кУ тий криво , зуза е виновна!-7-ма тема -кокоша!

• 37 673
  • 713
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Тази тема за какво е? Thinking

# 526

Питай Зуза дет' за 'сичко е виновна!!!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 527
  • гр.София

Питай Зуза дет' за 'сичко е виновна!!!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 528
В тази тема, ненормални мацки в репросуктивни проблеми си публикуваме ей такива глупости

за да не изтряскаме  Mr. Green

Общо взето за спам Thinking

# 529
  • София
Ясно.

# 530
Зузо днеска ми е едно мнооого криво още от сутринта-ТИ СИ ВИНОВНА шЪ зНаЙш!  Joy Joy Joy
И по този случай малко раничко,ама рано пиле рано пее!  Joy Joy Joy

# 531
Жоржи, не знам защо така ме спрегнаха...все аз да съм виновна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ще си трая до следващата тема, ако ще има такава.

Що ти е криво, сестро? Я си излей душата! Ако това ще те успокои и аз съм крива  hahaha, но в такива моменти се хиля като пача  Mr. Green Mr. Green Mr. Green пробвай, помага! Hug

# 532
  • до едно тепе
Що ви е криво бре мацки.Дайте да го изправим набързо.Ааа кви са тия кривини Crossing Arms

# 533
Поспалане, ако трябва да съм честна, след като си поспаланчих около час в късния следобед, някак ми се поизправи настроението  Mr. Green В спането е ключа  Joy

# 534
Здравейте, помързелувах те ли си през почивните дни.
Аз три дена това правих  после и това и едва вчера успях малко така да си почина

# 535
  • до едно тепе
Зузко ще се сетиш ти де е ключа от бараката Hug Joy
Ние почивните дни имахме майстори и аз се възползвах,че не мога да се излежавам та си свърших с една таблица дето шефа я искаше от месец насам,ама нямаше кой да му я направи hahaha
Отивам да похапна,че после ще трябва да излизам Laughing
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 536
Въх, ма кво ми е УтрепанУ днес  Tired Все едно не съм спала около седмица и половина, две  Mr. Green Ужас!

Айде по едно следобедно кафе, а?  Thinking

# 537
ОоООо здравейтИ бе!Пак никви ви няма!
Ние почивните дни бяхме по едни панаири, едни батути, пързалки, въртележки - абе малката ни побърка, убихме се кат' кучета.Та снощи след Огромното скачане и бягане бяхме ей така:

А мъжо, ей така:

Днес обаче вече съм във форма, нагласих се сутринта аз- оправих фризурата и вече успешно си бачкам  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 538
Дидолино, за таз фризура, струва ми сА, поне 2 дена са отишли за я направиш. И ми са првави на ударена, признай си hahaha

Ето ти малко идеи за утре, да нИ каЙш после, че съм лоша

ОООООООХХ, КАК ИСКАМ И АЗ ТАКАААА!  hahaha hahaha hahaha

# 539
А да 'апнИм, нИ искатИ ли?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт