Американците! Американците! - Тема 3

• 20 767
  • 701
  •   1
Отговори
# 570
  • Somewhere far away
Абе беше протегнала ръчичка...  hahaha
Може - щото не го видях в списъците . но тва не значи че не съм благородна Simple Smile Wink Sunglasses

# 571
  • срещу двата комина :)))
Еее, чи къ бе!
Ми "Ханибал"hahaha
а не знам, само като му видя мазната мутра и  ми се отщява

# 572
  • Ænima/Albuquerque
Прави като Лектър - изяж му мозъка, кат те дразни!  hahaha

# 573
  • срещу двата комина :)))
ни ща, мноу е гнусен (мисля, че той ми е от най-неприятните актьори ever )  Mr. Green

# 574
  • София

От това още ме побиват тръпки... *бррррр*

# 575
Пуци, за теб:

PS. Kaто се прибера от почивка ще ти пусна една подобна, но още по-хубава, която не успях да открия сега.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 22:18 от Impala

# 576
 newsm08 Страхотен! Мерси много.   bouquet Много топло, уютно излъчване има тоя човек.

# 577
  • КиТ
Импалка добре дошла Hug Hug Hug,ей престраши се да влезеш в тази тема пълна само с плюене и боеве,тук таме Crazy Joy Joy Joy

Мириел, приятно изкарване!Дано времето е с вас!  Wink Peace

Бейбито верно много пропуска тез мъжове към края на темата ще й пусна пак,че ша вземе да забрави..... да не отбележи нещооооооооо Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 578
  • Somewhere far away
хайде, впрягайте се да довършваме, защото искам да си видя най-накрая заплютите на моето име в началото на следващата тема!

# 579
  • София
Сарказма сигурно спи, а Джо я няма... хич ня ма да е лесно довършването на темата  hahaha

# 580
  • Somewhere far away
Но мен ме има - така че има шанс Simple Smile Grinning
ДА не би само те да пишат в темите? Все пак и другите пишем Wink

# 581
  • София
Ммммм... май те най - много и постоянно. ъбота и неделя тук е мъртвило, щото и аз съм принципно по задачки, курсове, полянки, тренировки и пр.  Laughing

И да не е съвсем спам да отбележа, че на Киану много му отиват роли във фантастични филми. Сега му се наслаждавам в Константин как ги трепе лошите! Хубав, хубав, хубав!!!

# 582
  • Somewhere far away
Абе ако кажа и аз мога да съм много редовна и постоянна - просто не съм си го поставяла за цел досега. Wink

А Киану си участва предимно в екшъни -да, явно това е неговата сила.

# 583
  • София
А бе и романтиките са си му добре. Снощи го гледах The Lake House ама някак изглежда като нормален мъж в тях. А пък в роли тип Нео е някака съвършен.

# 584
  • Пловдив
Аз пък си харесвам повече нормалния Киану Heart Eyes В Месец любов е...просто прекрасен Mr. Green А и с безкрайно красивата Чарлийз са перфектна двойка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт