Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 23

• 19 450
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Kız Arkadaşına Ne Cevap Verecek?

04 Ağustos 2011 Perşembe 03:59

Manken ve çiçeği burnunda şarkıcı Ece Gürsel ile Oyuncu Tolga Güleç, geçtiğimiz günlerde Çeşme'deki Ontur Otel'deki güzellik yarışmasında jüri üyeliği... .

ТУК

# 166
# 167

Слънчо, много голям избор! Благодаря, пийвам с кеф в момента! След което, споделям с всички ви тази наслада  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 168

Слънчо, много голям избор! Благодаря, пийвам с кеф в момента! След което, споделям с всички ви тази наслада  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасно - пу за мен Joy Joy Joy Joy

# 169
'Kötü kadın Caroline' Wilma Elles korkudan sıçradı!.... VİDEO

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisindeki Caroline performansıyla adından söz ettiren Alman oyuncu Wilma Elles, yazın sonlarına doğru Türkiye'de.

04.08.11 12:45

Aynı zamanda menajeri olan sevgilisi Levent Özçelik'te trafikte görüntülendi.

Kameraları ilk anda fark etmeyen Elles'in ışığı gördüğü andaki korkusu görülmeye değerdi. Çok korkan Wilma Elles, hayranı olduğu "Süper Kulüp"ün kamerasının karşısında olduğunu görünce sempati saçtı.

İşte o an…

ВИДЕО

# 170
# 171
БЕЛЧЕЕЕЕ  Hug, голяма си папарачка....сега и ак кажеш за какво става дума ....грешка няма да имаш Peace Peace Peace

СЛЪНЧОООО Hug, много кафе бе мила ...ще се натровим ooooh! Shocked Joy...шегичка ....мерси ...пийнах си това с лаленцето Thinking, последното долу вдясно....мммммм...

АРФИИИ Hug...сладоледът е ммммм.....супер.... Peace

ЕЕ...аз пък ще ви предложа малко бизи Grinning....това пия в момента ...друго не ми идва на ум...Моляяяяя..... Joy Joy Joy

# 172
БЕЛЧЕЕЕЕ  Hug, голяма си папарачка....сега и ак кажеш за какво става дума ....грешка няма да имаш Peace Peace Peace

СЛЪНЧОООО Hug, много кафе бе мила ...ще се натровим ooooh! Shocked Joy...шегичка ....мерси ...пийнах си това с лаленцето Thinking, последното долу вдясно....мммммм...

АРФИИИ Hug...сладоледът е ммммм.....супер.... Peace

ЕЕ...аз пък ще ви предложа малко бизи Grinning....това пия в момента ...друго не ми идва на ум...Моляяяяя..... Joy Joy Joy

Све, душице Hug Hug Hug

Разбрах, че момичето е било с гаджето си  и като я изхващали папараците в колата се стреснала в и много се стамувала  Wink

Но Слънчо ще си каже "тежката дума" дали правилно съм разбрала  Joy Joy Joy

# 173
Оф...нямам търпение за довечера, макар ,че най ме кефят сериите ,когато се срещат..първите по не ми се нравят... Grinning...в другата тема ще пишем,нали  newsm78
Само моите дечурлига да не ми изиграят някой номер и да стоя като риба на сухо.. Thinking Joy Joy Joy

# 174
Оф...нямам търпение за довечера, макар ,че най ме кефят сериите ,когато се срещат..първите по не ми се нравят... Grinning...в другата тема ще пишем,нали  newsm78
Само моите дечурлига да не ми изиграят някой номер и да стоя като риба на сухо.. Thinking Joy Joy Joy

В другата тема скъпа и аз нямам търпение Wink

# 175
 wavey wavey wavey Дружкиииии, голям куцузлък днес  rotfImao rotfImao rotfImao или гасне тока, или губя сесията! Луднах!                          #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 176

Све, душице Hug Hug Hug

Разбрах, че момичето е било с гаджето си  и като я изхващали папараците в колата се стреснала в и много се стамувала  Wink

Но Слънчо ще си каже "тежката дума" дали правилно съм разбрала  Joy Joy Joy

Благодаря , милички, вие сте балсам за душата !  love001  love001  love001

# 177
wavey wavey wavey Дружкиииии, голям куцузлък днес  rotfImao rotfImao rotfImao или гасне тока, или губя сесията! Луднах!                          #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Гледай да влезеш е час , че 22.00 часа наближава bowuu bowuu

# 178

Благодаря , милички, вие сте балсам за душата !  love001  love001  love001

Арфиииииииии Hug Hug Hug

# 179

Общи условия

Активация на акаунт