СПОДЕЛЕТЕ 165

• 31 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Оооо, ти не си ни виждала във вихъра на танца  Grinning
Ноооо - сега сме сити и благи  Flutter
Welcome  Hug

# 556
  • София
Ноооо - сега сме сити и благи  Flutter

Ооо, някого сте изяли вече  Crazy
Благодаря за посрещането   bouquet

# 557
изяли сме света, така излезе.
колело без педали имаме и К2 се справя отлично след 2 седмици практика. засилва се и се вози с вдигнати ходила. прекрасно пази равновесие. на истинско колело не иска да се качва, мързи я да върти педалите.

за вдигането на скандали- първа кипра съм. виж- как да ги предотвратявам - не мисля, че знам.

# 558
  • София
Въжената градина на Витоша planiniihora.com в района на Дендрариума е много подходящо място за семейно приключение. Горската разходка може да се комбинира с въздушна такава, по въжените мостове, както за малките, така и за по- "големите' деца. За да си прекарат добре, хората имат нужда само от позитивно настроение и спрей против комари." Парка на Предизвикателствата" работи само през почивните и празнични дни от 10:30ч до 18:30ч.
Въпреки въжените препятствия този парк, няма нищо общо с "Коколандия" в Борисовата градина.  Grinning

# 559
Moрето днес е облачно-сиво-синьо-бяло с примамливи вълни. Кой казва, че лятото е към края си, последните дни винаги са най красиви. Гутен морген, с две думи.

# 560
Споделям химна на ГЕРБ, ако случайно не сте го чували.

Андреа Бочели по-хубаво го изпълнява Simple Smile

# 561
  • Кацнала на едно дърво.
Здрасти, Клише!

Нормалните хора хващат бълхи, аз хващам кучета.  LaughingМине, не мине и ми се залепи някой пес сутрин в парка. Тича до мен, върви с мен и после ме изпровожда до дома, по живо, по здраво.
Миналата седмица едно огромно куче си ме хареса и тръгна след мен. Куче с достойнство и такт. Върви на метър разстояние, от време на време ме изпреварва и уж изненадано, казва на кучешки:
- А, здравейте! Пак се срещаме.
Вървя, вървя и кучето - хоп, отново пред мен:
- Вие ли сте, каква случайност само!
След пет минути, на булеварда:
- Виж ти, какво е нещо е животът. Пак сме заедно!
 Joy
Днес вместо куче се обзаведох с маниак. На моторче.  Sick
Предпочитам кучетата.
П.П. Гаргамела, моля те, не се помайвайте, работете, не оставяйте човека без педали! Joy

# 562
  Василисе, ти си просто късметлийка  Crazy Мен ме кацат буболечки от всякакъв вид. Чудя се някакви буболечевски феромони ли имам?  Rolling Eyes То не бяха пеперуди, то не бяха бръмбари, водни кончета и скакалци, но   класацията се издуха далеч-далеч назад, когато онзи ден ми кацна богомолка  Laughing

# 563
  • Пазете Гор
Завчера по едно време така ми се пиеше... Слушах в колата това:
http://www.youtube.com/watch?v=h24fNDET-Io&feature=related.

Буболечките се привличат от цветовете предимно. Сигурно се носиш ливадно-пъстроцветна, Елице.

# 564
Клише, кой би посмял да те яде, я си виж страховитита усмивка с колко зъба се е обзавела  Laughing

Обичам ги тия колелета без педали, много по-добри са за велосипедонаучаване от другите с помощните колелета.
Аз помня, че се учех направо на балканчето. Моето беше бяло, имаше кутийка за инструменти зад седалката, спирачка на кормилото - ръчна и фар с мъничко динамо. Татко ми го гледаше като писано яйце и аз понякога му го давах да ходи с него за риба Simple Smile

# 565
Клише, това, че някоя група яде живи хора си е чисто клише  Mr. Green

Василиса, ти си смел човек. Ако на мен ми се лепне така някой с моторче или без, сигурно на момента ще сменя траекторията и спринт към вкъщи.

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 11:10 от ester

# 566
  • Пазете Гор
Не бягайте вкъщи, а при най-силния си приятел; или при този, при когото има шанс да се намери 3/4 цолова тръба, около 80 см дължина. Или поне лопата.

Винаги, когато видя красива жена навън, задържам погледа си върху й около половин секунда повече от средното. Звучи малко, но казват, че си личи.

# 567
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Moрето днес е облачно-сиво-синьо-бяло с примамливи вълни. Кой казва, че лятото е към края си, последните дни винаги са най красиви. Гутен морген, с две думи.

Чакай ме море, обичам те! Идвам, само да дооправя багажа!

# 568

О, да, морето на Рокси е прекрасно! Повече от прекарсно, аз всъщност затова почнах да пиша в темата, а после постът на Василиса провокира инстиктите ми за самосъхранение, които проработват преди тези за (само)разправа и явно затова не мисля за тръби и цолове, а да духна на мига от мястото на събитието.

Рокс, с риск да прозвуча кифленско и повърхностно, тази гледка само не е ли достатъчна за оправяне на фън-шуя и прогонване на всякакви черни мисли...или може би не и когато я имаш ол дъ тайм...

# 569
  • Майничка
...След пет минути, на булеварда:
- Виж ти, какво е нещо е животът. Пак сме заедно!
 ...

Joy
Прозвуча ми точно като един виц - малко циганче забърсало стъклото на возилото на една руса кака на светофар. Тя му дала левче и отпрашила.
На следващия светофар - същата кака, същото циганче. На по-следващия - пак.
При четвъртото съвпадение каката се изнервила и рекла:
- Малкия, ще ти дам 5 кинта, ако ми кажеш как се придвижваш толкова бързо!
- Како, дай десет кинта и ще ти кажа как да излезеш от кръговото!

Ах, морето... този път го искам есенно, бурно и без компания под 1,50м, ако може, благодаря предварително! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт