Звездни компромати-107

• 63 172
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
Аз бих се радвала да видя Сашка в роля...неведнъж съм казала , че и се радвам.
И аз.
Страшен фен съм на Стъклен дом, но ако Сашка дойде ще го гледам и на повторение. Mr. Green

# 601
Мон дьо  Joy - Благой Георгиев. Българският Бекъм. Новият Исус. Най-ебливият иконостас.
Joy Joy

# 602
Тая статия е култова, само моментът с Могилино ме издразни. Радвам се, че известните от най-долните позиции за пръв път ги чувах.

# 603
Може ли и на мен на ЛС профила на Ирина? Дискретна ще съм.

http://paparazzi.bg/novina/1063/%D0%9B%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D … 0%9C%D0%BE%D1%81/  Mr. Green Мале,мале. Лилянчето е опасна.  Stop

# 604
Може ли и на мен на ЛС профила на Ирина? Дискретна ще съм.

http://paparazzi.bg/novina/1063/%D0%9B%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D … 0%9C%D0%BE%D1%81/  Mr. Green Мале,мале. Лилянчето е опасна.  Stop

Изглежда напълняла. Rolling Eyes

# 605
# 606
Хора моля по спокойно идва нов сезон от другия месец всичко е ПР !! Как иначе ще ни накарат да гледаме  hahaha
Вчера Вихра Иван и детето бяха на с.Лозенец , където както знаете имат имотИ .! Там са почти цялото лято имам и снимка но не слагам жълтите да предложат цена !!! :
mrgreen:

Лозенец покрай морето ли?

# 607
Аз не виждам каква е тази тайна за профила на Ирина - защо не го постнете накрая, от какви съображения не го правите?! Аз не знам кой е междудругото  Laughing

# 608
На мен пък изобщо не ми е жал за Вихра, съжалявам Ирина. Струваше ми се разумна жена и връзката й с това пияно леке не й отива.
За Ава.......в края на краищата детето е по-добре да живее с един идиот отколкото с двама.
И изобщо цялата работа ми се струва изкуствена шумотевица с цел съживяване на рейтинга след издънката с Васа, лека й пръст. То нормален човек няма да се бъзика точно с това, но всички знаем че в двата запъртъка /А и И/, нищо нормално няма.

# 609
  • На морето!
За Ава.......в края на краищата детето е по-добре да живее с един идиот отколкото с двама.
......И изобщо цялата работа ми се струва изкуствена шумотевица с цел съживяване на рейтинга след издънката с Васа, лека й пръст. То нормален човек няма да се бъзика точно с това, но всички знаем че в двата запъртъка /А и И/, нищо нормално няма.
Кое по-точно наричаш "издънката с Васа"? Издънката беше нея, не тяхна. Това, че почина скоро след това е трагично стечение на обстоятелствата, а не непредумишлено убийство.

# 610
На мен пък изобщо не ми е жал за Вихра, съжалявам Ирина. Струваше ми се разумна жена и връзката й с това пияно леке не й отива.
И изобщо цялата работа ми се струва изкуствена шумотевица с цел съживяване на рейтинга след издънката с Васа, лека й пръст. То нормален човек няма да се бъзика точно с това, но всички знаем че в двата запъртъка /А и И/, нищо нормално няма.
Peace много точно си го  казала, и аз не харесвам Вихра - голям лицемер и преструвка. Та някой ще ми обясни ли за профила на Ирина? Rolling Eyes

# 611
Не ми се навлиза в тази тема отново Menina. Но нещата изобщо не бяха просто трагично стечение на обстоятелствата -лично мнение!

# 612
  • Bayern
......И изобщо цялата работа ми се струва изкуствена шумотевица с цел съживяване на рейтинга след издънката с Васа, лека й пръст. То нормален човек няма да се бъзика точно с това, но всички знаем че в двата запъртъка /А и И/, нищо нормално няма.
Кое по-точно наричаш "издънката с Васа"? Издънката беше нея, не тяхна. Това, че почина скоро след това е трагично стечение на обстоятелствата, а не непредумишлено убийство.

Menina,   напълно подкрепям newsm10 newsm10 newsm10

# 613
Според мен брака на Иван и Вихра беше замазване на положението след развода на Андрей. Явно ПиАрите им така се решили. Как пък Иван му се зажени ей така изведнъж след толкова години на практика семеен живот? Ама тяхна си работа..

И аз съм изпуснала това с профила на Ирина..ако може някой да разясни,моля  Mr. Green

# 614

Общи условия

Активация на акаунт