Звездни компромати-107

• 63 218
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
Много добър сценарий написахте момичета, но оставете професионалистите да си заслужат хляба, все пак Laughing Hug

# 541
Дъщерята на Кърт Кобейн.

Успях да намеря профилът на Ирина в бгмама и от случайни нейни постове ми се струва много мила жена  Thinking.
Тя и от ефира на Нова изглежда много мила, ама на ooooh!

# 542
  • София
Успях да намеря профилът на Ирина в бгмама и от случайни нейни постове ми се струва много мила жена  Thinking.

Точно за това и не го споделих във форума - защото и на мен ми изглежда мила, а и освен това много лични неща има споделени, които мародерите тук биха използвали по възможно най-гадния начин.
За това ще помоля и останалите да се въздържат. Гадно е да храним жълтурите !!!

В интерес на истината, видях Ирина на предпремиерата на Колите 2. Не ми се вида нито толкова красива, нито толкова мила. И Иван беше там с Ава. Дойдоха заедно, но стояха на дистанция един от друг по време на игрите преди филма. Не забелязах после кой къде седна. Уф, че ме яд, ама тогава още нищо не се говореше по темата, така че не представляваха интерес за мен Simple Smile

# 543
  • Русе/София

Успях да намеря профилът на Ирина в бгмама и от случайни нейни постове ми се струва много мила жена  Thinking.
Може ли на ЛС да ми кажеш профила и?

# 544
# 545
Дъщерята на Кърт Кобейн.

Успях да намеря профилът на Ирина в бгмама и от случайни нейни постове ми се струва много мила жена  Thinking.
Тя и от ефира на Нова изглежда много мила, ама на ooooh!
То това дали е мила не знам дали има общо. Отделно ние виждаме само резултата, не знаем много факти, за да и дадем оценка. За мен по-скоро изненадващото е, че изглежда много отдадена майка и добра домакиня, с фокус към семейството, мъжа и дома си. Така и не разбрах дали наистина се е развела или поне дали са разделени със съпруга и.

# 546
Преди да се заговори за раздялата на Андрей и Даниела я видях сама на Н.Рилски. Първоначално не я познах, по принцип не гледах редовно предаванията, но на живо изглеждаше много красива( на Тв не ми харесва), имаше невероятни очи, пълни с тъга, вървеше отнесено, изглеждаше много отчаяна. Още тогава си помислих, че тази жена има проблеми и не е щастлива, беше сама, и изглеждаше ужасно самотна и нещастна.....както и да е.........след време се заговори за проблемите им, и после се разведоха.

# 547
  • София
Айде и Фристо Мутавчиев с парфюм....Започва мъъничко да ме дразни:
http://goo.gl/Z17Bo

Открих много елегантен начин да пускаме линкове от Хотнюз:
Отваряте сайта: http://goo.gl/
Поствате вътре линка от Хотнюз, после във форума поствате съответния short link.

# 548
# 549

А аз като не гледам Станция Нова и ако се не се нищеше триъгълника Вихра - Иван - Ирина, та по тоя повод да се разровя да я видя коя е тази Ирина, така и нямаше да знам, че съм си комуникирала лично с нея.
Да, наистина е отдавнашен потребител в бгмамма.
Живее в много хубава къща в Симеоново, с хубав двор, хубаво куче.
Невероятна къщовница и домакиня е... или поне беше по време на майчинството си.

Това обаче не пречи да ми е мъчно за Вихра и Ава в цялата тази ситуация...

# 550
ПР отдела на Нова ТВ били обявили, че шоуто ще продължи да се излъчва. Няма да има вечерно шоу вече, а вместо него ще продуцират нова тъпня.

# 551
 А Вихра нямаше ли също профил тук, или беше в друг мамски форум? Чела съм и постове някъде, покрай Мюзик айдъл...

# 552
  • I want it all and I want it now.
На мене за Вихра ми е мъчно. За една жена ,която остава сама  с детето е най тежко. Почти половината покраи мен се разведоха. Дано поне да я обезпечи финансово.

# 553
  • София
Много ми е чудна тази закономерност - след 10 години връзка следва брак, а после скоропостижен развод. Натъквала съм се и на други такива случаи  newsm78
И на мен ми е мъчно за Вихра и ми е симпатична, за разлика от Ирина (впечатления от преди)

# 554
Много ми е чудна тази закономерност - след 10 години връзка следва брак, а после скоропостижен развод. Натъквала съм се и на други такива случаи  newsm78
Те не са от 10 обаче, а от 8-9 някъде.
На мене за Вихра ми е мъчно. За една жена ,която остава сама  с детето е най тежко. Почти половината покраи мен се разведоха. Дано поне да я обезпечи финансово.
Е да, но ако си с такъв тип мъж няма как да очакваш друго. Това не е нещо извънредно - цветя, рози и хоп-любовница. Това е постоянно. Рано или късно щеше да се случи (ако се окаже всичко вярно де).

Общи условия

Активация на акаунт