СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 306
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Ели, чудесни са! Heart Eyes Стеди с шапката си е направо знатна млада дама Simple Smile.

# 46
 Ей , Елей, страхотнииииии!

# 47
  • Варна
Лоши, лоши канточини! Не ги пускайте в къщите си, ако не искате да си нарушите мира и да се преобразите!

Относно хубавата почивката и едно тихо: "Мамо, ака ми се." е достатъчно, за да преобърне кича на сюрреалистта в трилър по Гришъм.

Наздраве на празнуващите!

# 48
Принцесите в темата се увеличават  Heart Eyes

Прибирам се днес като потна и мърмореща като магаре след баир, а у дома ме очаква печен кефал, уловен, приготвен и донесен в запотена йенска тенджера от зетя на съседа ( проследихте ли връзката   Laughing ) Ей такива дребни уж неща, пък как радват човек.
И други дребности има за радост, ама да не изреждам.

# 49
Много обичам дребните радост, пък и кефал.

Отивам в поредна командировка и ще отбивам. Горкия бозайник! Не ми се мисли как ще го приеме...

# 50
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че е прекрасно да не знаеш точно кой ден от седмицата е днес. Такава безпланова и в същото време изключително динамична откъм задачи и занимания отпуска не съм карала от години. Днес съм тук, утре не знам къде.

И както си мислех, че няма да се видим с благоверния две седмици, така се оказа, че ще се прибира днес от командировката. За съжаление поводът хич не е приятен. Вече втори месец се влачи със синузит. Една торба АБ изпи, на два пъти му правиха пункция и изтече маса гной, но продължава да гъгне, дудне и да не чува. А аудиограмата излезе добра, в смисъл няма увреждане на слуха?!
Приемам съвети всякакви за справяне с това чудо. Не е нормално след лечение от вече две седмици с хапове и пробиване на поредна дупка, да няма грам подобрение.

# 51
Туиг, хомеопатии разни, знам ли?

# 52
  • о`майна лунна нощ е
Ох, ако го питаш него сексът решава всички здравословни проблеми. Ще пробваме и с хомеопатия, но с тия командировки е страшна лудница. Едва успя да отиде на УНГ миналата седмица. Цял ден се влачи по кабинети, рентгени, УНГ на две места ... и накрая, никаква промяна.

# 53
  • Москва
`ТуиГ , брат ми е със синузит. Знам,че нашите използваха преварена морска вода да му слагат в носа. Обаче хич не е приятно.

# 54
  • Варна
Туиг, аз пак ще се обадя от личен опит- и хроничен цистит, и хроничен синузит/над 29 годишен/ излекувах с хомеопатия. Дори и на мен ми е странно/което изключва плацебото, защото съм недоверчива/, но е безспорен факт. Опитайте! Hug

# 55
Ох, ах, случи се нещо много готино, обаче ще ви раздувам другата седмица, като се случи докрай. Стискайте палци да се случи докрай  Grinning

# 56
  • sofia
Стискаме, Ео!!!
Сипала съм си отварата на чичо Исидорос, седя и си клатушкам крачката и чакам моят рибар да ми донесе улов!!! Най-вероятно няма да ми донесе... Joy

# 57
Туиг, физиотерапия. Сексът си е секс. Wink

# 58
  • Пазете Гор
Аз да гласувам ли, ТуизълGrinning

Четвъртък е, а не зная какво ще ми се готви в събота. Явно новата работа заема прекалено много дисково пространство.

# 59
  • Казанлък of all places
С много свестен мъж съм се събрала да ми е другар в живота, ама на моменти ми иде да не му говоря изобщо.
Стис, Ео! Наздраве, Бомбо!

Общи условия

Активация на акаунт