СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 322
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • о`майна лунна нощ е
Куркума, давай ... макар да предвиждам отговора ти  Mr. Green
Дренка, почти няма шанс за физиотерапия на този етап. 6 дена в седмицата е на майната си. Тръгва в понеделниците сутринта, връща се в съботите, късните следобеди. УНГ-то му е казал, че за да има ефект трябва да почне веднага след пункциите /а те бяха на 25-ти и 27-ми юли/ - 7 или 10 процедури. А той си занесе болничния в сряда и четвъртък отново беше на обекта. Много кофти период. Само да се задържи малко в Пловдив и се почваме.

# 61
НИщо, че не е веднага след пункциите.

# 62
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря  Hug

И наздраве от нас  cheers

# 63
  • Пазете Гор
Предвиждаш ти, Туиб...Не знам дали помага, ама синузит без секс е много по-зле, отколкото със (правилно ли изписах със?).

А със сигурност това http://media.snimka.bg/9093/024440755.jpg?r=0 помага и за двете.

Като стана въпрос за тия неща, да спомена, че толкова прекаран не съм се чувствал май никога. Усещах, че ще закрещя по едно време, ей-така "АААА". И плевих, и кълцах тревата по фугите на плочника, накълцах си канапени връзки за доматите сигурно за до 2017 година, и не ми е минало съвсем.

# 64
  • Варна
Щом не ти е минало Куркума, малко си кълцал, за това- наздраве! Hug

# 65
  • Майничка

Естер попаднала у шведско на испанчо, ближещ рани след руското торнадо и той се сринал благодарствено в краката й? Wink
Стискаме, Ео, дори да не е това! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Да споделя и аз убеждение, че правейки планове, разсмиваме Господ.
Бях решила да не търся работа, докато дребната не тръгне на градина. Е, днес неочаквано ми предложиха такава, не е работата на мечтите ми, ама като за криза и тригодишна "дупка" бива, пък и има предизвикателство. Не на последно място, поласкана съм, че ме търсят по препоръка на бивш клиент. Обаче... върви на много, много по-ниско осигуряване... м..ка му стара, не исках точно сега да се изправям пред такава дилема.... Thinking

# 66
 Joy Не, хахаха, не е това Grinning
Лека нощ  Hug

# 67
  • Москва
Ео, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

От кога, по онези рогатите и опашатите, е лошо да честитиш на някого рожден ден? Ама толкова лошо,че чак да ти се скарат,че си го направил. Писна ми да ме карат да се чувствам и аз не знам как без да имам никаква вина.

# 68
Ихаааааа, Куркума, благодаря за снимката. Страхотен мед. И нереден с мерак... Напълни ми окото за добро утро.

Туиг и аз съм със синузит , от плуването. Не искам да те отчайвам , но ... и пункции са ми правили и нагревки. Като му дойде реда да се възпали търпя докато ми мине. Пункциите облекчават поне за около година , две. Като усетя , че се започва - капки с лук и мед и бисептол- 2:2 от 480мг.- в големи количества от всичко, а вечер - торбичка с морска сол , но пареща на челото.

Добро утро , казах ли? Flutter

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 07:11 от Рoсна kитка

# 69
  • Варна
Добро и от мен!
Който си е взел изпита да почерпи веднага. Хоп  Grinning
Сега се чувствам окрилена като за 15 изпита, но ситуацията се променя като разтвориш учебниците. Хич не е лесно да се учи на дърти години.

# 70
  • Майничка
Честито VG, ще се възползвам! Laughing

# 71
  Честито VG Simple Smile
Куркума, не е ли по-добре да накълцам прекарващия, нежели тревата м/у плочника?
Споделям много цветове насън, направо калейдоскопи. Ще мога ли да ги уловя?

# 72
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честито Вагабондке, много е сладка победата след изпит, нали. И стига с тия дърти години, че какво да кажем ние с гайдите.  Wink .
Вчера навивах колежка на 33 за второ дете и тя ги реди едни за напреднала възраст, да се чуди човек.  Laughing Сега разбирам защо пенсионерите си викат "момче" и "момиче" помежду си, човек с годините се чувства все по-млад.

# 73
Браво, VG, успех там, накъдето гледаш!  bouquet
Захванах се най- сетне с нАучния си труд. И аз се чувствам окрилена, докато не насоча мисли  към финасовата, така де- изследователската част от дисертацията. Като турим си наложения срок- 2015- чудна приказка, дано да я докарам до края!

# 74
  • София
Честито новородено момче на Нотар!
Честито и на VG!

Споделям картина с поне 10 слънца освен онова, което е нарисувано на небето. Отдавна не бях виждала платно с толкова грешки, но е симпатично и го сложих на стената. Слънцето, което е нарисувано прилича на пържено яйце. Малко ми трябва да се развеселя явно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт