Отговори
Здравейте! Търся къде да започна шофьорски курс и за сега съм се спряла на школата ABC или Експрес В (мисля, че са едно и също) в Студентски град. Ако може някой, който е бил при тях или е чул нещо за процеса им на работа да сподели. Препоръки за инструктори от там също ще са от полза. Благодаря.

# 1
За София мога да препоръчам Учебни Центрове България, в момента карам при тях, записах се февруари и сега шофирам, понеже се наложи да карам с двама инструктори, съм много доволна. Обясняват много добре и спокойно, аз научих неща който в родния ми град не ги учат. Поне мойте познати не са ги учили много неща, а имам такива с който са се държали и грубо. Беше ми важно да ми се обяснява спокойно. Аз се записах в офиса който е срещу мол София, че исках да не се притеснявам да шофирам в центъра и да мога да съм спокойна, че ако работя в центъра ще си ходя с колата.
П.п стана дълго, но ти пожелавам където и да избереш да имаш добър инструктор.

# 2
Аз карах А категория в Експрес В и изобщо не съм доволен, почти изобщо не ти обръщат внимание, и не ти обесняват. Казват ти тука това е упражнението и почвай да го правиш, един път нещо не ми е казано това тука ето така е добре да се прави или така не е добре да се прави. И също така докато съм чакам да започне моето упражнение съм гледал как хора са карали и Ц категория, и останах с впечатлението, и че на тях не им се обръща много внимание.
И моето мнение ако имаш знания за съответната категория и ти трябва някаква школа, добре запиши се в Експрес В но ако чакаш нещо да те научат не препоръчвам.

# 3
Аз карах при инструктор Петър Сретенов.Съжалявам за изборът си.На нищо не ме научи.След два неуспешни опита се преместих в друга автошкола.За мен е недопустимо инструкторът да ти казва,че ще ти стиска палци да те скъсат.През цялото време тоя човек не спря да говори по телефона.Скъсяваше ми часовете и не получих обучението което очаквах.Категорично не препоръчвам инструктор Петър Сретенов.

# 4
Изкарах цял курс Категория А при може би най-свестния инструктор, който съм срещал в школата на АВС (Експрес В). Смело можа да кажа, че Валентин Луканов (Инструкторът), положи огромни усилия наистина да ме научи да управлявам мотор (не да карам, а управлявам). Супер внимателен, мега спокоен, което много ми хареса, обясняваше ми всеки компонент по няколко пъти на ден ! Така и не му омръзна от моите въпроси и този човек ми вдъхна уникална увереност и на самия изпит. Бях напрегнат и стегнат, но благодарение на неговото спокойствие се отпуснах и всичко мина по мед и масло, както се казва.
Така че аз мога да кажа само супер положително мнение за школата и в частност за Валентин Луканов!
Между другото цялата школа ми беше препоръчана от човек професионалист в сферата на логистиката, така че малко недоумявам писанията ви!

# 5
Изобщо не съм доволна. Сложиха ми един старец на име Свилен, който нито чува, нито реакциите са му адекватни. Буквално трябва да крещиш в колата за да те разбере. Куче от старата школа е, обучен да ти иска повече пари и да те уверява че ти трябват още часове, не платиш ли екстра 300-400лв. първото ти скъсване е на 100%.

Отделно, маршрута е повече от покъртителен, то са дупки една след друга и нарочно те прекарват през най-тесните улици, за да ти хване волана и да те скъса с извинението "щеше да се блъснеш в колата до теб".

Никаква организация и за самия изпит, викат те в 7 и нещо сутринта и после пада едно чакане до 12:30-13:00 когато най-накрая започват да ви разпределят по колите. Познават се с изпитващите, така че да си имате едно на ум как функционират нещата в тази школа.

Общи условия

Активация на акаунт