Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 53"Кекс със стафидки на есен"

• 20 677
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Детенце лека и на тебе.
                              Маминка ти Simple Smile

# 196
# 197
Хриси, темата е станала страхотна с род.дърво и талисманчето от Славенка  bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ на лягащите Hug

Снежка Hug Hug Hug

Чудесно Тинче. Ще успееш, вярвам в теб. Hug Като те гледам как се справяш с преводите на диалозите, си мисля, че ти основата я имаш. През тази година и половина, ще се усъвършенстваш и, ще успееш, сигурна съм.
Тинчето е страшна и езиците много и вървят Hug и аз също не се съмнявам в нея. Hug

Благодаря ти Бабе аз продължавам купончето   ,че дано се появи Мамето ми случайно  Rolling Eyes тя има навика късно да минава  Mr. Green

Направо нощна птица ще ме изкараш. newsm78 hahaha
Мамеееееее веднага те усетих  hug hug  да си призная през телефона ви шпионирах Whistling Whistling
hug
Искаш да кажеш, видях те Whistling hahaha не си усетила нищо май

# 198
# 199
Големи купони е имало, голямо чудо Crazy знаех си аз, че съм най-послушна Rolling Eyes ...или поне така изглежда. Mr. Green

Бабееееее я пусна онази песничка лятната нещо си за някаква сеньорита се пееше  Whistling

Ето бабе  Hug
Страхотно парче Whistling и на мен много ми харесва.  bouquet  И на Габи и е любимо. Rolling Eyes

# 200
# 201
# 202
# 203
# 204
Добро утро! Hug

Желая ви хубав ден!  bouquet

# 205
  • в очите на дъщеря си
Добро утро    Hug

Снежи,   bouquet

# 206
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug

# 207
  • в очите на дъщеря си
инфо за 25 епизод , но май е само клюка

New tip..in 25 Emir will understand that Feriha knows about Aysun's illness cause of her crying.He will say "you knew"..Feriha will be surprised because she think that it's her own letter.Emir yells "why didn't you tell me,how could you hide it from me?" and leaves.Both learn about their mother condition.Feriha will be next to Zehra.Emir will think of his yelling to her and will regret it.He calls her but she doesn't answer.Hande is also at the hospital and will say to Emir "Look Feriha is not by your side".Emir gets angry.Zehra becomes worse and this is how the episode will end.So there won't be not much Femir in the episode.

Емир, ще разбере ,че Фериха знае за болестта на майка му . Емир ще и каже " Ти знаеш", а Фери ще бъде изненадана защото тя си мисли  , че това е нейното писмо.Емир ще и се разкрещи" Защо не ми каза, как можа да криеш от мен". И двамата ще научат за състоянието на майките си . Фериха ще е до майка си , а Емир ще съжалява за това , че и се е разкрещял. Ще и звъни по тела , но Ф няма да му отговори.Ханде ще е в болницата и пак ще настройва Емир с/у Фери .Емир ще се ядоса. В края на епизода Зехра ще се влоши и така ще свърши епизода Peace

# 208
  • в очите на дъщеря си
Хазал ще снима нов филм през 2012.Главната роля ще се изпълнява от Енгин Атлан , който участва в Анадолски орли.Героинята на Хазал ще се казва Лале. Историята на филма е за 5  души живеещи в затвора.

# 209
  • Варна
Хазал ще снима нов филм през 2012.Главната роля ще се изпълнява от Енгин Атлан , който участва в Анадолски орли.Героинята на Хазал ще се казва Лале. Историята на филма е за 5  души живеещи в затвора.
Оная информация дето я сложих вчера сигурно  била за този филм защото пишеше 2012 година
Ако не свърши света ще го видим този филм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт