Звездни компромати-107

• 63 158
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
Какво толкова жалите Вихра? Чудо голямо, нито са първата, нито последната двойка, която се разделя. Вие ще изкарате Вихра мъченица. По-скоро ми е чудно Ирина какво прави с Иван, освен ако и тя не е отявлен любител на чашката, та да си правят компания в пиенето. Иначе никак не си отиват като двойка.

# 616
Историята ми напомня тази на Валери и Николета - горката Алисия, проклетата Николета , горкото детенце Cry

# 617
  • Tам през Атлантическия океан
Kaкъв странен фотошоп на Българската Анджелина  Thinking или аз не съм на ТИ с анатомията  newsm78

На сн. поДмишката на дамата продължава и под сутиена ( добре ли обясних) а бе цялата и лява ръка е изродена  newsm78  Според мен  хората които правят фотошоп тряба да учат и малко анатомия или рисуване  Thinking

ето http://images.webcafe.bg/2011/08/10/312231231/618x346.jpg  Thinking

сн. е от статията http://www.webcafe.bg/id_2088232688_S_aromat_na_pot_butonki_i_vazelin

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 21:57 от Desss

# 618
Caipirinha, жената до Иван не е, за да му е другар по чашка, а за да избяга от нея с чашката..
Историята ми напомня тази на Валери и Николета - горката Алисия, проклетата Николета , горкото детенце Cry
Да бе, горкта Алисия остана сама и веднага откри голямата любов след това нещастие, как пък не остана сама, сигурно случайно е...

Kaкъв странен фотошоп на Българската Анджелина  Thinking или аз не съм на ТИ с анатомията  newsm78
На сн. поДмишката на дамата продължава и под сутиена ( добре ли обясних) а бе цялата и лява ръка е изродена  newsm78  
 нормално слабо хубаво тяло  Peace

# 619
lanibardi, сигурно имаш предвид да избяга от чашката?

# 620
Имах предвид, че когато е с чашката и компания, официалната му половинка до него няма място и не му е нужна Peace. Вихра вкъщи, Иван на черешата някъде..

# 621
  • където ми харесва
Имах предвид, че когато е с чашката и компания, официалната му половинка до него няма място и не му е нужна Peace. Вихра вкъщи, Иван на черешата някъде..
Вие светите ли им, та знаете?

# 622
Никой не е застрахован от нищо в този живот, но за мен историята е много добре скроена от Иван и Андрей с цел по - висок рейтинг на предстоящото им шоу от месец - септември.
По ме учудва Вихра - зряла жена, защо се е съгласила на този ужасен сценарий?
Нали и наша съфорумка ги е виждала тези дни  заедно и щастливи, което доказва, това което мислим някои от нас.

# 623
Вие светите ли им, та знаете?
Те да не са скрити някъде  Rolling Eyes - Вихра си е "отчаяна съпруга" въпреки, че се правят на семейство  Tired

# 624
  • In The Middle Of Nowhere
Аз не виждам каква е тази тайна за профила на Ирина - защо не го постнете накрая, от какви съображения не го правите?! Аз не знам кой е междудругото  Laughing

Защото имало мародери на сайта  ooooh!. Поне да беше написала въпросната която хвърли бомабата з а профила, че няма намерение да го споделя, та да не питаме и чакаме.. Благодаря на момичетата, които ми го пуснаха на лс.

Момичета, наесен ще се разбере кой, какво, къде и с кого:)

# 625
Извинявайте, но коя е тази Ирина?

# 626
Води рубриката "Най-добрата майка" в Станция Нова.

# 627
Ирина води тази рубрика, но е меко казано ужасна водеща.

# 628
  • Варна
Стига бе, то много сложно да се намери този профил Laughing И жокер ви дадоха, какво се чудите не мога да разбера.

# 629
На мен Ирина ми стана симпатична, след като прочетох малко от публикациите и във форума, чак не ми се вярва да хлътне по това леке.

Общи условия

Активация на акаунт