Звездни компромати-107

• 63 184
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
Странен ПР, меко казано. ...

Нищо странно няма, спомни си панаирите, които направи Бареков по тази схема.

# 586
# 587
# 588
Странен ПР, меко казано. ...

Нищо странно няма, спомни си панаирите, които направи Бареков по тази схема.
Не съм разбрала явно какво е ставало Simple Smile За мен е странно, определено, може би имам други представи за ПР. Сигурно това се продава достатъчно, за да допуснеш да изпаднеш толкова, че да си вееш мръсните гащи с цел внимание. Тоест, няма какво друго да предложиш.

# 589
Вихра имаше профил в биберонбг,аз пишех там редовно докато бях по майчинство.Там беше много активна,постоянно качваше снимки от срещите си с Даниела(от там разбрах,че е гадже на Андрей),ходеше редовно на мюзик айдъл,по времето когато мъжът и беше водещ и непрекъснато постваше снимки с кой ,къде се снимала,после като си купиха новият апартамент го снимаше постоянно как върви ремонта,от къде каква маса или какви столове си купила.Абе въобще целият форум бяхме наясно с личният и живот.Снимките и валяха като дъжд.Като цяло ми правеше впечатление за надменна,всички във форума като постне нещо се надпреварваха да я питат как е,какво е ,защо е и тем подобни и супер  много и се подмазваха.Накрая собственичката на форума,Ева я банна и така вече всички са в неведение за личните и драми.

# 590

Мон дьо  Joy - Благой Георгиев. Българският Бекъм. Новият Исус. Най-ебливият иконостас.

# 591
# 592
Блазе му на него, бих добавила аз. Тя не е коя да е мацка Heart Eyes

# 593
Яяя кой е най-богат - Джей Зи. Блазе и на Бионсето Simple Smile

http://infonews.bg/?p=2201

Ами, че да, аз не съм изненадана, винаги съм знаела, че Джей Зи има много кинти  Money Money Money, ама нещо хич не ми харесва в муцунката  Crazy Mr. Green Blush

# 594
  • In The Middle Of Nowhere

Уникално  Laughing Само за едно не мога да се съглася. Кучетата на Славчо Тошев били жалки пародии. Айде моля ти се/авторе/ да не обиждаме породите.  Кученцата не са виновни, че са такива, както и кои с а им стопани.

# 595
Вихра имаше профил в биберонбг,аз пишех там редовно докато бях по майчинство.Там беше много активна,постоянно качваше снимки от срещите си с Даниела(от там разбрах,че е гадже на Андрей),ходеше редовно на мюзик айдъл,по времето когато мъжът и беше водещ и непрекъснато постваше снимки с кой ,къде се снимала,после като си купиха новият апартамент го снимаше постоянно как върви ремонта,от къде каква маса или какви столове си купила.Абе въобще целият форум бяхме наясно с личният и живот.Снимките и валяха като дъжд.Като цяло ми правеше впечатление за надменна,всички във форума като постне нещо се надпреварваха да я питат как е,какво е ,защо е и тем подобни и супер  много и се подмазваха.Накрая собственичката на форума,Ева я банна и така вече всички са в неведение за личните и драми.
Да, така е. И аз четях там, доколкото помня случката с нейното банване беше голяма простотия, тя реши да се прави на интересна и велика водеща, обяви как известните нямали приятели, щото били известни и куп други простотии, взе да обижда разни потребители. Прояви си адски селския манталитет в крайна сметка и я баннаха. Целия форум се разкудкудяка и бяха баннати бая девойки освен нея. Други сами се оттеглиха. Цялата група си сформира нов форум и спряха да пишат в биберона.

# 596
Лияна. Българската Анджелина Джоли, Боже, опази! Дама пика, жена на крайностите - вчера с Махмуд, утре - с Исус, вдругиден - пак с Махмуд, щото май нещо точел ятагана и номер 2 за малко да го отнесе. Незнайно защо псевдонимът й съвпада с превозното средство на Тарзан.  Joy Joy

# 597
Лияна. Българската Анджелина Джоли, Боже, опази! Дама пика, жена на крайностите - вчера с Махмуд, утре - с Исус, вдругиден - пак с Махмуд, щото май нещо точел ятагана и номер 2 за малко да го отнесе. Незнайно защо псевдонимът й съвпада с превозното средство на Тарзан.  Joy Joy

Оххххххх, пак ли, втора доза смях, смея се сама в стаята на работа  Joy Joy Joy

# 598
  • където ми харесва
Валери "косвената причина да сме в четвърта урна" Божинов -страхотно определение  Joy

# 599
 Божинов има хеттрик за новия си отбор в контрола..и коментар под статията "Явно Николета е в цикъл" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт