Американците! Американците! - Тема 3

• 20 818
  • 701
  •   1
Отговори
# 405
А не ви ли е срам вас,бе! Аз плюх по Конъли и казах на Джо, че я споделяме, щото съм добро дете. Така че фактически е 70% моя и 30% на Джо. Но благодарим за снимките, хубаво ни е момичето Mr. Green Тамън вчера постнах и аз нейна снимка Laughing

# 406
Еех, аз вече се надявах в най-лошия случай на делба, а пък тя каква стана  newsm09

Бързам да си постна тогава малко снимки от много любим филм и да си плювна по Джейсън Патрик и Били Кръдъп, докато не ми ги е отмъкнал някой под носа.

Джейсън

и Били

# 407
Запаметявам! Flutter

Пуц, възроди се идея да направим тематична тема за някой период, например 80-те. Актьорите през този период, филмите, инфо за актьорите, любим филм с тях и пр.

# 408
  • в сърцето на един мъж...
Плами, сори душа Embarassed Плюнала съм го вече. Ама от време на време мога да ти го давам да му се радваш Mr. Green
Абе, Бебе, ти нали си властелин, ще помниш и търсиш, ааа, ква ти е работата Mr. Green

# 409
  • София
Гледам си аз сериалката... (White collar) гледам първата сексуална сцена... и...  #Crazy много е секси този Мааааааааат! Да изкажа възмущението си, че е гей, пак влизам!  newsm45  smile3511 smile3516
Някой е изтипосал специално за Мириел и Алекс до него

# 410
  • Somewhere far away
Гледам си аз сериалката... (White collar) гледам първата сексуална сцена... и...  #Crazy много е секси този Мааааааааат! Да изкажа възмущението си, че е гей, пак влизам!
Ахаа... знаех си аз че има нещо нередно в него Laughing. И се чудех защо не ме кефи, въпреки че е красив, издокаран и натруфен в хубави дрешки през почти цялото време в сериала! Crazy Mr. Green Mr. Green

# 411
  • София
Ох, не си ме разбрала!!! Гей е в живота! иначе си е МЪЖ  Blush Joy

Ама и аз много "добре" съм те разбрала...  hahaha hahaha hahaha Аз обичам да гледам сериали със самодоволковци като него за главни герои. толкова добре си пасват с другите актьори и има баланс!

# 412
  • Somewhere far away
Да, де! Правилно съм си те разбрала Laughing.
 Знам че в сериала не е гей, нали и аз го гледам, макар че съм още само на първи сезон. Но всъщност не е ли по -важно в живота какъв е? Grinning  Wink

Ахах разбрахме се накрая. Party
А и това не ми харесва че е прекалено самонадеян. Май повече се кефя на "шефа му" - макар че е по-старичък... ама аз явно по по-старички си падам!  Joy

# 413
 hahaha

Кръши, заплювай нещо. Mr. Green

# 414
  • София
Тъй, тъй... редактирах по - горе  Blush

Мириел, що даваш на друга да му оправя вратовръзката?!?!?! Ааааааааа!!! Ако не го гледаш добре ш`заведа дело за попечителство!

# 415
  • Somewhere far away
Кръши, заплювай нещо. Mr. Green
Ми какво ...то всичкото заето! А и след жестокия отказ на Сарк относно въпроса ФАсбеднър съм много наранена и обидена!  Naughty

# 416
Е, все от някой сериал, някой хубавец е останал. Ако толкова няма какво, избери един от моите, които не са в зелено. А и в другата тема ще обява търг за мъжете на Емма, понеже не се е явявала от 2 теми. Mr. Green

# 417
  • Somewhere far away
УОхо.. това за търга не го знаех. Е вече почвам да  навлизам във водите бурни и законите неизброими на тази тема и на другата /британската/.

Ок.. айде да пробвам на шега - това чадо, за което говорих и по-горе:

заплюто ли е?  Whistling

# 418
  • Разпиляна във въображението
Добро мрачно и дъждовно утро!

Ване, заедно са, защото играят в един филм заедно.  Peace Иначе интересно защо попаднах на една снимка на Матьо с две деца, за които се твърдеше, че са негови. Трябва да направя по-задълбочено проучване, макар че и Рики Мартин си има близначета.

Ване, долу ръцете.

# 419
  • срещу двата комина :)))
Ако взимаме мъжете на Емма искам Майкъл Хол с дебело червено  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт