
Като пуснахте новината за раздялата на Иван и Вихра се възмутих, но недно от момичетата ми отговори като няма любов какво да правят заедно или нещо подобно, да!! съгласна съм с това, ама пък според мен е нормално като няма любов или там от каквото имат нужда първо се разделят хората, тогава ходят и си търсят подходяща нова половинка Wink а сега какво излиза, че те си имали-вземане даване на работното място зад гърба на Вирха.  Peace

http://---/n/azis--chisto-nov.41562.html Евала на Васко просто ефекта е поразителен ...
Blush Това само на мен ли не ми излиза.

newsm78
Силвия Кацарова пък за кого ще се жени  Shocked

# 498
Като пуснахте новината за раздялата на Иван и Вихра се възмутих, но недно от момичетата ми отговори като няма любов какво да правят заедно или нещо подобно, да!! съгласна съм с това, ама пък според мен е нормално като няма любов или там от каквото имат нужда първо се разделят хората, тогава ходят и си търсят подходяща нова половинка Wink а сега какво излиза, че те си имали-вземане даване на работното място зад гърба на Вирха.  Peace

Ако цялата ситуация е истина, е много гадно за Вихра. Бях чела че с Ирина са не просто колежки, а и приятелки и  Вихра е довела Ирина като водеща на "Най-добрата майка".

# 499

Невероятно красиво дете, но смятам, че е още малка за такива изяви. Пошло ми е някакси. Става да я снимат за модел разбира се на някаква детска серия дрехи или нещо такова, но на мен снимките ми изглеждат все едно снимат 17-18 годишна девойка, извратено ми е  Tired

# 500
Ан Хатауей на премиерата на "Един ден" в Ню Йорк
Том Круз, Холмс и Сури Кети се в хеликоптер
Анджелина Джоли с децата си на кафе, Лондон
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 501

Че кво дори и внучка на Елвис има си данни момичето, красива е, харесва ми. Миранда Кер и малкото и ангелче както винаги са страхотни. Миранда носи невероятни рокли - дълги, флорални и много женствени, поне на последните две снимки ми се мерна с такива  Heart Eyes

Колкото до Ни Ло, странно ми е че чак сега се сети да спре солариума  Shocked Аз лично съм се престрашила да отида около 5 пъти, страшно зле действа на кожата  ooooh! Имам приятелка, която ходеше редовно въобще не харесвах как изглежда кожата на лицето и - изтъняла, суха, на петна, ужасно  Sick Чудех се тя не се ли вижда  ooooh! А на снимката, която е към статията тена и е ужасен, не млечен шоколад, а черен шоколад и леко на петна ми се вижда. Трудно ще се откаже според мен, т'ва е голяма мания и пристрастеност  Mr. Green

# 502

Ако цялата ситуация е истина, е много гадно за Вихра. Бях чела че с Ирина са не просто колежки, а и приятелки и  Вихра е довела Ирина като водеща на "Най-добрата майка".

За съжаление "приятелки" като тази Ирина с лопата да ги ринеш (ако е вярно твърдението). Аз на колко съм помагала, а после се натискат на приятеля ти или по друг повод те предават. Жена съм, обаче се пазя от приятели жени, рядко се намират коректни  ooooh!

# 503
  • на Земята

Ето още по темата
http://hotarena.net/lifestyle/oposumyt-ivan-na-more-s-lubovnica-idl-1130

# 504
# 505

Анджелина Джоли е  Sick Стърчат и кокалите вече, прилича ми на добре поддържана старица. Много се е съсухрила, много. Болна ли е, анорексичка ли е, не знам, но е като болна. Имам чувството, че едвам пъпли, измъчен вид има, много измъчен. Брад Пит не я ли вижда?  Shocked

# 506
  • София
Никога не съм харесвала Джолито, но и дори да е имала сексапил някога, сега и грам не й е останал. Няколко килограма отгоре ще й се отразят добре, пък ако ги съчетае и с тоалети, различни от черното, ще се възроди  Grinning

# 507
Никога не съм харесвала Джолито, но и дори да е имала сексапил някога, сега и грам не й е останал. Няколко килограма отгоре ще й се отразят добре, пък ако ги съчетае и с тоалети, различни от черното, ще се възроди  Grinning

Аз мисля, че тя има някакво психическо разтройство. Рязко свали килограми и облеклото и все в черно, измъчените и усмивки. Не знам на какво се дължи, но ми е мъчно за нея. Аз пък винаги съм я харесвала :Р Но в този и вид - не  Tired

# 508

За съжаление "приятелки" като тази Ирина с лопата да ги ринеш (ако е вярно твърдението). Аз на колко съм помагала, а после се натискат на приятеля ти или по друг повод те предават. Жена съм, обаче се пазя от приятели жени, рядко се намират коректни  ooooh!
Абсолютно. Жените сме ужас:) Но не знаем за техните отношения, може би са били добри колегиални и пак не е хубаво, но наистина не сме наясно. Отделно дали работата като водещ е помощ и за кого е била помощ също не знаем. Аз например, когато търся човек за някаква работа гледам да намеря най-подходящия и рядко считам, че това е услуга. Това е двустранен процес. Една позната казваше, че хората си изневеряват най-лесно именно с близки, приятели, хора от най-близкия кръг. Та в този дух това е нормално.

# 509
  • I want it all and I want it now.
Не знаех че са двойка:
Теди Кацарова и Жоро Любенов на море в Гърция
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=995336

Силвия Кацарова , кога се е развела? Аз сега ,разбирам и че ще се омъжва. Браво на нея.
И на мене ми е мъчно за Вихра. Сватба и развод почти едновременно. Иван ми е страшно противен. Зарязва си семейството и гледа чуждо.Не мога да го разбера.

Общи условия

Активация на акаунт