Кой какви сериали гледа? - Тема 4

• 52 148
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • София
супер сте, мерси Simple Smile първи сезон дръпнат Simple Smile

# 241
  • София
Знаете ли някъде да има списък на сериалчетата със свръхестествени елементи /вампири, извънземни и пр./? Чудя се какво да започна да гледам  newsm78

# 242
  • София
Знаете ли някъде да има списък на сериалчетата със свръхестествени елементи /вампири, извънземни и пр./? Чудя се какво да започна да гледам  newsm78
Виж в общата тема за сай-фай. На първа страница имаше изредени повечето Peace

# 243
  • София
нямам идея - това което се сещам - свръхестествено, истинска кръв, дневниците, да бъдеш човек, изгубеното момиче, портите, грим, имало едно време,  тайният кръг, бедлам, смолвил(почна добре), шепот от отвъдното, хейвън,  чета за някакъв чародейките, Dark Angel, старичките бъфи и ейнджъл, бар карма, но е без същества, герои, старгейт, каприка, В, Battlestar Galactica, сега гледам по фокса рекламират някакъв не обикновенното семейство или нещо от сорта, за семейство със суперсили, зомбитата, динозаврите, ясновидката тру, досиетата на дрезден, moonlight, имаше някакъв нов за тийн върколаци

# 244
  • София
Благодаря   bouquet, в общата тема за сай-фай имат страхотен списък  Laughing

# 245
  • София
хахах, даа и аз сега като писа Нелката я потърсих.... списък е...уоу Simple Smile

# 246
аз не гледам сериали. Това е мъчение особено латино-американски , турски и пр...
Гледам само игрални филми.

В последно време съм без ТВ- може би повече от година... newsm78 предпочитам да чета книга или  не знам , докато се обърна, вечеря , децата и виж дошло е време за сън....
понякога и прогнозата за времето не виждам...
то не виждам и нещо, което да си струва да види човек по тв...всичко е манипулирано и тъпооооо...
реклами за превръзки и т. хартия и дормео. ooooh!...точно на обяд или вечеря!!! #Crazy ужасссс..

Май нешънъл географик само си заслужава  Peace

# 247
  • UK
Ти прочете ли изобщо заглавието на темата? Ежедневието ти не ни интересува.

# 248
  • София
аз не гледам сериали. Това е мъчение особено латино-американски , турски и пр...
Гледам само игрални филми.

В последно време съм без ТВ- може би повече от година... newsm78 предпочитам да чета книга или  не знам , докато се обърна, вечеря , децата и виж дошло е време за сън....
понякога и прогнозата за времето не виждам...
то не виждам и нещо, което да си струва да види човек по тв...всичко е манипулирано и тъпооооо...
реклами за превръзки и т. хартия и дормео. ooooh!...точно на обяд или вечеря!!! #Crazy ужасссс..

Май нешънъл географик само си заслужава  Peace
Ще почина...

# 249
Не почивай, по-добре вампирясай Simple Smile

# 250

В последно време съм без ТВ- може би повече от година...

Хм, всъщност и аз така не гледам ТВ, ама хич,
само от/на компютъра  Joy

# 251
  • София
Ох, отдавна някой не ме е развеселявал така!

Тук иначе май всички сме `за` вампирясването!  hahaha

# 252
  • София
 rotfImao rotfImbo

то и аз нямам телевизор от има-няма....7 години Simple Smile ама томва не ме е спряло ни сериали, ни филми да гледам на килограм Simple Smile
за сапунки си има друго място... а междо другото 2011 за мен е ужасно слаба година за киното, та сериалите направо блестят пред 2/3 от кинопродукциите Joy

# 253
  • София
Ммм, дааа... слаба е... да видим равносметката на Оскарите що за щуротия ще е...

Аз зяпам Синове на Анархията - ънбъливъбъл прекрасен  Heart Eyes

# 254
Аз съм доволна от филмите тази година, особено анимациите. Хубави комедии излязоха също.
Да добавя един сериал към списъка ми - Community , гледам ще го пускат на български по бтв комеди, ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт