Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 53"Кекс със стафидки на есен"

• 20 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Враца

И да оставите нещо и на бабето  Crazy Crazy

# 166
Да, този път Гугъла беше благосклонен. Става въпрос за филма на Хазал-кога, ще се появи на екран, какъв жанр е и историята, която се пресъздава в него.

# 167
Добре, че племеничката не е тук, че ще се нахвърли върху него от раз. Joy

# 168
  • Враца

Хайде бабини хиеничкии  Crazy Crazy да ви е сладко   bouquet

# 169
  • Варна
Да, този път Гугъла беше благосклонен. Става въпрос за филма на Хазал-кога, ще се появи на екран, какъв жанр е и историята, която се пресъздава в него.
Да за филма и изглежда ми интересен  Simple Smile

# 170
Бабе, момите се поумориха. От няколко вечери тичат по момчето, не им останаха сили вече. Joy

# 171
  • Враца

Айде баба хапвайте утре пак  Mr. Green

# 172
Да за филма и изглежда ми интересен  Simple Smile
Ще  гледаме  филмите и на двамата наесен, стига да ги пуснат в нета, че те май по кината, ще ги дават, или греша. newsm78 Ако е по някой турски канал би било чудесно.

# 173
Опаа пак почерпки направо напълнях  ooooh! ама ще взема много ясно  Mr. Green
Аз ще се оттеглям поне за сега  Rolling Eyes нещо ми се прилягва малко  Laughing ще си пусна някой филмче сигурно  Hug Hug

Лека вечер  Hug Hug Hug

# 174
Лека Вили.

# 175
  • Враца
Бабе, момите се поумориха. От няколко вечери тичат по момчето, не им останаха сили вече. Joy
Оо ми какво се оплакваш бе бабе тъкмо ще има повече за нас по-възрастните  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 176
  • Враца
Аз ще се оттеглям поне за сега  Rolling Eyes нещо ми се прилягва малко  Laughing ще си пусна някой филмче сигурно  Hug Hug

Лека вечер  Hug Hug Hug

Бабе щом е така утре НЯМА почерпка да си отпочинете и после пак  Mr. Green
Лека и да сънуваш че си мивката от снимката на Чаги  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Flutter Flutter

# 177
Аз давам ред на младежта. Че моите щерки все неженени ли ще ходят? Само едната ми се задоми и си има две отрочета. Joy Joy

# 178

Лека вечер  Hug Hug Hug

Бабе щом е така утре НЯМА почерпка да си отпочинете и после пак  Mr. Green
Лека и да сънуваш че си мивката от снимката на Чаги  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Flutter Flutter

Joy Joy Joy
Ти и пускай всеки ден, па дано ги задомим всичките, че аз обичам внучета, но си имам само двечки. Joy

# 179
  • Враца
Аз давам ред на младежта. Че моите щерки все неженени ли ще ходят? Само едната ми се задоми и си има две отрочета. Joy Joy
Ааа бабе много си ги разглезила  Naughty . Я си земи една хубава дажба от таз почеркпа че не се знае кога пак ще има такава  Mr. Green Mr. Green , нали младите се оплакват от напълняване  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт