Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 23

• 19 454
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София

newsm78 newsm78 newsm78

Слънчоооо,нарде си джанъм...да кажеш за какво иде реч? newsm78 Копнах го от темата за 1001 нощи....и там няма превод....Предварително ,БЛАГОДАРЯ !!! smile3525  love001
Това много не го разбрах-от 5-14 август Селен Сойдер избира партньори,присъединете се и вие,очакваме ви(явно е някакъв кастинг,ама за какво точно)

# 136
# 137
Милички, изпълнявам си обещанието от днес ...... от снимките сте го видяли с тяхната ракия, винцето и кафето, с бира май наистина не ми е попадал, вижте какви ги върши обаче с уискито........ Joy Joy Joy Съжалявам не го намерих като песен ! Интересното започва на 1.36

# 138
Уиски, ракия все тая - градус да има Joy Joy Joy Joy Joy

# 139

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 23:26 от arpha

# 140
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А това обещах нощес !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141
С тази ви пожелавам спокойна нощ !   love001  love001  love001

# 142
# 143
Све браво скъпа,  smile3501 newsm51 от къде ги намери тия красавици и красавци? Crazy Crazy Crazy Опасна си ей   love001

Чак сега разбрах, че това е за мен  bash и без това ме цепи де  Joy Joy Joy Та, извършвам кражба от един турски форум, но мисля, че щом е качено, няма да ме арестуват я, и освен това  hahaha hahaha hahaha съвсем нарочно си признавам  Joy Joy Joy Не знам името обаче, защото винаги попадам на него чрез снимките  hahaha hahaha hahaha и никога не се сещам да си го запаметя !

Не се притеснявай Арфи, никой нама да те арестува за това, още повече - форумите са за всички, ако не искат да им копваме снимките да не ги качват Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 144

Раничко тази вечер мила, хайде лека нощ - утре повече, че и филм ще си имаме от 22.00 часа Wink

# 145

Хубаво клипче, Арфи  bouquet Музиката на Беррин и Ахмет много ми харесва, нежна, романтична  Crazy

# 146
Све браво скъпа,  smile3501 newsm51 от къде ги намери тия красавици и красавци? Crazy Crazy Crazy Опасна си ей   love001

Чак сега разбрах, че това е за мен  bash и без това ме цепи де  Joy Joy Joy Та, извършвам кражба от един турски форум, но мисля, че щом е качено, няма да ме арестуват я, и освен това  hahaha hahaha hahaha съвсем нарочно си признавам  Joy Joy Joy Не знам името обаче, защото винаги попадам на него чрез снимките  hahaha hahaha hahaha и никога не се сещам да си го запаметя !

Не се притеснявай Арфи, никой нама да те арестува за това, още повече - форумите са за всички, ако не искат да им копваме снимките да не ги качват Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Виждаш ли колко съм добре  hahaha hahaha hahaha името си бъркам тази вечер, но след зъболекар е така ! Хайде лека, мила ! smile3524 smile3524 smile3524

# 147

До утре, милички Hug

# 148
Тази вечер героите са уморени....И аз току що сколасах и минах само да ви поздравя...наша Пенка  Joy ме чака да просна и да паркирам....Снощи доста прекалих и днес съм като шантава...много ми се спи....Де и Еркан да беше на разположение..... hahaha hahaha hahaha
Клипчета ,колажи ,преводи .....Благодаря ви, сладки мои!!! Heart Eyes

Hug Hug Hug
Hug Hug Hug

# 149
  • София
Добро утро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт