СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 328
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Дренко, доктор на медицинските науки ли ще ставаш?  Laughing

Йели, пу-пу-пу, разкошни принцеси. Раз-кош-ни!

Куркума, не разбрах много добре кой-кого-какво, обаче - пожелавам ти и това да мине без сериозни последствия за теб.

Туиг, чак такъв зловещ синузит не съм имала, но когато ми се случи едни капсулки Геломиртол, в комбинация с отпушващ носа спрей (нещо си с ксилометазолин) помогнаха. Сигур вече сте го пробвали де, ама и аз да се изкажа.

За пръв път в живота си съжалявам, че не живея в София. Мама влиза в болница там и ще трябва сама да се оправя. Тя не че не може, но ми е криво, че е толкова далеч.

# 76
САмо доктор, но дали ще стана- рано е да се каже Grinning

# 77
  • Варна
Успех, Дренко! Знам, че ще успееш.  Grinning

# 78
Детето винаги рисува картините с по две слънца, едно жълто и едно оранжево. Подозирам, че е защото не може да реши с кой от двата цвята да рисува, та затова и двете ( дядо попе).

# 79
Aз рисувах всичко в небето или в морето - къщи, дървета, животни, хора, защото синьото ми беше любимият цвят и исках от него да има най-много Mr. Green Laughing

# 80
Като каза 'море'- бисерът от тази сутрин е, че корабите плуват в морето за да се измият  Grinning.
Аз хич не помня какви съм ги рисувала, сигурно картините ми са били само в прави черти и райета. Скоро подреждах гардеробите и се оказа, че едно 60% от тениските на всички членове на семейството са на райета, а гащите- дюс или райета/карета. Явно имам неосъзната слабост към геометричните форми. В момента и аз, и хлапето сме раирани  Blush

# 81
Като каза 'море'- бисерът от тази сутрин е, че корабите плуват в морето за да се измият  Grinning.

Thinking Има логика! Одобрявам. Малкото ми раче, то, какво е умничко  Grinning

# 82
  • Варна
А моят Влад веднъж си позволил да нарисува слънцето в горната част на листа, по средата и какво мислите станало? Госпожата му се скарала. Не можело слънцето да е по средата, трябвало да е в някой от ъглите.  ooooh!

# 83
  • Майничка
А по пладне? Thinking
Сетих се, предполага се, че тогава децата спят, т.е., той не би трябвало да е виждал слънцето по пладне! Grinning

# 84
  • о`майна лунна нощ е
Обичам слънцата - на живо, на картина, на картинка ... обичам ги!
Синузитът на блаверния тази сутрин го докара до хоспитализация. За преглед тръгнахме, в болницата завършихме. Минало е вече. Дали му съкровищата в някакво пликче?!  Shocked Някой има ли идея каква е точно целта на това занятие, че нещо не схващам. Да покажат, че наистина са източили "нещо"? ПП - бил е с пълна упойка /второто нещо, което ми е непонятно в случая/
Сега чакам да ми се обади кога да си го прибера. Уж е на свободен болничен режим и ще го пуснат да преспи удома, но кога и как  .... не знам.
Гаргамела, аз бих рискувала. С времето и осигуряването ще се изчисти.
Честити бебета, пожелания за успешни нАучни трудове и повече усмивки от мен.

# 85
  • Майничка
...Дали му съкровищата в някакво пликче?!  Shocked ...

Боже, Туиг, за други "съкровища" се сетих първосигнално и се ужасих - нерде синузит, нерде ... Joy
Пу, пу, бай бабо, да го не стигне...

# 86
  • Варна
Пу-пу и аз за друго помислих.  Laughing
Де да знам, Гаргамеле, каква е  логиката. Обясних на детето, че съвсем хич никак не е сбъркал и така. Тя тази господжа и други изцепки има, добре, че е заместваща, та няма много-много досег с децата.

# 87
Господи , Туиг , докато те четох се плясках по главата  Shocked какво е това чудо? Да не би да гледат да си "оправят" пътеките... УжасТ!!!

Дрен, аз защо си мисля , че ти си доктор? Ама така е то - ще учим докато дишаме.

Ох, в тоя задух или само на мен ми е задушно като съм запържила едни кюфтетааа. Тая кайма край няма.

Честито на WG и всички, имащи поводи.

ПП Как помните какво сте рисували? Аз помня само какво пях.

# 88
О, аз помня и какво съм пяла. И какво съм писала. И как съм се учила да чета. Много неща  Crazy

# 89
Пуканки и праскови в леглото. Кому е нужно готвене?!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт