СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 311
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Кацнала на едно дърво.
Драго ми стана да прочета хвалбата на Василиса за Етнографския музей в Добрич. Там моята най-добра дружка от студентските години е главен уредник на целия комплекс не само по длъжност, но и по душа.
Страхотна работа са свършили хората!  Heart Eyes

И на мен ми се ходи в шведско, Естерсита, лек път! Стокхолм е прекрасен през август, пък архипелагът, ех!

Много ми се е допътувало на запад (гоу уест), но сама не ми се ходи, а за четирима скъпичко излиза... И нервокъсачно (вж. по-горния пост на Мяу Mr. Green).

П.П. Честит син на Нотар!

# 31
  • Пазете Гор
Облегни се на мъжката суета, gargamela.
Моя милост, изскачайки като вкиснало тесто над последния си панталон, започна с кутийка моркови преди около половин година, после синкави варени картофи, и прочее зимни постни уреди за изтезание. Дойдоха марулите, блудкавите репи... Поглъщах ги с покорния поглед на крава с надянат доилен апарат. Издържах къде от инат, къде от приятната лекота на тялото, къде от изчезналите мигом киселини. Но не предполагах ефекта над пустото его.
Три месеца по-късно кантарът сочеше -14 килограма, с трайна тенденция. Суетата ми не можеше да бъде спряна вече. Изведнъж изпод чула се очертаха хълбоците на някогашния мощен тежковоз (вж Гугъл)  bowuu.
Та така, използвай слабите страни на врага, казва оня китаец...Намекни му за жребеца у него...На мъжа си намекни, не на китаеца, де.

Споделих опит. Grinning

# 32
  • Варна
Наздраве банда! Grinning
Споделям разочарование от един човек. Ама такова, че съм много бясна в момента. Не е кой знае колко живото-решаващо, нито ми е чак толкова близък, но не очаквах нито такива постъпки, нито такова поведение  Rolling Eyes. Както и да е...все повече ми се изяснява смисъла на приказката "помогни си сам за да ти помогне и Господ" и така и ще направя. Ама-ха!

# 33
  • Майничка
Куркума, благодаря за съвета!  bouquet

Ще се възползвам. Laughing

# 34
Споделям, че си харесах едни обувки, не си ги купих и .... много съм зле.
Утре ше се поправя. Ше си взема забележка и за напред. Да си купувам веднага  Crossing Arms

Нотарин Иво да иляди! Жив и здрав!

# 35
  • Бу-у-урга-а-ас
Помните ли разказите за моята чудно умна котка, която пиеше вода само от чашите ни? Миличката ми тя - вече е във вечните котешки обитания. Последно ми се отърка в неделя и я слушах как мърка, докато спи на дивана в градината до мен. Нашите са я погребали в градината, където е гробът и на първата любима котка Маша.

# 36
  Съжалявам, Лого5ка..знам какво е да загубиш животинката си. Дано гони трътливи мишки във вечния котешки рай.
  Котето, което спасих това лято от едно дърво в гората също е кръстено Маша. Албенска превъзходна стана - яде даже зрънчо изпуснат от румънче-курортистче  Laughing Обаче септември ще я мисля къде ще на квартиронастанявам.. Thinking

# 37
Да кажа дзак, преди да са станали много страниците*.

И да честитя на празнуващите.

Даже и в темата за загубените животинки мога да се впиша. Въпреки, че бяха в предния си хол и а ги виждах през градината; въпреки, че аз настойчиво чуках на вратата им...  съседите не отвориха врата си. А аз исках да си взема костенурката, която им бях поверила, докато ма'ахме кълки из Дивия Запад.  Сигурни са уморили костенурчето и сега ги е срам.

Или са оглушали.

# 38
  • Пазете Гор
В някои случаи природата ли, кой ли, постига невероятни висоти.

Суратя на съществото е зурлест, фигурката наподобява бъчонка, само по силата на мляскането и сумтенето можем да съдим за могъщ апетит. То е апетит, ама и за ядене, ама и за газене, ама и за натягане, то и за лъжене, но и за изказване. Из гърлото изскачат звуци, тренирани, звучни, подредени в изречения, дето най-често не значат нищо, освен ако не са тотална глупост. Горното видение се поднася в уникални одеяния, често наблягащи на разни огъвки, нитове и обръчи  на бъчонката. Съществото не умее нищо. Макар и привидно нравът да е на хищник, в същината си съществото е всеядно.

Абе всичко му е почти както е казал Чехов...той ли беше?

# 39
Принцесата се обади от Швеция, хубаво била, като се върнела, да сме почвали да учим шведски.
Тя и за Германия така казваше  Laughing

# 40
Е, Ео, къде е Германия с винервурстчетата, къде Швеция с шведските маси и другите му шведски работи и салтанати!  Wink

Лого5ка  Hug

# 41
 Joy
Хахаха, Нино, права си, не съобразих тази гледна точка.  Laughing

# 42
Блазе й на принцесата Simple Smile

Споделям, че очевидно двата израстъка се забавляват добре, докато кралицата-майка се гърчи като червей на бюро.

Инфанта Ива
Инфанта Стеди
В очакване на Кралският портретист
Курдисани за портрет

И всичките тия забавления, резюмирани в трийсет секунден телефонен разговор- "мамо, супер сме, много е весело, чао, целувки"

# 43
Ели, покажи после на тая светлина какъв портрет е докарал колегата. Crazy

# 44
Ео, ще Simple Smile Тия са правени с телефон, от придружаващата свита.

Общи условия

Активация на акаунт